Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bezva, tak 16.30, čtvrtek. Třeba se nás sejde víc…? Necháme se překvapit. ![]()
Těším se. ![]()
Taky se těšíme! A ještě nějaké poznávací znamení…máme zelenočerný kočár.
Ahoj ja jsem z Proseka a rada bych taky vyrazila s nekym na prochazku:-) Pokud se nekdy muzu pridat, budu rada. Hanka
! BURZA nálepek ! Praha 9 KBELY pondělí 7.5. od 10 hod. Svoláváme burzičku nálepek - (asi 5 lidí i s dětmi) - na hřišti ul. Boseňská. Přijeďte další, kdokoli chcete ! Za rohem je taky Billa
Spojení BUS z Letňan - 185, 259, 269, 302, 375, 376, 378 nebo 186 - stanice Kbely. Pište mi klidně pro další info. Další srazík uděláme za týden na hřišti na Proseku u Billy.
Ahojky mlada maminka no vlastne uz ani ne tak mlada
26… cekam prvni mimi v prosinci a nemam tu nikoho na pokec … v praci miminka nefrci ![]()
Budu rada, kdyz se nekdo ozve na pokec a prochazku ![]()
! 2. Burza nálepek ! Praha 9 PROSEK - pondělí 21.5. od 16 hod (ať to není jen pro rodiče na mateřské
a tentokrát na Proseku. Bydlí tam na sídlišti víc lidí, je tam BIG Billa a dobrá dostupnost. Navrhuji sraz na oploceném hřišti hned za zadním parkovištěm, směrem do parku Přátelství. Kousek od jezírka. Ano, Billa sice organizuje oficiální burzu, ale je to sobota odpoledne, kdy hodně lidí s dětma tráví volno mimo Prahu a taky se nechci mačkat u pokladen, ale raděj se zavřu s dalšíma rodičema a dětma na oploceném hřišti v parku
Snad se přidáte. Díky.
Ahoj, jsem stejně stará jako Ty a mám 11měsíční holčičku, bydlíme ve Vysočanech a hravě zvldáváme MHD, takže procházky v Letňanech možné
.
Hezký den všem miminkám a maminkám ![]()
Jmenuji se Verunka a brzy mi bude 8 měsíců.Zatím se plazím a občas se posadím, nejraději dělám mosty a vše ochutnávám pusinkou. Mňam
)
S maminou by jsme rády mezi děti, které jsou stejně staré jako já, nebo o trošku starší, protože ze mně roste mamák. ![]()
Pokud jste taky stále s maminkou doma jako já a nechcete, aby z toho mamce hráblo, tak písněte
)
Pa Pa V&K. ![]()
Ahojky, Klárce je ted 7 měsíců a klidně rádi někam společně vyrazíme. Uvidíme, zda se také někdo přidá. Já tu příští týden nejsem. Takže nabízim termín 11,13 a 15. Jsem z Proseka, což je kousek. Tak pokud budeš chtít, dej vědět
Hanka
ahoj holky já mám Dáňu 6 měsíců a ráda se přidám. Bydlím na Proseku
Jééjej jsem ráda, že se našly nějaká mrňata ![]()
Pokud tedy máte čásek, tak co 11, nebo 15.06?
Jen netuším, kam s tak malými prcky. Procházka by byla ok, ale raději bych, kdyby si mohly někde lozit, či poplazit a poznat se ![]()
Co vy na to?
K&V
Ahoj, no Klarka je spise kecalek nez sportovec. Zatim stale na zadech. Takze bud prochazka park vitezstvi, ci pizzerka v parku (nekouri se, detsky koutek) ci je prijemna i kavarna na Ladvi (www.tichakavarna.cz), take detsky koutek. To jsou me tipy:-) Uprednostnuji 11.6. Hanka
Dáňa je ještě lenoch. Buď leží v kočárku nebo na rukou. Třeba toho 11.6 a uvidíme podle počasí. Když bude hezky, tak můžem na zahrádku do parku. A kolik vám holky je? (mě 29)
Myslím že jsme všechny v nejlepších letech o tom žádná ![]()
Mě 32. Verince je sice 8 měsíců, ale bohužel jí lezení nejde, takže se plazí. Nevěšte hlaviny, během měsíce dvou budou plazit a snad i lézt a vyrovná se to. Holky si pak budou moci více a více hrát, tedy pokud si sednou miminka i maminy ![]()
K&V