Maminka z Měšic a okolí

322
5.1.12 12:29

Maminka z Měšic a okolí

Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli mezi vámi není někdo z okolí Měšic - Hovorčovice, Třeboradice, Čakovice, Čakovičky, Nová Ves…, zkrátka po trase autobusu 351. Mám 13-ti měsíčního syna a chybí nám občasná společnost a hlavně nějaký malý kamarád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
423
17.1.12 16:16

Ahoj.
Našla som tvoj príspevok :) ja som z Třeboradic a máme 8,5 mesačného chlapečka.Bývame tu rok a nemám tu žiadnu kamarátku,občas mi z toho hrabe :) spoločnosť by som uvítala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
17.1.12 19:12

To je prima, už jsem si tě našla ve vyhledávání „maminky z okolí“ předtím, ale neměla jsem odvahu ti napsat :) . Já někdy myslím, že se zblázním :roll: . Napiš klidně do zprávy, jak jste na tom s časem a režimem, kdy spíte, kdy bdíte a něco vymyslíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.1.12 21:07

Ahoj, taky jsme se přistěhovali vloni do Třeboradic a skoro nikoho tady pořád neznám. Jsem doma s 15 měsíčním chlapečkem, ráda bych se k vám někdy přidala na pokec:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
18.1.12 06:29

Ahoj :)
Krásne dobré ránko.Tak my máme za sebou strašnú noc,malý sa budil,snád 15 krát,takže sme sa s manželom vobec nevyspali.A dnes má horúčku,zrejme sa nachladil odomňa,som troška nachcípaná :)Alebo mu idú zrejme dalšie zuby. dúfam,že mu ju sklepem :) Ináč vstávame medzi 5-6 hod a večer chodíme spat medzi 19-20 hod.Doobeda mi ešte malý spinká a odpoledne chodíme na prechádzku,aby mi pospal v kočiari,nie je to velký spáč.Od narodenia máme s tým problémy,ale už som si zvykla :) Chodím na prechádzky po okolí alebo do parku v Čakoviciach,kedže nemám s kým,tak si inde ani velmi netrúfnem :) Budem rada,ked spoznám aj iné maminky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.1.12 11:21

Problémy se spaním známe taky moc dobře, jak ve dne, tak v noci, ale už to taky berem jako hotovou věc :-) Štěpánek spí už jenom jednou denně, někdy mezi 12 a 14 a potom chodíme ven. Taky se nevydáváme na žádné dlouhé tůry, spíš tak, aby malého něco zaujalo a mohl se i on trochu projít. Takže park, když je tepleji, tak pískoviště a průlezky buď v Třeboradicích nebo Čakovicích, někdy jenom kolem baráku nebo na zahradě. Tak až se uzdravíte, můžem zkusit vyrazit spolu.
Ať se brzo vyléčíte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
18.1.12 12:19

Honzík vstává mezi šestou a půl osmou, jak se zadaří :) , spíš v těch šest. Oběd má kolem jedenácté a pak do hodiny zalehne a když bůh dá a sousedi nepokazí, spí do dvou nebo i déle. Od jeho čtvrtého měsíce tak do devátého mi spal jen v kočáru - to jsem denně chodila třikrát na dvě hodiny povenku - zastavit se samozřejmě nešlo :roll: a během dne jsem nachodila tak dvacet kilometrů. Jinak zuby je taky radost, teď se mu derou první stoličky. Holky, nedopadne to nakonec tak, že si budeme jenom chvíli psát a zase z toho nic nebude??? Stázi, držím palce na uzdravení tebe i malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.1.12 12:47

Kat124, tak sedněte na 351 a přijeďte do Třeboradic, ať si jenom nepíšem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
18.1.12 12:50

Ahoj.
Verím tomu,že nie,ak by malý nemal zajtra teplotu,tak by sme sa mohli íst prejst odpoledne,teda ja pojdem určite :) Dnes ostaneme doma,ale zajtra pojdeme,lebo mi doma narastu rohy :) ,predsalen vonku človek príde na iné myšlienky,tak ak by ste sa chceli pridat tak budem rada :) Ráno by sme sa mohli dohodnut,teraz už má iba zvýšenú teplotu,tak dúfam,že bude zajtra Ok, dnes musím na úrad,pracujú tam do piatej,koli tým zmenám rodičáku,tak zatial sa majte.ešte sa ozvem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
18.1.12 12:58
Martiini píše:
Kat124, tak sedněte na 351 a přijeďte do Třeboradic, ať si jenom nepíšem :-)

Přijedeme, jen když příště přijedete vy sem :jazyk:. Musím vykoumat, kdy jezdí nízkopodlažní, kočár s malým nevyrvu a nechce mi moc venku chodit, ještě mu to v botech nejde. Příští týden hned zkraje, co vy na to, manžel má odpolední. Nebo zítra? Že by mi pomohl s kočárem a měl volné odpoledne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
18.1.12 13:04

Tak jsem to vymyslela. Zítra odsud v 15.18, je nízkopodlažní, snad to není neratovák, na to jsem líná se podívat. Kdo souhlasí, ať napíše a mává na nás na zastávce nebo kdekoliv jinde, co bych našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.1.12 13:26

Tak jo, zítra vás čekáme na zastávce u kostela. A jasně, že příště přijedeme my, ale možná spíš autem. Stazi, ty dej ráno vědět, jak jste na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
18.1.12 13:49

Super, pozveme vás pak na čaj a na sunar. Máme byt - pevnost. Vše je bezpečné, zadrátované, zalepené, obestavěné, vypolstrované. Zítra si to ještě potvrdíme, ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
18.1.12 16:40

Dievčatká,tak ráno dám vedieť,čo a ako.Teším sa,zatial ahoj a pekný večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.1.12 06:55

Ahoj dievčatká.
Dnes sme mali zase suprovú noc :) malý ma horúčku,nie je síce vysoká,má 38,tak neviem,či mám zájst k lekárovi alebo ešte počkat,nasadila som mu nurofen,strašne soplí.Čo myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová