Maminka z Prahy 9

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
1.9.09 21:21

Maminka z Prahy 9

Hledáme kamaradku- maminku na spolecne vyletiky, posezeni, bazen a tak. Mam 3letou a 3mesicni holciny. Jsme z Čakovic. Moc radi Vas pozname??,mailik marhik@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
1.9.09 21:35

Ahojky, už sem poslala SOS do Čakovic. Mám tam kámošku a vím, že se tam holky celkem scházejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
2.9.09 08:08

Já jsem pěšky coby kamenem do Čakovic dohodil, ale já mám děti 19 a 15 let a 6 měsíců :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.9.09 10:17

Moc dekuju holky ze jste se ozvali. Radi Vas pozname jen nevim jestli vekovi rozdil deti nebude vadi, ale muzeme to zkusit:-))

Ivushko moc diky kdyby se ti nejaka kamaradka ozvala tak mi dejte echo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
2.9.09 12:11

Čakovice

Nám jsou čtyři roky a jsme co by kamenem dohodil z Čakovic. Bydlíme v Miškovicích a moc rády uvítáme novou kámošku(y).
Martina a Kačenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.9.09 16:19

Ahoj holky moc radi se s Vami setkame muzeme si dat nekde srazik ? Co patek odpolko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
2.9.09 16:31

ahojky Martino (Vermar), nechcete se nastehovat zpatky na cernak? :wink: taky nejak nemuzu na CM sehnat nekoho, kdo by mel vekove srovnatelny deti. Tomu co ma jen ditko v kocarku se nechce sedet na hristi a zas ty co maji jen starsi, tak maji vic moznosti, kdyz nejsou vazany na ten kocar :roll: Ale budem chodit na cvico od pristiho tydne, Kristynka do Anahity a Andrejka do te posilovny nad Albertem. Tak treba nekoho pozname.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.9.09 16:55

Ahojda, kamaradky co jsme tu meli se bud odstehovali a nebo chodi do prace. Je to tu blby. Me moc vysedavat na hristi nebavi rada jedu nekam jinam do parku, na brusle, do zoo a k tomu nam chybi partaci. S Kajou chci taky chodit plavat ale az od ledna . Veru chodi do skolky, klidne prijdte se podivat za nama jestli chcete :-)) radi vas uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.9.09 11:03

Ahoj, som blizko k Cakoviciam, byvam na Letnanoch. Mam 2 chlapcov, 3 roky a 10 mesiacov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.9.09 10:38

ahoj

Ahoj,
radi Vas pozname. Muzeme si dat srazik na Stare Navsi na hristi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.9.09 21:44

Jo, to je super. Tento tyzden mam ale perno, vyhovovalo by ti to ten dalsi? Trebars aj v pondelok okolo 10:00 hod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.9.09 09:08

Pristi tyden nevadi, ale spis odpolko. Ja v poledne vyzvedavam ve skolce. Posilam ti svuj icq pro rychlejsi zpravicky 222 160 331. Jinak to pondeli by slo odpolko tak kolem jedny?Nebo dyl to je jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.9.09 11:39

Dobre, mozme sa stretnut o 13. na Stare Navsi. Budeme sa tesit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.9.09 19:42

Bohužel musíme naše setkání o den dva odložit. Zítra musím vyzvednou manžela z nemocnice. Jak jste na tom koncem tydne?

• Citovat
  • Upravit
39
14.9.09 09:11

To je v poriadku. Okrem piatku mi to vyhovuje kedykolvek. Prajem skore uzdravenie manzelovi a potom sa ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová