Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo ještě jsem si zpomněla
Se hrozně nudím jak je chlap na noční
Tak jak si zapamatovat ty jmena tak ja to delam tak že si je prirovnam k nekomu z rodiny nebo nekoho koho dobre znam. Ty se treba jmenujes jako moje mama a sestra
Tak to nezapomenu. Horsi je to kdyz nikoho neznas, ale tohle je mala pomucka co pouzivam ja ![]()
@Kasna @nymphy včera to bylo super a už se těším na příště
. Ta středa je u mě v poho. Tak doufám že mi do toho nic nevleze, těšín se nymphy na tvoji malou
a užij si dovču ![]()
Už se tesim az vas seznamim
Holky jsem ko.
Dekuji moc vstávam v 5 rano jsem na sebe zvedeva
Ale mame po mega nervech sbaleno a uz se moooooooooooooc tesim ![]()
Budu na Vas holky myslet
![]()
Příspěvek upraven 07.08.12 v 23:41
Holky, doufám že na nás nezanevřete, ale ani tenhle týden to nevidím děsně mě bolí záda, tak se do Prhx nechystám radši v kždé volné chvilce odpočívám…mějte se fajn
Ahojte holky tak doufam, že středa platí. Já mám pro vás novinku ![]()
Já jdu na 9:30 na policii tak snad nejpozdeji v 10:15 bude ready
Budu někde u Vysočanské skoro u metra Stříškov tak zase tam?
Supeeeer
tak 10:30 u metra. Kdo by se chtěl přidat tak berem že jo holky
Kdybych se opozdila jdite do praku a ja doletim, ale nebudou me tam vic jak hodinu drzet snad ![]()
Zdravím ženy ![]()
Já vám to budu moci potvrdit na 100% až v úterý odpo, nebo večer. Čeká nás od soboty dovča a máme ještě mraky věcí co se musí zařídit, tak musím pokoumat jak to stihneme. Zatím to vypadá spíš až po té dovče což je po 19.08.2012, ale ještě v úterý upřesním.
K&V
Ahoj holky, zítra se nejspíš chystáme do Prahy i my, tak bysme se mohly přidat..jak vás poznáme??? co máte za kočárky třeba???
Ahojky, tak to klapne i u nás. Počítám s 10:30 u metra. Máme to ale tak max. na hodinku. Veška bude určo pak utahaná. @Culie počítej s fialovým a hnědým kočárkem.
K&V
@Kasna píše:
Ahojky, tak to klapne i u nás. Počítám s 10:30 u metra. Máme to ale tak max. na hodinku. Veška bude určo pak utahaná. @Culie počítej s fialovým a hnědým kočárkem.
K&V
Ahoj maminky z Prahy 9,
omlouvám se, že Vám sem lezu.Chci Vás jen upozornit na nového farmáře pana Novotného, který dneska začal prodávat svou vypěstovanou zeleninu na farmářských trzích před naší poliklinikou. Je to opravdu jeho rodinou vypěstovaná zelenina, bydlí blízko Litoměřic. Nejsem jeho příbuzná, jen jeho zákaznice a viděla jsem ho dneska poprvé:-)), ale už 4 roky si nechávám vozit jeho zeleninu(manžel mi ji vozí od příbuzné z Prahy 4).začala jsem ji kupovat, když jsem dceři vařila první příkrmy. Moje rodina už ho zná skoro deset let. Hledal místo pro prodej, tak se mu zmínili o Proseku, protože tady je to s českou zeleninou dost problém, tak to zkusil, ale obávám se, že zase budeme muset dojíždět, protože moc lidí k němu dneska nešlo. Tak kdybyste měli zájem o kvalitní českou zeleninu, která není plná chemie, zajděte se podívat, bude tam zase ve čtvrtek a já budu doufat, že se najdou zákazníci a on zůstane. Díky moc Petra Konfrštová(snad se to nebude brát jako reklama, opravdu jsem jen spokojená zákaznice:-)))
@petra.k Ahoj, pokud je dobrý, tak ikdyby to reklama byla, tak na tom nevidím nic špatného. Nicméně pro nás doma jsou ceny rozhodující, tak nevím
.