Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holki
Hledám kamarádky z Brna na procházky, mam tříměsíční dcerku a je me 32 let.
Ahoj, já jsem z Brna - Židenic, má taky tříměsíční dceru ( a k tomu ještě dvouletou a čtyřletou
), je mi 34. ![]()
Ahoj, já jsem z Brna taky - z Bystrce, je mi 27, mám měsíční holčičku a 5 letého klučinu… Budu ráda za procházku, páč samotnou mě to nebaví a malá tráví čas venku na balkoně ![]()
Já jsem taky z Brna-krpole mám 3měsíčního chlapečka a je mi 30let
Já jsem taky z Kr.pole, ale už mám prcka většího 20 měsíců, tak už nejsou procházky jen tak ![]()
@dagmarkav
Já mám prostřední dcerku 23 měsíců, ale do Králova Pole by to pro nás bylo bohužel moc daleko. Snad až mimčo trochu odroste. ![]()
Jsem moc rada ze je víc maminek. Ja mam taky starsi dceru je jej uz 11let, ale ma svoje kamarádky tak se mnou ne chodi na procházky, páč samotnou mě to taky nebaví.
Nejsem Česka, pochazim z Polska a bydlíme z manželem spolu, bydlim tady uz 2 roky ale všechny kamarádky mam v Polsku a tady nemam zadnou. Byla bych ráda s někým tak seznámit. ![]()
@Wiola
Ale česky teda umíš perfektně, kloubouk dolů, vůbec bych nepoznala, že jsi cizinka. ![]()
A jak se jmenují dcerky?
Moje starsi dcera Wiktoria a druha Marta
a ty taky, mas dcerky?? a jak se jmenuji tvoje??
@Wiola
Tak to jsou moc pěkná jména. Já mám Terezu, Veroniku a Markétu. ![]()
Ahoj @katsha
Taky hezké jména
. A kolik je dcerkou let??Kam bydlis, bohužel neznám moc Brna podle nazvu, jese ne pamatuji všechny názvy, jenom blízko centrum. Manzel bydli uz tady 6 let, ja jenom dva. Přijela zde za manželem. Moje starsi dcera chodi do skoly pro cizince ale uz hezky mluvi česky, ja chodila jsem na kurz a potom dívala jsem na televizi, tak jsem se naučila česky. Tak bohužel ne mam tady zadně kamarádku, vsechny jsou v Polsku
??Chybi mi jit s nekym na nákupy, popovídat se nebo zajít občas na kávu. ![]()