Maminka/Kamarádka Brno

97Barbora
14.6.21 21:15

Maminka/Kamarádka Brno

Ahoj holky,

hledám nějakou kamarádku, maminku z Brna ☺️️

Je mi 24 let a mám 2 měsíčního syna, bydlíme v Brně ( Maloměřice ).
Když jsem otěhotněla kamarádky se tak nějak distancovaly, takže mi chybí drbání, procházky a takové ty holčičí věci ☺️️ trávím všechen čas s přítelem a malým neskutečně je miluju, ale halloooo holky, však víte 😁

Budu ráda pokud se nějaká z Vás ozve, paa ;)
:hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1870
14.6.21 21:27
@97Barbora píše:
Ahoj holky,

Když jsem otěhotněla kamarádky se tak nějak distancovaly, takže mi chybí drbání, procházky a takové ty holčičí věci ☺️️ trávím všechen čas s přítelem a malým neskutečně je miluju, ale halloooo holky, však víte 😁

Budu ráda pokud se nějaká z Vás ozve, paa ;) :hug:

Ahoj no jestli nevadí že sem měla teď 35 :D jsem z Černých poli..mám dva kluky 4 roky a 8 týdnů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.6.21 03:50

Ahoj, už pár dní přemýšlím, že bych tu napsala něco podobného :D. Akorát jsme z Bohunic, je mi 28 a dcerce tři měsíce :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.1.22 10:44

Maminka Brno-střed

Ahoj, taky hledám maminku s prckem na pokec, procházky a na hraní. Mám roční holčičku a bydlíme u Ústředního hřbitova. Mně je 30 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.9.22 15:14
@97Barbora píše:
Ahoj holky,

Budu ráda pokud se nějaká z Vás ozve, paa ;) :hug:

Ahoj,
taky bydlím čerstvě v Maloměřicích, děti zatím nemám, ale taky mi chybí nějaká kamarádka na pokec, kafčo :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2893
14.9.22 22:28

Ahojte,
Ja bydlim kousek za Brnem maly se narodí koncem rijna budu rada za holcici partu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.11.22 22:26

Ahoj, bydlím v Řečkovicích, ale často se pohybují i Krpoli. Je mi 28 let, mám 3 měsíční holčičku. Ráda bych si tu našla nějakou kamarádku na pokec a občasné procházky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
2.2.23 13:24

Ahoj holky, je mi 32 let, mám 2 letého syna a momentálně jsem v 7 měsíci těhotenství. Bydlím Brno-střed. Kdyby měl někdo zájem o procházku, dejte vědět ;) budu ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.2.23 21:18

Ahoj,
také hledám kamarádku na procházky s kočárkem. Mám 6 měsíčního syna a bydlíme v Černých Polích, ale chodím hlavně na Lesnou.
Tak kdyby se někdo nudil, dejte vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.2.23 10:13

Ahoj,
mám syna 4,5 let a měsíční dcerku. Pohybujeme se v okolí nám. SNP (Černá Pole) nebo Lesná. Kdyby měl někdo zájem, rádi zajdeme na procházku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.2.23 23:10

Ahoj,
hledám kamarádku na procházky, výlety, návštěvy nebo jen tak na kafe :)
Je mi 32, jsem z Nového Lískovce, mám skoro dvouletého chlapečka a druhé je na cestě (jsem ve 3. měsíci).
Jsem introvert, ale ta mateřská už je přece jen nějak dlouhá a ráda bych si s někým pokecala a socializovala děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová