Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem
Touhle cestou bych se chtěla seznámit s nějakou maminkoum, čím víc tím líp
která bydli v Humpolci,nebo okolí. Mimo tchánovců tady nikoho neznám a je mi hrozně
je tady někdo? Mám dvě dětičky,chapečka 4 roky mu budou a holčička měla teď půl ročku
![]()
Zkuste zajít do MC Cipísek, tam se schází hodně místních maminek. http://www.gymhu.cz/cipisek/
Jste přímo z Humpolce, nebo někde z okolí?
Jé děkuji za odkaz. hned juknu
Nebydlime přímo v Humpolci ale asi tři vesničky za nim.
ty tu tady někde bydliš? ![]()
No jo, taky ve vsi kousíček za městem
.
Jestli budeš mít chuť, pošli SZ a třeba se na něčem domluvíme
.
Zdravím maminky, chci se optat, jestli tu některá nemáte čerstvě miminko, přistěhovala jsem se do Humpolce a sháním někoho na prochajdy a na pokec ![]()
Ahoj Lucipa já mám chlapečka 7 měsíců a taky nemám s kým chodit na procházky a pokecat
@pufik20 ahojky
jukni na fb jestli mas bazarek pro deti humpolecko a tam bych zadala tema ze hledate kamarady a urco najdete
a pisu sz
@pufik20 tam jsou super holky
nebo maminky humpolec treba neco takoveho zkus ![]()
Ahoj, bydlím v Humpolci dva měsíce a jsem v 7. měsíci těhu. Je mi 24. Měl by někdo zájem někdy něco podniknout? ![]()
Ahoj není tu nekaká maminka která by s námi chodila na procházky a na hrište? Mám 15m syna a nikoho tu neznáme. ![]()
@anna kajik Ahoj, jsi přímo z Humpolce? Já mám syna teprve pětiměsíčního, takže hřiště pro nás zatím není, ale procházky klidně ![]()
Ahoj mám termín v dubnu a jsem v Humpolci nová, je mi 27. Hledám maminky na procházky a cvičení po porodu.