Maminky Praha 9 - Střížkov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4704
23.10.13 13:54

Nejdete nektera dnes ven? Park pratelstvi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
23.10.13 13:54

Co :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
27.1.14 07:50

Halo halo holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.2.14 13:26

Ahoj bydlím tady na Střížkově rok a stále sem se s nikým neseznámila. Dcera Erika chodí do přípravky a synovi sou 2 roky. Ted na jaře bych už přeci jen začala jezdit ven na výletky nejlépe s kamarádkkou s dětmi. A samo také na píseček tady, jen je lepší když bychom tam s někým měli sraz a ne jen bezejmenné cizí děti stále dokola. :D
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
25.2.14 18:51
@goromo píše:
Ahoj bydlím tady na Střížkově rok a stále sem se s nikým neseznámila. Dcera Erika chodí do přípravky a synovi sou 2 roky. Ted na jaře bych už přeci jen začala jezdit ven na výletky nejlépe s kamarádkkou s dětmi. A samo také na píseček tady, jen je lepší když bychom tam s někým měli sraz a ne jen bezejmenné cizí děti stále dokola. :D
Eva

My se rádi nekdy pridame ;) Valinka má 4,5 a Tobík teprve 11m :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.2.14 23:45

Takže bude malýmu rok, to je nejkrásnější. Tak zkusit se to může ještě si napíšem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
26.2.14 08:37
@goromo píše:
Takže bude malýmu rok, to je nejkrásnější. Tak zkusit se to může ještě si napíšem

To nevím :D :D :D Pro me to teda nejkrasnejsi prijde kdyz se mimi ani neotoci a pak az kdyz mluvi, chodi apod :pankac: Ale milacci oba :) Skoda ze nejde naplanovat pocasi. Jen chystame s detma z crc nejspis v utery hromadne do brumbambule. Kdyby se chtel nekdo pridat ci sverit ditko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.2.14 19:03

Ještě bych se zeptala co je crc? nějaké rodinné centrum? já tu chodím občas do toho dáblíka na Ládví. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
27.2.14 20:14
@goromo píše:
Ještě bych se zeptala co je crc? nějaké rodinné centrum? já tu chodím občas do toho dáblíka na Ládví. díky

Jj. Tohle je u metra střížkov ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.3.14 10:43

Dobry den,
bydlime na střížkově už par let ale nejak se mi nedari najit nejakou kamaradku s mimcem. nejsem ten tip co se seznamuje na ulici s kazdym koho potkam proto bych rada poznala nekoho a chodila s nekym ven.mam dvouleteho syna a ma rad deti tak bych chtela nekoho s kym se budem schazet casteji a ne jen obcas na pisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
18.11.14 21:59

@verysek089 Ahoj, já jsem z Letnan a mám 22 měsíčního kluka. Tak klidně můžem vyrazit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
9.3.15 07:26

Dnes se uvolnila dvě místa na kurzu - pletení zajíčka Přijďte si vyrobit nevšední velikonoční dekoraci.

Příspěvek upraven 13.04.16 v 02:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.4.16 00:15

Ahoj zdravím, chtěla bych se seznámit s nějakou maminkou ze Střížkova, mám skoro 3 a půl měsíčního chlapečka a 2 malé pejsky, pejskařů tu znám už hodně, ale nikdo z nich malé dítě nemá :) ráda bych tu s někým sdílela radost i vyrazila na procházky když už se konečně blíží teplo tak třeba i kratší výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.4.16 17:26

@LeniczkaK pisu zpravu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
19.1.18 12:43

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová