Hledá se maminka Samuela Vrby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
207
18.3.14 18:51

Maminka Samuela Vrby

Dobry den,
omlouvam se, ze plevelim seznam diskuznich temat… Zkousim najit maminku Samuela Vrby. Byly sme spolu letos zacatkem unora v porodnici Motol. Bylo to s ni moc fajn a ja blbka si na ni pred odchodem nevzala kontakt…byla sem tak vydesena z odchodu a baleni a chystani, ze sem byla rada, ze sem nezapomnela dite :mrgreen:
Tak zkousim jestli obcas nenakoukne sem, pripadne nejaka jeji kamaradka. Znate to, svet je malej ;)
Drzte palce a dejte kdyztak vedet!
Dekuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9299
18.3.14 19:15
@MiaD píše:
Dobry den,
omlouvam se, ze plevelim seznam diskuznich temat… Zkousim najit maminku Samuela Vrby. Byly sme spolu letos zacatkem unora v porodnici Motol. Bylo to s ni moc fajn a ja blbka si na ni pred odchodem nevzala kontakt…byla sem tak vydesena z odchodu a baleni a chystani, ze sem byla rada, ze sem nezapomnela dite :mrgreen:
Tak zkousim jestli obcas nenakoukne sem, pripadne nejaka jeji kamaradka. Znate to, svet je malej ;)
Drzte palce a dejte kdyztak vedet!
Dekuju moc :kytka:

ja jsem taky si nevzala kontakt na maminku co rodila semnou…a tak jsem uprosila sestřičku jestli by mi na ní nedala kontakt..dala mi meila tak jsem se pak zkontaktovali…zkuste v nemocnici…na porodnici mají proto celkem pochopení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
18.3.14 19:51

To je fajn nápad s tou sestřičkou, nebo bych zkusila Facebook jestli víš jak se jmenuje. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
18.3.14 20:34

Dik holky, to je skvelej napad. Vubec me to nenapadlo. Hned zitra vyzkousim a snad uprosim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová