Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledáme kamaradku- maminku na spolecne vyletiky, posezeni, bazen a tak. Mam 3letou a 3mesicni holciny. Jsme z Čakovic. Moc radi Vas pozname??,mailik marhik@seznam.cz
Ahojky, už sem poslala SOS do Čakovic. Mám tam kámošku a vím, že se tam holky celkem scházejí.
Já jsem pěšky coby kamenem do Čakovic dohodil, ale já mám děti 19 a 15 let a 6 měsíců ![]()
Moc dekuju holky ze jste se ozvali. Radi Vas pozname jen nevim jestli vekovi rozdil deti nebude vadi, ale muzeme to zkusit:-))
Ivushko moc diky kdyby se ti nejaka kamaradka ozvala tak mi dejte echo ![]()
Nám jsou čtyři roky a jsme co by kamenem dohodil z Čakovic. Bydlíme v Miškovicích a moc rády uvítáme novou kámošku(y).
Martina a Kačenka
Ahoj holky moc radi se s Vami setkame muzeme si dat nekde srazik ? Co patek odpolko?
ahojky Martino (Vermar), nechcete se nastehovat zpatky na cernak?
taky nejak nemuzu na CM sehnat nekoho, kdo by mel vekove srovnatelny deti. Tomu co ma jen ditko v kocarku se nechce sedet na hristi a zas ty co maji jen starsi, tak maji vic moznosti, kdyz nejsou vazany na ten kocar
Ale budem chodit na cvico od pristiho tydne, Kristynka do Anahity a Andrejka do te posilovny nad Albertem. Tak treba nekoho pozname.
Ahojda, kamaradky co jsme tu meli se bud odstehovali a nebo chodi do prace. Je to tu blby. Me moc vysedavat na hristi nebavi rada jedu nekam jinam do parku, na brusle, do zoo a k tomu nam chybi partaci. S Kajou chci taky chodit plavat ale az od ledna . Veru chodi do skolky, klidne prijdte se podivat za nama jestli chcete
radi vas uvidime
Ahoj, som blizko k Cakoviciam, byvam na Letnanoch. Mam 2 chlapcov, 3 roky a 10 mesiacov.
Ahoj,
radi Vas pozname. Muzeme si dat srazik na Stare Navsi na hristi?
Jo, to je super. Tento tyzden mam ale perno, vyhovovalo by ti to ten dalsi? Trebars aj v pondelok okolo 10:00 hod?
Pristi tyden nevadi, ale spis odpolko. Ja v poledne vyzvedavam ve skolce. Posilam ti svuj icq pro rychlejsi zpravicky 222 160 331. Jinak to pondeli by slo odpolko tak kolem jedny?Nebo dyl to je jedno
Dobre, mozme sa stretnut o 13. na Stare Navsi. Budeme sa tesit
Bohužel musíme naše setkání o den dva odložit. Zítra musím vyzvednou manžela z nemocnice. Jak jste na tom koncem tydne?
To je v poriadku. Okrem piatku mi to vyhovuje kedykolvek. Prajem skore uzdravenie manzelovi a potom sa ozvi.