Hledám maminku - Praha 9 Letňany

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
10.2.11 11:45

Maminka z Phy 9 Letňany

Ahoj,

hledám maminku, která bydlí v Letňanech nebo někde poblíž. Mám 2,5 měsíční dceru Anetku. Ráda bych chodila s někým na procházky, kafíčko apod. Už mě moc nebaví courat po sídlišti sama, když mi Anetka spinká v kočárku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
deilynews
9.3.11 14:08

Letňany

Ahoj Žirafko,
jsem maminka 16 měsíčního chlapečka z Letňan. Moc maminek tu taky neznám tak někdy ráda vyrazím na procházku nebo na kafčo. Máš-li ještě chuť tak napiš na e-mail *** (edit admin)

• Citovat
  • Upravit
82
16.5.11 09:03

Ahoj holky,
mám třináctiměsíčního chlapečka, bydlíme v Letňanech, nikoho tady neznám a už mi tu samotné začíná být smutno. Ráda bych někdy vyrazila ven s nějakou další maminkou, trošku si provětrat slovní zásobu, ať úplně nezakrníme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
21.5.11 22:44

Ahoj dievčatá.
Pred pár mesiacmi sme sa presťahovali na Prahu 9,máme 5 týždnového chalečka a bola by som velmi rada ak by sme sa mohli stretnuť na občasné prechádzky a pokec :-)
Nepoznám tu nikoho a tak hľadám spriaznenú dušičku :-)
Krásny večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.2.12 11:18

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat,jestli by jsme se k vám nemohli jednou třeba přidat. Přestěhovala jsem se sem před 14dny z Proseka a bohužel kamarádka se nám odstěhovala mimo Prahu. Mám ročního chlapečka.
Děkuju za odpovědi Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.2.12 17:55

Ahojky, jsem z Proseka a taky bych se rada pridala. Mam holcicku 4 mesice starou. Muzeme dat nejaky spolecny srazik:-) Tak snad se nekdo ozve. Budu se tesit.Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.2.12 20:33

Oscarek80 - My už jsme si jednou psaly,vid?Bydlíme ted teda v Letňanech,ale na Prosek můžem klidně dojet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.2.12 20:55

Super, tak dame srazik:-) Vy jste starsi, ale snad to nebude tak vadit:-) Co klidne zitra ci pristi tyden nekdy? Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.1.13 08:40

Ahoj holky, oživuji diskuzi, snad se někdo zapojí :kytka:
Zima je hrozná, dítko se nudí a já vlastně taky, už aby bylo jaro a mohli jsme zase na hřiště.. Synovi byly v listopadu 2 roky, máte někdo podobně staré dítko a chuť na procházky nebo návštěvy, aby se děti zabavily? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
12.3.13 15:42

Ahoj Peto, mam synka o ctyri mesice starsiho, my teda mame nejake aktivity, ale klidne bychom se k vam pridali na obcasnou prochazku :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.3.14 22:12
@Stazina1 píše:
Ahoj dievčatá.
Pred pár mesiacmi sme sa presťahovali na Prahu 9,máme 5 týždnového chalečka a bola by som velmi rada ak by sme sa mohli stretnuť na občasné prechádzky a pokec :-)
Nepoznám tu nikoho a tak hľadám spriaznenú dušičku :-)
Krásny večer

Ahoj, aj ja byvam v Letnanoch, mam 2,5 rocnu dceru a hladame tu niekoho s kym by sme vyrazili na prechadzky, kavu a tak podobne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.3.14 19:56

@Ellenie
Ahoj, tak to je teda fajn, akurát akosi teraz nestíham, nastupila som od března do práce a nejako mám chaos v organizácii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.3.14 12:21
@Stazina1 píše:
@Ellenie
Ahoj, tak to je teda fajn, akurát akosi teraz nestíham, nastupila som od března do práce a nejako mám chaos v organizácii :)

tak ked budete mat cas, tak sa ozvite, mozeme skocit s deckami von na prechadzku alebo tak :-) Ak pracujes, tak mas volny asi len vikend, ci? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
20.7.14 08:24

Ahoj holky z letnan

Nejdete dnes někdo k vodě s dětma? :D Mám 18 měsíčního chlapečka a jsem z letnan :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.16 15:29

maminky

@deilynews píše:
Ahoj Žirafko,
jsem maminka 16 měsíčního chlapečka z Letňan. Moc maminek tu taky neznám tak někdy ráda vyrazím na procházku nebo na kafčo. Máš-li ještě chuť tak napiš na e-mail *** (edit admin)

Ahoj já mam syna 2,5roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová