Máme doma štěnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
21.12.14 10:21

Taky me napadli blechy. Musim rict, ze vás lituji.To už musí byt na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
21.12.14 10:26

Nemáte nad postelemi obrázek? koukni ty svině se tam často schovávají..může být jedna ale za chvilku je jich milion??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.12.14 10:49

http://www.adera.cz/…ji-kousnuti/

tady jsou nějaké informace, hlavně se koukni na ty fotky z Facebooku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.14 15:05

@Sluníčkonesvítí zkuste se kouknout na web stenice-postelni je tam hodně informací o štěnicích.
Ceny za dezinsekci nejsou zase tak vysoké jak si hodně lidí myslí. A likvidovat svépomocí nedoporučuji.
Když se vám porouchá pračka - voláte odborníka. Tak proč ne při výskytu hmyzu.
Spočítejte si množství (jedna lahvička vám nebude stačit na postižená místa) přípravku, čas a úsilí, které vynaložíte a dostanete se na částku velmi podobnou částce, které zaplatíte za deratizaci.
Ale.. přípravky volně prodejné nemají dlouhodobou účinnost. Kolikrát se na nich píše, že jsou účinné na štěnice, ale není to pravda.
Pokud budete chtít další informace napište mi sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.14 23:37

Tak jste, děvčata, měly pravdu. Opravdu se nejspíš jedná o blechy. Nejsem si tedy jistá, protože když jsem viděla blechu na psovi, byla černá. Teď jsem ale narazila na dvě miniaturní (asi tak 2 mm) zelený potvůrky. A když jsem se k nim s čímkoliv přiblížila, skákaly jak luční kobylky :-( Takže kočičku budeme muset vydrhnout šampónem proti blechám. Ale jak se zbavíme těch potvor, co jsou v bytě, to nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.14 23:53

Musíte perfektně vyčistit všechna místa kde se to zvíře zdržovalo a taky udělat postřik.
Dělám dezinsekci už pár let, pokud budete chtít info napište zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 00:19

@Myšilovka děkuji, když tak se ozvu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
22.12.14 00:41

@Sluníčkonesvítí kluk tehdá si přitáhl dom blechy, nechci říkat odkud jelikož to nevím, ve škole byli azylové děti a ty měli neustále vši, jel prvně autobusem do školy a navíc jsme se nastěhovali tenkrát do nového bytu a ten jsem s přítelem drhla a spravovala po předchozích majitelých teměř 14dní, měli také zvířátka a hodně, my ještě tenkrát žádné zvířátko nemli, opravdu nevím kde se vzaly potvory. Udělala jsem dezinfekci celého bytu a nic. Nakonec zmizely a po nějakém čase se ukázaly klukovi v posteli, nakonec zabralo až vystříkání celého pokoje přípravkem proti blechám na psy. Prodávají ho běžně v chovence. Ale musí se po třech týdnech opakovat. Jinak jsem to ve škole řekla, aby se nedivili, proč je kluk pokštípanej a pan ředitel říkal, že to je běžný, klidánko i z toho busu, a poradil mi dát po místnostech nadoby s vodou a nechat je tam pár dní stát, no poradil dobře, ještě jsem jich pár chytla do vody a byl klid. Není to nic jednoduchýho se jich zbavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 16:27

No tak zrovna téhle firmě bych nevěřila už jenom kvůli tomu, že píše, že štěnice zlikviduje na jeden postřik. Což je blbost. Není totiž žádný přípravek, který by účinkoval na vajíčka, takže zhruba po pěti nedělích máte z vajíček novou dospělou štěnici, která zase může klást vajíčka. A že by to všechno do týdne zmizelo je lež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
24.3.18 15:22

@Sluníčkonesvítí Už jste se jich zbavily? Nás to stalo 15 tis. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
24.3.18 15:39

Štěnice

Česká města zamořují štěnice, jak poznáte, ze je máte doma?90% štěnic se zdržuje v posteli(úložný prostor, matrace),když je jich už hodně, spatříte je i ve dne, jste postipani, nevyspáni. Evropská unie zakázala 100% prostředek na hubení štěnic, proto postřik, musí firma opakovat min.3×. Stačí, když jich pár zbyde a začínáte od začátku. Dýmovnice zničí živé štěnice, ale vajíčka ne, stejně jako postřik, proto se opakuje, mezitím se vylíhnou vajíčka a postřik opakovaně používáme. Štěnice lze zlikvidovat i horkou párou, ale i mrazem, t.j.-17 stupňů. Lidí, nestydte se, že máte doma štěnice, ale reste to, a to co nejdříve. Líhně se to rychle(v létě),v zimnim období je to delší. Jinak znám případ, kdy pan na to neměl, koupil kyselinu chlorovodíkovou a sám se popálil, když to stříkal. Sami to nezlikvidujete!!!Nikdy!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
24.3.18 15:47

@Myšilovka To souhlasim, proto se to opakuje (ten postřik)A píšou-obvykle zabírá již 2 postřik! Aha, obvykle, ale ne 100%!Kdyby Evropská Unie nezakázala ten organofosfatovej přípravek, bylo by i po vajíčkách. Některé firmy ho mají a když si připlatíte, tak je to jen o domluvě, ne? A to je potom na 110%,to jo. :potlesk: :potlesk: :potlesk: firmě co se nebojí to použít!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek