Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli mezi vámi není někdo z okolí Měšic - Hovorčovice, Třeboradice, Čakovice, Čakovičky, Nová Ves…, zkrátka po trase autobusu 351. Mám 13-ti měsíčního syna a chybí nám občasná společnost a hlavně nějaký malý kamarád.
Ahoj.
Našla som tvoj príspevok
ja som z Třeboradic a máme 8,5 mesačného chlapečka.Bývame tu rok a nemám tu žiadnu kamarátku,občas mi z toho hrabe
spoločnosť by som uvítala ![]()
To je prima, už jsem si tě našla ve vyhledávání „maminky z okolí“ předtím, ale neměla jsem odvahu ti napsat
. Já někdy myslím, že se zblázním
. Napiš klidně do zprávy, jak jste na tom s časem a režimem, kdy spíte, kdy bdíte a něco vymyslíme ![]()
Ahoj, taky jsme se přistěhovali vloni do Třeboradic a skoro nikoho tady pořád neznám. Jsem doma s 15 měsíčním chlapečkem, ráda bych se k vám někdy přidala na pokec:-)
Ahoj ![]()
Krásne dobré ránko.Tak my máme za sebou strašnú noc,malý sa budil,snád 15 krát,takže sme sa s manželom vobec nevyspali.A dnes má horúčku,zrejme sa nachladil odomňa,som troška nachcípaná
Alebo mu idú zrejme dalšie zuby. dúfam,že mu ju sklepem
Ináč vstávame medzi 5-6 hod a večer chodíme spat medzi 19-20 hod.Doobeda mi ešte malý spinká a odpoledne chodíme na prechádzku,aby mi pospal v kočiari,nie je to velký spáč.Od narodenia máme s tým problémy,ale už som si zvykla
Chodím na prechádzky po okolí alebo do parku v Čakoviciach,kedže nemám s kým,tak si inde ani velmi netrúfnem
Budem rada,ked spoznám aj iné maminky ![]()
Problémy se spaním známe taky moc dobře, jak ve dne, tak v noci, ale už to taky berem jako hotovou věc
Štěpánek spí už jenom jednou denně, někdy mezi 12 a 14 a potom chodíme ven. Taky se nevydáváme na žádné dlouhé tůry, spíš tak, aby malého něco zaujalo a mohl se i on trochu projít. Takže park, když je tepleji, tak pískoviště a průlezky buď v Třeboradicích nebo Čakovicích, někdy jenom kolem baráku nebo na zahradě. Tak až se uzdravíte, můžem zkusit vyrazit spolu.
Ať se brzo vyléčíte!
Honzík vstává mezi šestou a půl osmou, jak se zadaří
, spíš v těch šest. Oběd má kolem jedenácté a pak do hodiny zalehne a když bůh dá a sousedi nepokazí, spí do dvou nebo i déle. Od jeho čtvrtého měsíce tak do devátého mi spal jen v kočáru - to jsem denně chodila třikrát na dvě hodiny povenku - zastavit se samozřejmě nešlo
a během dne jsem nachodila tak dvacet kilometrů. Jinak zuby je taky radost, teď se mu derou první stoličky. Holky, nedopadne to nakonec tak, že si budeme jenom chvíli psát a zase z toho nic nebude??? Stázi, držím palce na uzdravení tebe i malého.
Kat124, tak sedněte na 351 a přijeďte do Třeboradic, ať si jenom nepíšem ![]()
Ahoj.
Verím tomu,že nie,ak by malý nemal zajtra teplotu,tak by sme sa mohli íst prejst odpoledne,teda ja pojdem určite
Dnes ostaneme doma,ale zajtra pojdeme,lebo mi doma narastu rohy
,predsalen vonku človek príde na iné myšlienky,tak ak by ste sa chceli pridat tak budem rada
Ráno by sme sa mohli dohodnut,teraz už má iba zvýšenú teplotu,tak dúfam,že bude zajtra Ok, dnes musím na úrad,pracujú tam do piatej,koli tým zmenám rodičáku,tak zatial sa majte.ešte sa ozvem ![]()
Martiini píše:
Kat124, tak sedněte na 351 a přijeďte do Třeboradic, ať si jenom nepíšem
Přijedeme, jen když příště přijedete vy sem
. Musím vykoumat, kdy jezdí nízkopodlažní, kočár s malým nevyrvu a nechce mi moc venku chodit, ještě mu to v botech nejde. Příští týden hned zkraje, co vy na to, manžel má odpolední. Nebo zítra? Že by mi pomohl s kočárem a měl volné odpoledne ![]()
Tak jsem to vymyslela. Zítra odsud v 15.18, je nízkopodlažní, snad to není neratovák, na to jsem líná se podívat. Kdo souhlasí, ať napíše a mává na nás na zastávce nebo kdekoliv jinde, co bych našla.
Tak jo, zítra vás čekáme na zastávce u kostela. A jasně, že příště přijedeme my, ale možná spíš autem. Stazi, ty dej ráno vědět, jak jste na tom.
Super, pozveme vás pak na čaj a na sunar. Máme byt - pevnost. Vše je bezpečné, zadrátované, zalepené, obestavěné, vypolstrované. Zítra si to ještě potvrdíme, ano?
Dievčatká,tak ráno dám vedieť,čo a ako.Teším sa,zatial ahoj a pekný večer ![]()
Ahoj dievčatká.
Dnes sme mali zase suprovú noc
malý ma horúčku,nie je síce vysoká,má 38,tak neviem,či mám zájst k lekárovi alebo ešte počkat,nasadila som mu nurofen,strašne soplí.Čo myslíte?