Maminky aktivnějších dětí

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky z Ostravy a blízkého okolí, pokec, poradna, drbání ...prostě dřisty, kterým chlapi nerozumí. Až nás bude více, uděláme srazík :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

375
27.2.12 21:21

maminky aktivnějších dětí

Zdravím všechny maminky,které mají tak trochu aktivní dětí :D Moje dítko se jmenuje Lucinka (nar. 25,9,2010) je to takový malý čertík. Je všude a nikde, tak jestli máte taky živější dítko tak si můžeme vyměnit zkušenosti a rady jak prcky zvládat a unavit a klidně se i sejít, a oddychnout si že nejste jediná :pankac: Vím že jsou mnohem živější děti než je to moje, ale zatím jsem se z žádným nesetkala. Tak budu ráda za každou spřízněnou duši :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
146
21.11.12 22:34

Ahojky…:-)…vím o čem mluvíš…malej má energie na rozdávání..teď v prosinci mu budou 3roky a je hodně akční..akorát do mluvení se mu moc nechce…ale jinak chvilku neposedí, skáče, běhá, dělá blbinky…unavit ho dá zabrat :mrgreen: když je mezi dětmi tak je klidnější, není divoký…ale když jsme spolu sami, i na procházce, neumí chodit pomalu, pořád běhá…ani u jídla se mi ho nedaří udržet u stolu alespoň na 15minut…dá si do pusy 4lžičky a letí se proběhnout do pokoje a zpátky..pak si zase sedne, trochu sní a pořád dokola…doufám že nebude hyperaktivní…nevím co je přes míru, jak se to posuzuje.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny