Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den,
omlouvam se, ze plevelim seznam diskuznich temat… Zkousim najit maminku Samuela Vrby. Byly sme spolu letos zacatkem unora v porodnici Motol. Bylo to s ni moc fajn a ja blbka si na ni pred odchodem nevzala kontakt…byla sem tak vydesena z odchodu a baleni a chystani, ze sem byla rada, ze sem nezapomnela dite ![]()
Tak zkousim jestli obcas nenakoukne sem, pripadne nejaka jeji kamaradka. Znate to, svet je malej ![]()
Drzte palce a dejte kdyztak vedet!
Dekuju moc ![]()
@MiaD píše:
Dobry den,
omlouvam se, ze plevelim seznam diskuznich temat… Zkousim najit maminku Samuela Vrby. Byly sme spolu letos zacatkem unora v porodnici Motol. Bylo to s ni moc fajn a ja blbka si na ni pred odchodem nevzala kontakt…byla sem tak vydesena z odchodu a baleni a chystani, ze sem byla rada, ze sem nezapomnela dite
Tak zkousim jestli obcas nenakoukne sem, pripadne nejaka jeji kamaradka. Znate to, svet je malej
Drzte palce a dejte kdyztak vedet!
Dekuju moc
ja jsem taky si nevzala kontakt na maminku co rodila semnou…a tak jsem uprosila sestřičku jestli by mi na ní nedala kontakt..dala mi meila tak jsem se pak zkontaktovali…zkuste v nemocnici…na porodnici mají proto celkem pochopení…
To je fajn nápad s tou sestřičkou, nebo bych zkusila Facebook jestli víš jak se jmenuje. Držím palce ![]()
Dik holky, to je skvelej napad. Vubec me to nenapadlo. Hned zitra vyzkousim a snad uprosim ![]()