Holky z Příbrami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
418
28.9.11 12:34

Holky z Příbrami

Ahojky holky chtěla sem se zeptat jestli nejste naka z Pribrami :) Přistěhovala jsem se sem za manželem a nikho tu tak ňák neznám, hledám ňákou kamaradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
287
28.9.11 12:43

Ahoj, měla jsem to stejný, manžel do Prahy nechtěl, tak jsem šla já sem, ale s dětma si rychle kamarádky najdeš uvidíš :-) (Teda jestli už nějaké máte???)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
28.9.11 12:48

jj čekáme druhý, ale zatím se mii ňák nepodařilo někoho najít a jelokož jsem doma tak se tu strasne nudim:-( Tam jsem mela kamaradek dost ale je to daleko aby sem za mnou tolik jezdily :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
28.9.11 14:26

a Dobříšandu berete mezi sebe?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.9.11 15:00

Ahoj, tak já se taky přidám. Do Příbrami jsem se přistěhovala letos v březnu, mám skoro půlročního chlapečka. Nikoho tu taky tak nějak nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.9.11 17:31

Jééé, v Příbrami jsem předloni bydlela asi měsíc, krásné město :palec: Ale jezdila jsem busem do Prahy (je to kousek po dálnici) :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
28.9.11 21:39

A další z Příbrami, kdo tu nikoho nezná, jsem jááááá :-D Máme skoro 2letou Johanku a další mimi na cestě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.9.11 09:03

Ahojky,

tak já jsem také z Příbrami :-D

Mám sedmiletou Verunku a druhé v plánu, zatím však ještě v horizontu nedohledna kvůli zdravotním problémům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
29.9.11 09:21

Holky, prosím, poradíte praktickou lékařku pro mě? Potřebuji na tu dobu,co budem tady lékařku. Díky.

A můžem se třeba někdy sejít, když budete chtít. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
29.9.11 12:40

My máme holčičku rok a půl a někdy v listopadu přibude další holčička :-) Teď se batolíme většinou kolem Zdaboře, protože tohle bříško, na rozdíl od prvního, mi dává pěkně zabrat… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.9.11 18:44

Tak já jsem z Drkolnova :wink:

Jinak dětskou doktorku za nás mohu doporučit
MUDr. Ivu Ptáčkovou, sídlí v ulici Bratří Čapků a je moc sympatická, spolehlivá a je to naše nej :-D

http://www.znamylekar.cz/…-a-d/pribram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 12:30

ahojky, já jsem taky z Pb- Drkolnova. A čekáme první mimčo v dubnu 2012 :-) Jsem od minulého týdne na neschopence,tak je mi tu smutno a vzhledem k tomu, že nejsem původně z Pb,tak jsem tu taky taková opuštěná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
25.10.11 12:55
vesper píše:
ahojky, já jsem taky z Pb- Drkolnova. A čekáme první mimčo v dubnu 2012 :-) Jsem od minulého týdne na neschopence,tak je mi tu smutno a vzhledem k tomu, že nejsem původně z Pb,tak jsem tu taky taková opuštěná :-)

Tak se můžem někdy vidět, jestli chceš poznat, co tě čeká - máme téměř dvouletou čertici doma :-) a jsme taky furt samy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.10.11 14:29

ahoj Evito :-) já budu jen ráda…jsem sice v Pb už třetím rokem, ale skoro nikoho tu neznám, jen pár známých a příbuzných z manželovy strany,takže se tu pořád cítím jako cizinec :-)

a kde bydlíš v Pb? :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuša_111
3.11.11 23:28

Pomoc :-)

Ahoj, také jsem se přestěhovala do Příbrami, respektive kousek od Příbrami za manželem. Jsem původně z Ústí nad Labem, tady bohužel skoro nikoho neznám, máme dvě děti holčičku 2 roky a kluka 4 roky. Pokud byste na tom byla nějaká stejně či podobně, budu ráda, pokud se mi ozvete :-). Iva :-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová