Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli mezi Vámi není maminka z Liberce, která by se občas chtěla sejít s prckama ![]()
Ahoj, ja bych se i rada setkavala s nekym novym, ale momentalne bydlim v Jablonnem…Ikdyz pro mne neni problem do Liberce zajet, stejne tam jsem casto
Kolik je Tvemu malemu?
no já jsem teď čerstvá řidička, takže u mě by taky problém nebyl…Kubíčkovi je 18měs a jak jsi na tom ty?:-)
No tak Seb ma uz dvojnasobek mesicu
A to ses do Liberce pristehovala, nebo stare kamosky uz nejsou ,,pouzitelne,,?
Ja treba z Lib. nejsem, takze to tam tak zase moc neznam…Ale kdepak bydlis, smim- li se ptat?
Ahoj holčiny, já jsem z Liberce. Malému ale bude teprve pět měsíců…
Příspěvek upraven 19.09.25 v 14:12
Divine píše:
No tak Seb ma uz dvojnasobek mesicuA to ses do Liberce pristehovala, nebo stare kamosky uz nejsou ,,pouzitelne,,?
Ja treba z Lib. nejsem, takze to tam tak zase moc neznam…Ale kdepak bydlis, smim- li se ptat?
Já tady bydlím šest let, nejdřív jsme bydleli v baráku v Růžodole a teď dva roky bydlíme na sídlišti v Kunraticích, pocházím z Tanvaldu, takže tam i zůstaly moje kamarádky a jelikož nemají děti, tak ani není důvod se častěji scházet…
ahojky ja jsem taky z lbc mame tu i uzavrenou skupiny lbc maminky a i se obcas schazime a je tam i dost mamin z detmi. muzu ti poslat pozvanku pokud chces. jinak ja mam 8 mes raubire ![]()
Ahoj všem, já jsem z Vratislavic a taky hledám nějakou maminku na pokec a tak
Mám 9 měs. Kačenku.
Nikoho tu neznám, jsem původně z Prahy. Mohla bych taky poprosit o tu pozvánku k Libereckým maminkám ?
Děkuji moc