Maminky Brno Komín

4999
6.5.13 19:10

maminky brno komín

Maminky-Komín. Najde se tu nějaká? Momentálně se tam stěhuji a tak bych chtěla najít nějakou kamarádku na venční našich dětí :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
410
16.7.13 23:07

Ahoj,
ja jsem z Brna-Bystrce a taky bych ráda našla nějakou maminku na procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
28.10.13 13:50

Dobry den,
muzu se zeptat jak se Vam tam libi, a je to fajn k detem? myslim hriste atd? My se tam stehujeme za mesic.
dekuji moc,
 Vicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
28.10.13 15:49

Dobrý den, kam se přesně stěhujete? My bydlíme v části Kamechy a jsme moc spokojení. Myslím, že pro děti je tady dost hřišt a kousek je i les.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
28.10.13 17:35

Ja to tam vubec neznam, vim jen ze je to Komin a ze je to nahore ten byt, nebudu psat adresu, ale je to do kopce, bude to pro me fuska s kocarkem. Vypada to tam hezky, klidny. Ale prave jsem si rikala s tou skolkou jak to asi bude narvany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
28.10.13 17:39

Myslíte asi Bystrc, tam to je do kopce.Se školkou zatím skušenosti nemám, mám teprve 5-ti měsíčního chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
28.10.13 19:54

No spada to pod Brno-Komin, ja mam rocniho chlapecka a 3 letou slecnu, a ta se semnou celkem nudi, takze ji musim dat do skolky i kdyby mela dojizdet, se neda nic delat. No uvidime, bojim se zmeny, ale zaroven se i tesim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
28.10.13 19:56

Tak Komín moc neznám, takže v tomhletom vám neporadím :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.12.13 18:54

Ahoj, jsem z Brna-Komina, mam trimesicniho syna a hledame nejakou kamaradku na prochazky s kocarkem. Tesime se na nejakeho partaka/partacku. Ozvete se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
30.9.14 13:25

Holky nějaká maminka z Brna Komína na společné procházky? Máme 19 měs. chlapečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová