Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
vím,že bych toto měla spíš napsat do seznamky,tak se na mě nezlobte
,mám pocit,že to tam moc lidiček nečte…Hledám prima kamarádku,maminu z Bohunic ,která má stejně jako já zhruba půlročního prcka a která se tu cítí sama,na společný procházky s kočárky,výlety a nejrůznější akce s dítky,třebas i plavání atd.Je mi 28 let,mám smysl pro humor a jsem celkem ukecaná
,v Bohunicích žiju druhým rokem a moc lidiček tu neznám.Těším se.
Denisa a Terezka 5 a půl měsíce
Ahoj Denis,
ja sice JESTE nejsem z Brna ale jestli by jsi chtela jet na vikend do Mor. Krasu s Terezkou tak mame tam chatu-zakladnu neni problem se seznamit a prozit vikend prijemne. Jestli budes mit zajem tak dej vedet Mail pkaca@seznam.cz
Jeste jednou: dozvedela jsem se za budu tyden v Brne na ul.Armenske a taky pres den sama. Bylo by to behem zari, ale termin jeste presne nevim. Mam 1,5roku kluka Honzika a me je 31.Brno moc neznam, tak bych byla rada, kdyby jsi mi mohla rict kam zajit se podivat, nebo jen tak projit. Trefim pouze do Kauflandu
jo a jeste na nadrazi. tak bych byla rada s nejakou norm. dusickou ne jen s Honzikovskou.:-) Budu se tesit na kontakt-
ahoj,
sice ještě nejsem z Bohunic ( doufám,že se sem příští rok přistěhujeme),ale už ted sem často jezdím ( k tchýni) a vždy musím 1/2 dne čekat,než nás manža vyzvedne. Veeelice ráda strávím volný čas s tebou a můžeme se i někdy domluvit na nějaké akce či výlety. Brno mám ráda, bydlela jsem zde víc jak 10 let. Pokud bys měla zájem,napiš mi soukromou zprávu s kontaktem na tebe, patřím mezi Jarňulky 2005. Moc se těším.
Irias + Štěpán 6,5m