Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,ráda bych nechala naši malé prcce nastřelit náušničky.Nemáte nějaký dobrý kontakt,kde to dělají v Brně?Moc díky za odpovědi.
Ahoj,
nám ouška propichoval dětský obvodní lékař, tak se zeptej přímo tam, kde chodíš. Kdyby jen propichoval a ty jsi chtěla náušničky nastřelit, určitě ti dá kontakt - my jsme taky dostali.....
Veronika
Ahoj, my jsme nechali nastřelit naušničky holkám u dr. (tuším) štětkové v kohoutovicích na libušině třídě 4 (?) ach ta paměť
, dostala jsem na ni tip. určitě bude ve zlatých stránkách. je moc příjemná, měla docela výběr z naušnic a celé nastřelení stálo kolem 400,– teda děleno dvěma
kolem 200,– , normálně jsem zavolala a objednala se. během 10min jsme byli venku a holky se ani moc nevzpouzely, brekly trochu, venku už o tom nevěděly.
Zdenik
Ahoj,
já chodím k Dr. Remundové na Marešovu a tuším, že jsem tam viděla leták, že tam to nastřelení provádějí. Zrovna zítra tam jdu - mám se ti zeptat na podrobnosti? (nevím, z které části Brna jsi, ta Marešova je vedle Bílého domu).
Světlana
Holky,děkuju moc za tipy,my dostali od doktorky pouze kontakt na píchání oušek ne na nastřelování,myslím,že je to lepší,nevím ,jaký máte zkušenosti vy.Světlano tebe moc moc moc poprosím,zjisti mi ty podrobnosti na Marešové
Díky moc.
Denisa
Nastřelení náušnoc se dělá skoro všude, stačí zapátrat v okolí.
V Kohoutkách ho dělá mimo jiné MUDr. Štětková, Libušina třída 1
My jsme nastřelovali v jednom roce, po nastřelení jsem nakojila, holčička usnula a po probuzení nic nevěděla. Žádný pláč nebo sahání na ouška, natož hnisání, prostě NIC.
Alice
Jasně Deniso, myslím na tebe, zítra dám vědět.
Světlana
Ahoj Deniso, právě jsem se vrátila od své dr.
Takže: Nastřelení + náušničky stojí 350 Kč (dr. pouze nastřeluje, ani nepíchá, prý je píchání pro mimi moc bolestivé a na nastřelení taky nebývají reakce). Má náušničky od americké firmy, právě jí došla čerstvá zásilka, mně se dost líbily. Jsou hypoalergenní, neobsahují nikl, zlaté nebo stříbrné. Jedinou podmínkou pro nastřelení je, aby mělo mimi za sebou 1. očkování. Jo a ty nastřelené náušničky je možno později vyměnit za jiné zlaté (nebo z bílého zlata).
Přesná adresa je: MUDr.Jana Remundová, Marešova 8, tel. 541247108. Klidně jí můžeš zavolat a vyptat se na další.
Snad je to všechno.
Zdraví
Světlana
My byly na Vinohradech u MUDr. Menčíkové a taky super. Zavolala jsem tam, ona nás objednala a řekla že máme zaklepat, hned nás vzala, namazala ouška gelem proti bolesti a za hodinu přijít. Za hoďku nakreslila(to je nejhorší, u toho se strašně melou, tak u toho malá ječela)mezitím jsem vybrala naušnice a pak rovnou nastřelila. U toho malá ani nepípla a to řve u prdů i v 9m.Ani kapka krve, žádný hnisání, mazání, kroucení.
Nechala jsem je nastřelit v 5.5m byla ještě zima a stálo to vše dohromady taky 350,–
Ahoj holky, potrebuji aktualne Brno kam jit dceri nastrelit nausnicky, diky ![]()
Aha, tak snad někdo poradí něco blíž. My byli ve Starém Lískovci na poliklinice u MUDr. Dostálové.
Paní dr bere na naušničky i cizí pacienty a udělala nám to dobře.