Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky, že se na mě nezlobíte, ona ta cena není zase o tolik vyšší než jinde, třeba v bille. Mrkev svazek 20 kč(krásná a jen o 2kč dražší), brambory na kg to samé.
Holky moc děkuju Petra
Ahoj holčiny,
je mi to moc líto, ale Verča má rýmu jak trám a kašel, takže to fakt musíme nechat až po dovče
.
Tak to je škoda, ale hlavně at je Verunka brzo zdravá a až přijedete z dovči tak se nějak domluvíme
Jinak hezkou dovču
Holky, rády jsme vás dnes poznaly, bylo to fajn
jo a zapoměla jsem ti pogratulovat nymphy ![]()
I já tebe a Malou Sofinku ![]()
Děkuji. No asi až to bude potvrzene i od dr. Holky vy jste me sokovali tou porodnici ja to rekla mojemu a ten uz ted shani zname
![]()
@nymphy Jééé mám pocit, že se něco zadařilo a bude další kamarád/ka ![]()
Sešly jste se všechny? Jak jste se měli? Vzhledem k tomu, že to vypadá, že nastydlí jsme doma všichni, tak na dovču asi pojedeme později a budeme se muset kurýrovat ![]()
Moc mě mrzí, že jsem neviděla Valču a Sofinku ![]()
nymphy…to jsme tě určo šokovat nechtěli, ale v Praze to tak je no..
Kasna taky jsme se těšily na vás, tak se brzo uzdravte
Jj Kačí
Jak jsem říkala uplně neplánovaně ![]()
Tak kdyby bylo lip mala tu bude do uterka a krom pátku co jsem v práci mam volno ![]()
Já vím že jste me nechteli sokovat, me to fakt zaskocilo, ale jsem rada ze to vim, ale asi by mi to pak rekl i dr, ale takhle mam jak jsi sama rikala vic casu si to rozmyslet kam chci ![]()
Té dovči škoda, ale když jste všichni tak by to stejne stalo za prd, poradne se vykuryrovat a pak tradááá my jedeme znovu na tu pálavu 13.9 a i s Valinkou ![]()