Rozbité okno - postup policie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.5.19 18:53

Rozbite okno-postup policie

Zdravim holky pred tydnem mi nekdo na domku rozbil ve vecernich hodinach okno, policie byla volana i bych asi osobu trochu poznala ale je mi to platny pokud jsem ho nechytla za ruku u cinu? Mam ocekavat od policie nejake dalsi setreni nebo takove veci shazuji ze stolu jako prkotiny kde jde o 1000kc?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15105
21.5.19 19:12

Nečekej, že se tím budou zabývat. Je to jen přestupek. V tomhle jsem skepticka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.5.19 19:17

Take to vidim podobne, ze to je pro pcr prkotina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.19 19:20
@karkarka píše:
Nečekej, že se tím budou zabývat. Je to jen přestupek. V tomhle jsem skepticka.

Dekuji za nazor, bohuzel jsem to takhle ocekavala, kazdopadne diky treba se prida nekdo kdo neco podobneho zazil a vlastne mi potvrdi tva slova..

• Citovat
  • Upravit
21.5.19 19:42

Podle me nic necekej. Sice mam trochu jiny pripad ale asi tak… My kdyz jsme se prestehovali, nekdo z baraku, myslim he vim ale stejne je to prd platne. Meli jsme asi 3× propichane pneu na aute, po 2a 3.,jsme uz volali policajty, nemluvim o tom ze jsme kupovali cele nove pneu takze cca 3000. Prijel sepsal to s tim ze se vinik vestinou nenajde, ze mi po nejake dobe prijde dopis s tim ze to uzavreli jako nevyresene(nejak v tom smyslu) a tim to konci… Uz to je 4roky, vys…se na to neprisel ani dopis ani nic, zkratka naka blbka si myslela ze toto budeme resit. Pak se mi stalo to uz je taky cca 3 roky, ky do me zenska najela auta obe na odpis( bylo nastesti starsi) vsude v papirech ze je to 100%jeji vina taky ze si mam najit pravniky atd, ja nasla sepsali to
s tim ze to po ni budou vymahat bylo to cca 20tis.,naslibovane atd. A opet to dopadlo stejne, zametlo se pod koberec a tim to skoncilo, zadnou nahradu od nikoho necekej…Policajtii jsou to nejposlednejsi kam se obracet… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
21.5.19 19:43

Policie se tím musí zabývat. Osobně bych čekala, že prohlédnou záznamy z kamer, pokud jsou nějaké poblíž a poptají se u sousedů. Ale to je všechno. A pak to uzavřou s tím, že nic nezjistili. Před pár lety jsem řešila krádež telefonu, kupovala jsem ho za dotovanou cenu, takže taky jen přestupek a po měsíci mi přišlo lejstro, že to nevyřešili. Ale úplně smést nahlášenou věc nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.19 19:47
@Katulinecka96 píše:
Podle me nic necekej. Sice mam trochu jiny pripad ale asi tak… My kdyz jsme se prestehovali, nekdo z baraku, myslim he vim ale stejne je to prd platne. Meli jsme asi 3× propichane pneu na aute, po 2a 3.,jsme uz volali policajty, nemluvim o tom ze jsme kupovali cele nove pneu takze cca 3000. Prijel sepsal to s tim ze se vinik vestinou nenajde, ze mi po nejake dobe prijde dopis s tim ze to uzavreli jako nevyresene(nejak v tom smyslu) a tim to konci… Uz to je 4roky, vys…se na to neprisel ani dopis ani nic, zkratka naka blbka si myslela ze toto budeme resit. Pak se mi stalo to uz je taky cca 3 roky, ky do me zenska najela auta obe na odpis( bylo nastesti starsi) vsude v papirech ze je to 100%jeji vina taky ze si mam najit pravniky atd, ja nasla sepsali to
s tim ze to po ni budou vymahat bylo to cca 20tis.,naslibovane atd. A opet to dopadlo stejne, zametlo se pod koberec a tim to skoncilo, zadnou nahradu od nikoho necekej…Policajtii jsou to nejposlednejsi kam se obracet… :?

Fuuha, takze to je fakt asi nejaky okno netankuje, sepsali no a tim to asi hasne no.. Asi nebudou jezdit po vesnici a vyptavat se kvuli tomuhle..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.19 20:05
@7.straka píše:
Policie se tím musí zabývat. Osobně bych čekala, že prohlédnou záznamy z kamer, pokud jsou nějaké poblíž a poptají se u sousedů. Ale to je všechno. A pak to uzavřou s tím, že nic nezjistili. Před pár lety jsem řešila krádež telefonu, kupovala jsem ho za dotovanou cenu, takže taky jen přestupek a po měsíci mi přišlo lejstro, že to nevyřešili. Ale úplně smést nahlášenou věc nemůžou.

Ptali se akorat den na to v mistni hospode, kamery bohuzel nemame. Rekli jsme +- tak se tam ptali a jeli pryc.. Bojim se ze timhle to pro ne skoncilo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.19 20:09

Nám okno vystřelili.. přijeli, vyfotili, odhadli z jakého domu to bylo, dotyčný to popřel a víc se to neřešilo. Tak nějaký kámen je asi tankovat nebude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1351
21.5.19 20:14
@Anonymní píše:
Ptali se akorat den na to v mistni hospode, kamery bohuzel nemame. Rekli jsme +- tak se tam ptali a jeli pryc.. Bojim se ze timhle to pro ne skoncilo…

Vidím to stejně. Fakt mají na práci větší věci. Pojistka to nekryje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.19 20:14
@Anonymní píše:
Nám okno vystřelili.. přijeli, vyfotili, odhadli z jakého domu to bylo, dotyčný to popřel a víc se to neřešilo. Tak nějaký kámen je asi tankovat nebude :nevim:

Takze vlastne pokud bych i vedela kdo to byl i kdyby nas ho videlo vic tak je nam to ve finale pri takove situaci prd platne… Popre to a hotovo vyreseno :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.19 20:33
@7.straka píše:
Vidím to stejně. Fakt mají na práci větší věci. Pojistka to nekryje?

Jojo pojistka to,, zalepi,, ale zajimalo mne jak moc se do toho policie opre ci neopre

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.19 20:35

Jsem podobného názoru, že sednou do auta a tím pro policii takový případ výtržnictví apod končí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný