Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky chtěla sem se zeptat jestli nejste naka z Pribrami
Přistěhovala jsem se sem za manželem a nikho tu tak ňák neznám, hledám ňákou kamaradku
Ahoj, měla jsem to stejný, manžel do Prahy nechtěl, tak jsem šla já sem, ale s dětma si rychle kamarádky najdeš uvidíš
(Teda jestli už nějaké máte???)
jj čekáme druhý, ale zatím se mii ňák nepodařilo někoho najít a jelokož jsem doma tak se tu strasne nudim:-( Tam jsem mela kamaradek dost ale je to daleko aby sem za mnou tolik jezdily ![]()
Ahoj, tak já se taky přidám. Do Příbrami jsem se přistěhovala letos v březnu, mám skoro půlročního chlapečka. Nikoho tu taky tak nějak nemám.
Jééé, v Příbrami jsem předloni bydlela asi měsíc, krásné město
Ale jezdila jsem busem do Prahy (je to kousek po dálnici)
![]()
A další z Příbrami, kdo tu nikoho nezná, jsem jááááá
Máme skoro 2letou Johanku a další mimi na cestě ![]()
Ahojky,
tak já jsem také z Příbrami ![]()
Mám sedmiletou Verunku a druhé v plánu, zatím však ještě v horizontu nedohledna kvůli zdravotním problémům.
Holky, prosím, poradíte praktickou lékařku pro mě? Potřebuji na tu dobu,co budem tady lékařku. Díky.
A můžem se třeba někdy sejít, když budete chtít. ![]()
My máme holčičku rok a půl a někdy v listopadu přibude další holčička
Teď se batolíme většinou kolem Zdaboře, protože tohle bříško, na rozdíl od prvního, mi dává pěkně zabrat… ![]()
Tak já jsem z Drkolnova ![]()
Jinak dětskou doktorku za nás mohu doporučit
MUDr. Ivu Ptáčkovou, sídlí v ulici Bratří Čapků a je moc sympatická, spolehlivá a je to naše nej ![]()
ahojky, já jsem taky z Pb- Drkolnova. A čekáme první mimčo v dubnu 2012
Jsem od minulého týdne na neschopence,tak je mi tu smutno a vzhledem k tomu, že nejsem původně z Pb,tak jsem tu taky taková opuštěná ![]()
vesper píše:
ahojky, já jsem taky z Pb- Drkolnova. A čekáme první mimčo v dubnu 2012Jsem od minulého týdne na neschopence,tak je mi tu smutno a vzhledem k tomu, že nejsem původně z Pb,tak jsem tu taky taková opuštěná
Tak se můžem někdy vidět, jestli chceš poznat, co tě čeká - máme téměř dvouletou čertici doma
a jsme taky furt samy…
ahoj Evito
já budu jen ráda…jsem sice v Pb už třetím rokem, ale skoro nikoho tu neznám, jen pár známých a příbuzných z manželovy strany,takže se tu pořád cítím jako cizinec ![]()
a kde bydlíš v Pb?
![]()
Ahoj, také jsem se přestěhovala do Příbrami, respektive kousek od Příbrami za manželem. Jsem původně z Ústí nad Labem, tady bohužel skoro nikoho neznám, máme dvě děti holčičku 2 roky a kluka 4 roky. Pokud byste na tom byla nějaká stejně či podobně, budu ráda, pokud se mi ozvete
. Iva
![]()