Maminka z Liberce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1724
1.5.11 21:13

Maminka z Liberce

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli mezi Vámi není maminka z Liberce, která by se občas chtěla sejít s prckama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2608
1.5.11 21:31

Ahoj, ja bych se i rada setkavala s nekym novym, ale momentalne bydlim v Jablonnem…Ikdyz pro mne neni problem do Liberce zajet, stejne tam jsem casto :wink: Kolik je Tvemu malemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
1.5.11 21:35

no já jsem teď čerstvá řidička, takže u mě by taky problém nebyl…Kubíčkovi je 18měs a jak jsi na tom ty?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
1.5.11 21:44

No tak Seb ma uz dvojnasobek mesicu :-D A to ses do Liberce pristehovala, nebo stare kamosky uz nejsou ,,pouzitelne,,? :wink: Ja treba z Lib. nejsem, takze to tam tak zase moc neznam…Ale kdepak bydlis, smim- li se ptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.5.11 21:54

Ahoj holčiny, já jsem z Liberce. Malému ale bude teprve pět měsíců…

Příspěvek upraven 19.09.25 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.5.11 09:57
Divine píše:
No tak Seb ma uz dvojnasobek mesicu :-D A to ses do Liberce pristehovala, nebo stare kamosky uz nejsou ,,pouzitelne,,? :wink: Ja treba z Lib. nejsem, takze to tam tak zase moc neznam…Ale kdepak bydlis, smim- li se ptat?

Já tady bydlím šest let, nejdřív jsme bydleli v baráku v Růžodole a teď dva roky bydlíme na sídlišti v Kunraticích, pocházím z Tanvaldu, takže tam i zůstaly moje kamarádky a jelikož nemají děti, tak ani není důvod se častěji scházet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
2.5.11 12:27

ahojky ja jsem taky z lbc mame tu i uzavrenou skupiny lbc maminky a i se obcas schazime a je tam i dost mamin z detmi. muzu ti poslat pozvanku pokud chces. jinak ja mam 8 mes raubire :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.5.11 11:26

Jasne,posli;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.5.11 11:36

mas ji tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
12.5.11 19:36

Ahoj všem, já jsem z Vratislavic a taky hledám nějakou maminku na pokec a tak :) Mám 9 měs. Kačenku.
Nikoho tu neznám, jsem původně z Prahy. Mohla bych taky poprosit o tu pozvánku k Libereckým maminkám ?
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová