Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Culie Jak budete zase v Praze?
@nymphy Ten kemp jsem na netu omrkla a už teď si na něj na příští rok brousíme zoubky. Vypadá opravdu pěkně.
Jj je fakt super. Az budete planovat cestu ddej vedet doporucim mista k ubytovani kemp ma myslim 1,5km ![]()
Kasna jsme v Praze minimálně 2×týdně, vždy v pondělí a pak různě určo se taky uvidíme
Já mám ted malou na 14 dní fuč. Ráda pak zajdu. Ted spim jen jak to jde
Asi by ted semnou zabava nebyla…
@nymphy píše:
Já mám ted malou na 14 dní fuč. Ráda pak zajdu. Ted spim jen jak to jdeAsi by ted semnou zabava nebyla…
@Culie píše:
Tak hezky odpočívej a užívej klidu jak se má mimi???
Mimi ma skoro 4cm
měla bych být 11+4. Takže ted už jen odpočinek a kotroly.
Děkuji za optání ![]()
Co ty? Už je lépe?
Tak to je fajn, že se má i mimísek fajn, opatrujte se…Valinka je u moře??? No mě je líp, jenže to chytila Sofí takže nic moc
@Culie píše:
Tak to je fajn, že se má i mimísek fajn, opatrujte se…Valinka je u moře??? No mě je líp, jenže to chytila Sofí takže nic moc
Nene u moře už byla ![]()
Holky nechcete jít ven ve středu? Mezi 10-11 hod?
No rády bysme, ale Sofí ted dávám dopolko spát neb je jinak nesnesitelná
Zdravím všechny maminky,
jsem tu nováček, a ráda bych našla maminku z P9(Prosek, Letňany, Čakovice, Kbely), se kterou bych mohla chodit na procházky, cvičit, po nákupech, na kávičku:-). Je mi 24let a mám skoro 3měsíční dceru. Už mě nebaví pořád chodit sama, tak proto píšu sem.
@klarka87 píše:
Zdravím všechny maminky,
jsem tu nováček, a ráda bych našla maminku z P9(Prosek, Letňany, Čakovice, Kbely), se kterou bych mohla chodit na procházky, cvičit, po nákupech, na kávičku:-). Je mi 24let a mám skoro 3měsíční dceru. Už mě nebaví pořád chodit sama, tak proto píšu sem.
Ahoj ![]()
To jsi stejne stara jako já ![]()
A ty teda bydlis kde ![]()