Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@97Barbora píše:
Ahoj holky,hledám nějakou kamarádku, maminku z Brna ☺️️
Je mi 24 let a mám 2 měsíčního syna, bydlíme v Brně ( Maloměřice ).
Budu ráda pokud se nějaká z Vás ozve, paa
Když jsem otěhotněla kamarádky se tak nějak distancovaly, takže mi chybí drbání, procházky a takové ty holčičí věci ☺️️ trávím všechen čas s přítelem a malým neskutečně je miluju, ale halloooo holky, však víte 😁![]()
Ahoj no jestli nevadí že sem měla teď 35
jsem z Černých poli..mám dva kluky 4 roky a 8 týdnů ![]()
Ahoj, už pár dní přemýšlím, že bych tu napsala něco podobného
. Akorát jsme z Bohunic, je mi 28 a dcerce tři měsíce
.
Ahoj, taky hledám maminku s prckem na pokec, procházky a na hraní. Mám roční holčičku a bydlíme u Ústředního hřbitova. Mně je 30 ![]()
@97Barbora píše:
Ahoj holky,hledám nějakou kamarádku, maminku z Brna ☺️️
Když jsem otěhotněla kamarádky se tak nějak distancovaly, takže mi chybí drbání, procházky a takové ty holčičí věci ☺️️ trávím všechen čas s přítelem a malým neskutečně je miluju, ale halloooo holky, však víte 😁![]()
Ahoj,
taky bydlím čerstvě v Maloměřicích, děti zatím nemám, ale taky mi chybí nějaká kamarádka na pokec, kafčo
![]()
Ahojte,
Ja bydlim kousek za Brnem maly se narodí koncem rijna budu rada za holcici partu ![]()
Ahoj, bydlím v Řečkovicích, ale často se pohybují i Krpoli. Je mi 28 let, mám 3 měsíční holčičku. Ráda bych si tu našla nějakou kamarádku na pokec a občasné procházky. ![]()
Ahoj holky, je mi 32 let, mám 2 letého syna a momentálně jsem v 7 měsíci těhotenství. Bydlím Brno-střed. Kdyby měl někdo zájem o procházku, dejte vědět
budu ráda ![]()
Ahoj,
také hledám kamarádku na procházky s kočárkem. Mám 6 měsíčního syna a bydlíme v Černých Polích, ale chodím hlavně na Lesnou.
Tak kdyby se někdo nudil, dejte vědět ![]()
Ahoj,
mám syna 4,5 let a měsíční dcerku. Pohybujeme se v okolí nám. SNP (Černá Pole) nebo Lesná. Kdyby měl někdo zájem, rádi zajdeme na procházku. ![]()
Ahoj,
hledám kamarádku na procházky, výlety, návštěvy nebo jen tak na kafe ![]()
Je mi 32, jsem z Nového Lískovce, mám skoro dvouletého chlapečka a druhé je na cestě (jsem ve 3. měsíci).
Jsem introvert, ale ta mateřská už je přece jen nějak dlouhá a ráda bych si s někým pokecala a socializovala děti ![]()
Ahoj holky,
hledám nějakou kamarádku, maminku z Brna ☺️️
Když jsem otěhotněla kamarádky se tak nějak distancovaly, takže mi chybí drbání, procházky a takové ty holčičí věci ☺️️ trávím všechen čas s přítelem a malým neskutečně je miluju, ale halloooo holky, však víte 😁