Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@truelly tak můj otec alkoholik, budiž, bydlí v 2+ kk a maminka v garsonce s novým partnerem ![]()
@truelly píše:
@Fergie01 rodina nemůže pomoci proč?
S otcem dítěte neziju a doma je to peklo. S mojim otcem se nedá žít ![]()
Tety, strýcové, sestřenice, bratranci…prostě širší rodina taky v rozpadu???
@Bubla_Bučková to je mi líto…je to šílené, z jakého prostředí někteří pocházejí musí se stavět na vlastní nohy totálně bez pomoci, nebo dokonce rodinou zadlužení ![]()
@truelly to si nevybereš
pro mě tohle bylo těžký „celý“ život. Nemám prostě dům ani pokoj, kam bych se mohla kdykoliv vrátit
jo sestra by mě asi pár měsíců ubytovala, ale to není řešení. Zakladatelko zkus webové stránky spolubydleni. Azyl zatím máš, tak popatrej po davkach, alimentech ![]()
Hm to je mi lito
Ja se rozesla s partnerem a stehuju se s malym ditetem do garsonky, ktera je nastesti moje. Ale pomoc rodiny ani hlidani taky nemam. Zivot je nekdy tezky ![]()
Ono je to těžké. Doma to bylo od mala špatné. Můj otec me nikdy neměl rád. Ale myslela jsem si, že se to změní jak otehotnim. Vždy si vnouce přál. Ale jk sem mu to oznámila, tak se naštval, řekl, že už nebudeme mít svůj klid a odešel. Vůbec sem si to těhotenství neuzila
Teď začal opět chlastat a už říká že jsem doma na návštěvě a že malý ho absolutně nezajímá. Ono je toho vic, ale to už je na jinou diskuzi
Ahoj zakladatelko, pokud bys chtěla bydlení, je možné bydlet s chlapečkem s naší dcerou v bytě v Brně. Shání sem někoho k sobě, dívka, co zde bydlela, končí studia. Když tak se ozvi do soukromé zprávy.
@Bledulicka píše:
@Fergie01 my sme na druhem konci republiky
Aha. Ale i tak díky