Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj bydlím tady na Střížkově rok a stále sem se s nikým neseznámila. Dcera Erika chodí do přípravky a synovi sou 2 roky. Ted na jaře bych už přeci jen začala jezdit ven na výletky nejlépe s kamarádkkou s dětmi. A samo také na píseček tady, jen je lepší když bychom tam s někým měli sraz a ne jen bezejmenné cizí děti stále dokola. ![]()
Eva
@goromo píše:
Ahoj bydlím tady na Střížkově rok a stále sem se s nikým neseznámila. Dcera Erika chodí do přípravky a synovi sou 2 roky. Ted na jaře bych už přeci jen začala jezdit ven na výletky nejlépe s kamarádkkou s dětmi. A samo také na píseček tady, jen je lepší když bychom tam s někým měli sraz a ne jen bezejmenné cizí děti stále dokola.
Eva
My se rádi nekdy pridame
Valinka má 4,5 a Tobík teprve 11m ![]()
Takže bude malýmu rok, to je nejkrásnější. Tak zkusit se to může ještě si napíšem
@goromo píše:
Takže bude malýmu rok, to je nejkrásnější. Tak zkusit se to může ještě si napíšem
To nevím
Pro me to teda nejkrasnejsi prijde kdyz se mimi ani neotoci a pak az kdyz mluvi, chodi apod
Ale milacci oba
Skoda ze nejde naplanovat pocasi. Jen chystame s detma z crc nejspis v utery hromadne do brumbambule. Kdyby se chtel nekdo pridat ci sverit ditko ![]()
Ještě bych se zeptala co je crc? nějaké rodinné centrum? já tu chodím občas do toho dáblíka na Ládví. díky
@goromo píše:
Ještě bych se zeptala co je crc? nějaké rodinné centrum? já tu chodím občas do toho dáblíka na Ládví. díky
Jj. Tohle je u metra střížkov ![]()
Dobry den,
bydlime na střížkově už par let ale nejak se mi nedari najit nejakou kamaradku s mimcem. nejsem ten tip co se seznamuje na ulici s kazdym koho potkam proto bych rada poznala nekoho a chodila s nekym ven.mam dvouleteho syna a ma rad deti tak bych chtela nekoho s kym se budem schazet casteji a ne jen obcas na pisku.
@verysek089 Ahoj, já jsem z Letnan a mám 22 měsíčního kluka. Tak klidně můžem vyrazit ![]()
Dnes se uvolnila dvě místa na kurzu - pletení zajíčka Přijďte si vyrobit nevšední velikonoční dekoraci.
Příspěvek upraven 13.04.16 v 02:06
Ahoj zdravím, chtěla bych se seznámit s nějakou maminkou ze Střížkova, mám skoro 3 a půl měsíčního chlapečka a 2 malé pejsky, pejskařů tu znám už hodně, ale nikdo z nich malé dítě nemá
ráda bych tu s někým sdílela radost i vyrazila na procházky když už se konečně blíží teplo tak třeba i kratší výlety.
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Přidejte se ![]()
adminka Lucka