Maminky Praha 9 - Střížkov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
27.7.12 09:47

Tak my můžeme nakonec také odpoledne. Jste pro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
27.7.12 18:04

Tak odpo plati :) A v kolik cca? A nejaky plany? Ja dopo skocim na vysetreni, rozhodla jsem se darovat vajicka a dnes se uvolnilo misto tak me tam hned soupli :) Jsem nervozni tak se aspon odreaguji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
27.7.12 19:16

Co navrhujete? Nevím jaké má být počasí, tak zda procházka, nebo někde kafčo kde je i dětský koutek?
 K&V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
29.7.12 20:28

Tak co děvčata podle předpovědi by mělo být hezky. Tak kdy, kde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
29.7.12 21:13

Oki tak co třeba v 15:00h na Střížkově u metra? A pak snad něco, nebo do té doby něco vymyslíme.
 K&V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
29.7.12 21:28

Ok :) Jsem proooo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
29.7.12 21:45

A jak se poznáme?
K&V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
29.7.12 21:49

Viz. SZ. Co vy ostatni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
29.7.12 22:08

@Culie TEPRVE TEĎ KOUKÁM, ŽE JE SOFINKA NAROZENÁ O DEN POZDĚJI NEŽ MÁ DCERKA :) jen nevím zda stejný rok. Pokud chceš přijít i ty, budeme rády a sraz je v 15h u metra Střížkov. Já budu mít fialový kočárek. Pokud ještě písneš, napíšu Ti tel.

@andiine spolu se už známe, takže v 15h u metra Střížkov a už se poznáme. Kdyžtak mi písni sms, nebo sem zprávu. Nějak se mi podařilo neuložit tvé čísílko.

Budu ráda když se sejdeme všechny
Pa zítra K&V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
30.7.12 21:18

Holky dnes to bylo super tak příště beru i malou. Snad co nejdřív :) Jakjste na tom časove příští týden st či čt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
30.7.12 21:26

Ahoj holky, mrzí mě že mi to nevyšlo včera večer nám nešel PC a ráno jsem odjela do Prahy kde nemám přistup k netu.. takže doufám, že příště nám to už vyjde a zapadente k vám do party..třeba sem někoho z vás už potkala…nám se hodí spíš dopolko, odpolko se venujeme babičce, ale klidně jednou babi zanedbáme

Sofí bude letos rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
30.7.12 22:40

@andiine @nymphy holčiny taky moc děkuji oběma za dnešek. Moc se mi to líbilo. Jste každá jiná a to je super a obě jste moc fajn. Jsem ráda že jsem vás poznala a budu ráda když zase něco podnikneme. Pohlazení Kubíkovi a pozdravy Valince na kterou se těším.
Příští ST je ok - třeba dopo?

@Culie to nevadí budu ráda když se příště připojíši se Sofinkou. Opravdu jak to tak vypadá tak je pouze o jeden den mladší než Verunka :) Příští ST - třeba dopo?
 K&V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
30.7.12 22:50

Supeeeer :potlesk: Tak ok. Zatím budu počítat s tou středou dopo, jen my dřív jak v 10 z domu nevylezem asi :D
Jinak listky jsem stihla, ale teda to bylo neco na moje nervy :D uz nikdy jedine pres net :D

Do nedele na netu od stredy nebudu ale aspon vas holky zabavim povidanim z dovci :D
Kasna děkujime Verunce takyyy :hug: Ja už se na tu svoji prdelku tak těším :)

Příspěvek upraven 07.08.12 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
30.7.12 23:14

@nymphy Dejte tomu syčákovi co proto :cert:
Užijte si dovču :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
30.7.12 23:16

No proto tam jde můj, já se vždy jen rozbrečím tak at ma za me kdo mluvit :oops: :mrgreen:
A děkujiii, budu se t :mrgreen: těšit na přísti týden :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová