Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,hledám kamarádku a pro dětičky kamarády.Jsme z Prahy 9-Střížkov.
Ahoj, my jsme z Prahy 8 Střížkov, ale holčičce je teprve 5 měsíců, to na kamarádění asi zatím moc není
Ale já bych kamarádku brala ![]()
Proč ne,Kačenka má ráda miminka.:-)
Když vidí miminko je blahem bez sebe.
Tak můžem dát někde sraz
Kam s Kačenkou chodíte, na nějaký hřiště? My vždycky kroužíme u nás po parku a tam je moc pěkný s takovou tou prolézací a šplhací sítí. Co ty Bohunko, přidáš se?
Přidám se ráda. ![]()
Na Střížkově chodíme většinou na Madlinu - ta je klidnější a i pro menší děti. Park je sice parádní, ale pro menší dost náročný, nemluvě o tom, že kdo má víc než jedno dítě, nedělá nic jiného než je někde nahání. Docela nešikovné pro seznamování, člověk si moc nepokecá ![]()
kecačka píše:
Ahoj,my jsme z Prahy 9 Proseka!![]()
Ahoj ![]()
A na které hřiště obvykle chodíte vy?
BohunkaP píše:
Přidám se ráda.Na Střížkově chodíme většinou na Madlinu - ta je klidnější a i pro menší děti. Park je sice parádní, ale pro menší dost náročný, nemluvě o tom, že kdo má víc než jedno dítě, nedělá nic jiného než je někde nahání. Docela nešikovné pro seznamování, člověk si moc nepokecá
To už je od nás asi dost daleko, ale něco mi to říká. Možná jsem tamtudy jezdila na Bulovku…
Emal píše:kecačka píše:Ahoj
Ahoj,my jsme z Prahy 9 Proseka!![]()
A na které hřiště obvykle chodíte vy?
Tak mi máme docela velké hřiště za barákem,tam jdeme většinou dopoledne a pak na oběd,ale odpolko chodíme různě po parku Přátelství a pak na to hřiště jak je velká Billa ![]()
Emal píše:BohunkaP píše:To už je od nás asi dost daleko, ale něco mi to říká. Možná jsem tamtudy jezdila na Bulovku…
Přidám se ráda.Na Střížkově chodíme většinou na Madlinu - ta je klidnější a i pro menší děti. Park je sice parádní, ale pro menší dost náročný, nemluvě o tom, že kdo má víc než jedno dítě, nedělá nic jiného než je někde nahání. Docela nešikovné pro seznamování, člověk si moc nepokecá
Určitě, je to těsně před sjezdem dolů k Bulovce, v parku u zastávky Madlina. ![]()
Tak nějaký kompromis, něco uprostřed…? Hezké menší hřišťátko je třeba taky v Jablonecké, před galanterií, naproti metru Střížkov.
Tak jo, já i Emička jsme pro
Kdy a v kolik? A kdo se k nám ještě přidá?
Tak za mě klidně ve čtvrtek, uvidíme, jestli se bude chtít přidat ještě někdo další, ale dorazili bysme tak na půl pátou, před 4 jíme. ![]()