Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte mamicky
zakladam tuto diskusiu pretoze som sa len nedavno pristahovala do U. Hradista. Nikoho tu nepoznam a este sa velmi nevyznam ani v meste. chcela som vas poprosit ci by ste mi nevedeli poradit nejake dobre detske centrum, kam by som mohla ist so 6-mesacnym syncekom a trosku spestrit denny program jemu aj sebe ![]()
Dakujem ![]()
Ahojky slnecnica ![]()
V UH toho jde podniknout s mimcem spoustu.Od plavani,pres masaze miminek,po nejake ty RC,vychazky do lesa,blizko cyklostezky,krasne okoli ![]()
klub Domino nebo akropolis /tam to ale neznam/ nebo i Helen Doron je v Uh(anglictina od 3-4mes?
/…
Taky je na Delte („obchodni dum“)ve ctvrtem patre herna pro deti(rozdelena na mensi a vetsi),tam jsem taky jeste nebyla,ale urcite to nekdy prubnu ![]()
Plave se v aquaparku od pul roku(predtim jsou vanicky),to je super..
Ahoj,
vítej v UH ![]()
Doporučuju Akropolis, je to tam fajn, mají programy pro různě staré děti, nově i pro půlroční, tak to by bylo pro Vás
Mrkni na to, je to v rámci bloku Veselé hraní
Funguje tam i hernička, kam si můžeš dojít s malým pohrát (pokud nemají obsazeno tím, že tam hlídají děti, co mají maminky třeba na cvičení)
Nebo i ta kavárna na Deltě (na hlavním náměstí, vedle Hradišťanky), ale řekla bych, že tam jsou zařízení spíš pro děti od jednoho roku výš
Chodíme tam se synem často a jsou tam spíš „starší“ děti.
Když bylo synovi půl roku, tak jsme chodili hlavně na plavčo do baby klubu Katka, jinak jsme byli doma. Ale mojemu malému bylo půl roku na začátku zimy, takže spíš jsme trajdali po venku v kočáře nebo na saních, moc jsem do kolektivu s tak malým prckem nechtěla kvůli nemocem ![]()
Případně můžete zkusit kurz znakování , to je taky super.
Ještě mě napadlo, že na porodnici bývají (tuším že jednou měsíčně) nějaké srazíky pro maminky s dětma do jednoho roku, víc by ti řekla paní Milena Dominiková, která tyto (a předporodní) kurzy vede.
No a teď na jaro určitě procházky do přírody, okolí Hradiště je krásné ![]()
Jeee, dakujem krasne dievcata ![]()
Pojdeme iste nieco vyskusat, velmi mi vase referncie pomohli
Maly sa narodil v oktobri, cize rovno na zimu, tak som s nim v podstate az do teraz bola len doma, max. nejaka kratka prechadzka po vonku… uz ozaj potrebujeme niekam medzi ludi
ale samozrejme nechcem to uponahlat, pockam kym uplne odozneje chripkove obdobie a zatial zacnem prechadzkami po okoli. uz som objavila alej okolo rieky i lesik vedla nemocnice
celkom sa mi to tu zacina pacit ![]()
Ahoj a vítej.Jestli chceš mrkni už tu je diskuze-Uh. Hradiště a okolí-sem. ![]()
Marka76 píše:
Ahoj a vítej.Jestli chceš mrkni už tu je diskuze-Uh. Hradiště a okolí-sem.
To som si nevsimla, idem sa tam hned mrknut
dakujem
![]()
slnečnica píše:Marka76 píše:To som si nevsimla, idem sa tam hned mrknut
Ahoj a vítej.Jestli chceš mrkni už tu je diskuze-Uh. Hradiště a okolí-sem.dakujem
![]()
Kolik ti je roků??
Jsem taky z Uh.Mám děti 12let,4 roky a 5 týdenního ![]()