Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak zmena, nabizim jeste zitrek odpo klidne dve tri hodinky:-) Neco nam odpadlo. Tak uvidime, jak to dopadne:-) Sraz pred pizzerii na Proseku u rybnika cas napr 14 00? Hanka
Jééé holky já jsem taky z Proseka. A ráda někdy někam zajdu
Doma mám skoro 8 měsíčního Kubíka. Kdyby jste něco plánovali dejte vědět.
Já bývám v parku každý den, když jdu na nákup, udělám kolečko skrz park. Od velký Billy k Penny a zpět, někdy i sednu na lavičku a počtu (když malý usne). Spoussta mamin sedí na lavičce taky samo, vždyckyy si říkám, že je to škoda (ale někdy chci mít svůj klid i já
Chtělo by to nějaké poznávací znamení ![]()
Jj do parku taky jezdím často - většinou udělám jen tak kolečko a když mi usne tak jedem někam kde je víc klidu a čtu časák
No co jsem tady četla tak tam jezdíme asi všichni.
Jak jste na tom v pátek??? Odpo. jedem pryč, ale ráno jsme doma. Nechce někdo jen tak udělat kolečko a případně chvilku pokecat???
Holčiny nabízím tento týden termínky: út 19.6 odpo. / 20.6 st dopol / 22.6 pa kdykoli a víken taktéž.
Kasna - já můžu úterý nebo středa zbytek týdne už něco mám
tak stačí napsat v kolik a kde. Určitě by jsme dorazili ![]()
Holky - omlouvám se, že vstupuji do této diskuse. Ale jsem z Brna a mám na 26.6 lístky do Státní opery na operu Turandot. Nemůžu ale z pracovních důvodů do Prahy jet, takže bych je ráda prodala. Původní cena za 2 lístky 1500 Kč - prodám je za 750 Kč. nevědely by jste o někom, kdo by je využil? Pokud ano, písněte mi SZ. Moc díky! Monika
Ahoj všem. Co sraz v úterý dopoledne tak na 2 hodinky? Pak máme dovču, takže bych se přidala někdy později. Také chodim do parku často, nákup, posezení, někdy zmrzka:-) Mám také ráda vodu, takže bych vyrazila někdy s nějakou maminou a prckem na nějaký koupák:-) Hanka
Ahojky, předem děkuji Lence a Kubíkovi za fajn srazík. Myslím že ted v létěto nebude lehké se srazit. My máme teď dovču až do půlky července. Verča ještě nechodí, takže koupák bude super, protože má vodu ráda, ale ještě musí počkat
zatím zvládnem bazének ![]()
K. a V.