Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Spíš než je strašidlu bych se přikláněla k tomu, že to udělal jeden z vás v polospánku a nepamatuje si to. Můj chlap tuhle v noci pomáhal s prckem a ráno o tom nevěděl. To se stane.
Na duchy nevěřim, všechno se dá nějak vysvětlit - například se zrovna pokoušim přijít na racionální vysvětlení proč u dcery v pokoji „kluk pije vodu“ a proč mi tchyně tvrdí že každý ráno v pět slyší jak se z našeho zamčenýho bytu někdo dobývá, když všichni tři spíme ![]()
Ja teda neverim, ze je neco mezi nebem a zemi.
Muj starsi, kdyz byl jeste maly, tak pravidelne “vidal” pana u nas v obyvaku co mu “vypravel” zezacatku me to desilo, ale bylo mi receno, ze pokud se neboji, tak je to ok.
A mimochodem u nas se taky po smrti myho taty dely veci,! ne ze vy nas strasil. Ale byl tu. Dal nam to najevo a obcas prijde za nami do snu.
@Lily Evans no myslim, ze taky mate navstevu ![]()
Já na duchy věřím. Kamarádka na výšce mi říkala, jaké divné věci se dějou u nich doma, přemisťování věcí, otevírání dveří, chůze na schodech a jednou v odraze zrcadla viděla muže v klobouku. Když to začalo být neúnosné, tak si pozvali nějakého senzibila a ten jim řekl, že mají v garáži pod podlahou pohřbeného člověka. V garáži začali kopat a našli kostru, nechali ji pohřbít a od té doby mají klid…
@Anonymní píše:
Ja teda neverim, ze je neco mezi nebem a zemi.
Muj starsi, kdyz byl jeste maly, tak pravidelne “vidal” pana u nas v obyvaku co mu “vypravel” zezacatku me to desilo, ale bylo mi receno, ze pokud se neboji, tak je to ok.
A mimochodem u nas se taky po smrti myho taty dely veci,! ne ze vy nas strasil. Ale byl tu. Dal nam to najevo a obcas prijde za nami do snu.
@Lily Evans no myslim, ze taky mate navstevu
Tak my bydlíme ve starém domě, sice nově zrekonstruovaný byt, ale do sklepa třeba odmítám chodit po setmění, máme obrovský sklep, několik místností, v jedné jsem ještě ani nebyla, po osmi letech co tu bydlím
Tohle má ovšem logické vysvětlení - že jsem posera!
Nicméně historka s kostrou pod garáží v různých variantách koluje, osobně to tipuju spíš na urban legend ![]()
@Lalelale určitě ne, říkala to několikrát a popisovala to tak sugestivně, že by si to těžko vymyslela.
Když jsme bydleli s bývalým přítelem v první garsonce, tak po nějakým čase se nám občas začala vypínat sama od sebe televize přesně ve 12 v poledne. Ne každej den, nemělo to žádnou logiku, prostě sem tam se to někdy vypnulo. Pátrali jsme v nastavení, nikde jsme nic nenašli. Byl tam náš duch a měli jsme ho rádi
Ted co bydlím sama, tak zatím nic, mám psa - dokud je v klidu, jsem v klidu i já.
K tvojí historce - taky bych si myslela, že to spíš někdo udělal v polospanku, ale teda vyděsilo by mě to řádně.
Já třeba věřím na duchy.. no na duchy
veřím, že tu určitě je nějaká jejich energie nebo něco čím se s námi chtějí spojit
Když se u nás začne něco dít, co si neumím vysvětlit, tak začnu mluvit nahlas s dědou nebo prababičkou, kteří jsou už po smrti a myslím si, že nás přišli navštívit
Dokud nám nedělají nic zlého, tak se jich nebojím, ale je to někdy děsivé, když kocour čumí a mňaučí na něco, co tady není ![]()
A jinak zábavná historka - koupili jsme si v Lidlu lampičky do ložnice, které se zapínají na dotyk a mají tam i stupnici jak moc chceš, aby svítila a měníš si tam i barvy toho světla. A v noci se mi několikrát stalo, že se lampička sama zapla a začala měnit barvy nebo se ztmavovala a zesvětlovala no fakt jak v hororu.. jako první tři noci jsem se docela i bála a pokaždé jsem budila chlapa, aby mi tu lampičku vypnul
a pozorováním jsem zjistila, že to dělá jenom, když mám u té lampičky položený telefon (asi nějaké vlny/signály) a to tu lampičku uplně zblblo, ale pár dní jsem měla bobky být v ložnici třeba sama. Teď se tomu směju že jo
![]()
@Lily Evans píše:
Tak my bydlíme ve starém domě, sice nově zrekonstruovaný byt, ale do sklepa třeba odmítám chodit po setmění, máme obrovský sklep, několik místností, v jedné jsem ještě ani nebyla, po osmi letech co tu bydlímTohle má ovšem logické vysvětlení - že jsem posera!
Nicméně historka s kostrou pod garáží v různých variantách koluje, osobně to tipuju spíš na urban legend
Jn právě, já už několikrát slyšela urban legend se zvejkackou ve vlasech a nevychovanou rodinkou v mhd - pokaždé vyprávěnou jako vlastní zážitek. Nechápu, co na tom lidi tak láká, si tak vymýšlet. Do nikoho z nich bych to neřekla ![]()