Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj taky jsem z Pardubic. Jsem tu přistěhovalec 11 let.
Odkud přesně jsi?
Ahoj holky, znovu tu to otvírám. Nenajde se maminka z Pardubic či okolí na procházky, pokec? My bydlíme kousek od PCE, ale nevadilo by mi dojíždět.
Ahojky, snad ti neva, když tě nasměruju sem, je nás tu pár…
https://www.emimino.cz/…ankovani/10/
Ahoj maminky.je nám 6 mesíců, jsme z polabin a rádi se také seznámíme, moc lidí tu neznám, přistěhovala jsem se..MArtina
Ahoj, hledám maminku z Pardubic na procházky s kočárky a povídání. Je mi 25 let a mám devíti měsíčního chlapečka. Pokud budete mít některá zájem, dejte mi vědět do zpráv ![]()
Ahoj holky, ja se Pristehovala z Litomysle a mam 3 kluka hledám kamarádky. Budu rada kdyz se nekdo ozve
Ahoj jsem iva mam 2leteho raubire a hledam kamaradku na venkovni prochazky a pokec v pardubicich je mi 29let
Maminky, našel by se někdo na procházky, pokec, hřiště s blížícím se jarem atd?? Stěhujeme se do Pardubic (centrum) od dubna. Dcera 13 měsíců, mně 34 let. Budu moc ráda, když se ozvete ![]()
@Lex1 Ahoj ![]()
Já jsem z Polabin, mám holčičku 8 měsíců. Chodíme na procházky do Podzameckeho parku, parku Na Špici a tak podobně. Co Ty, už si se v Pardubicích trochu rozkoukala, chodíte s malou někam do parku? ![]()
@SabiVa ahoj
, rozkoukavame se, zatím chodíme jen do Tyršáků (ten podzamecky), to máme hned přes cestu. Napiš zprávu a domluvíme se na prochajdu do parku ![]()
Ahoj,
ráda bych našla maminku z Pardubic na „kočárkování“, pokec, kafe a tak. Mám 4 měsíční holčičku. V Pardubicích jsme celkem nováčci, takže tady nikoho neznám a už mi to doma leze na mozek