Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak odpo plati
A v kolik cca? A nejaky plany? Ja dopo skocim na vysetreni, rozhodla jsem se darovat vajicka a dnes se uvolnilo misto tak me tam hned soupli
Jsem nervozni tak se aspon odreaguji ![]()
Co navrhujete? Nevím jaké má být počasí, tak zda procházka, nebo někde kafčo kde je i dětský koutek?
K&V
Tak co děvčata podle předpovědi by mělo být hezky. Tak kdy, kde ![]()
Oki tak co třeba v 15:00h na Střížkově u metra? A pak snad něco, nebo do té doby něco vymyslíme.
K&V
@Culie TEPRVE TEĎ KOUKÁM, ŽE JE SOFINKA NAROZENÁ O DEN POZDĚJI NEŽ MÁ DCERKA
jen nevím zda stejný rok. Pokud chceš přijít i ty, budeme rády a sraz je v 15h u metra Střížkov. Já budu mít fialový kočárek. Pokud ještě písneš, napíšu Ti tel.
@andiine spolu se už známe, takže v 15h u metra Střížkov a už se poznáme. Kdyžtak mi písni sms, nebo sem zprávu. Nějak se mi podařilo neuložit tvé čísílko.
Budu ráda když se sejdeme všechny
Pa zítra K&V
Holky dnes to bylo super tak příště beru i malou. Snad co nejdřív
Jakjste na tom časove příští týden st či čt?
Ahoj holky, mrzí mě že mi to nevyšlo včera večer nám nešel PC a ráno jsem odjela do Prahy kde nemám přistup k netu.. takže doufám, že příště nám to už vyjde a zapadente k vám do party..třeba sem někoho z vás už potkala…nám se hodí spíš dopolko, odpolko se venujeme babičce, ale klidně jednou babi zanedbáme
Sofí bude letos rok
@andiine @nymphy holčiny taky moc děkuji oběma za dnešek. Moc se mi to líbilo. Jste každá jiná a to je super a obě jste moc fajn. Jsem ráda že jsem vás poznala a budu ráda když zase něco podnikneme. Pohlazení Kubíkovi a pozdravy Valince na kterou se těším.
Příští ST je ok - třeba dopo?
@Culie to nevadí budu ráda když se příště připojíši se Sofinkou. Opravdu jak to tak vypadá tak je pouze o jeden den mladší než Verunka
Příští ST - třeba dopo?
K&V
Supeeeer
Tak ok. Zatím budu počítat s tou středou dopo, jen my dřív jak v 10 z domu nevylezem asi ![]()
Jinak listky jsem stihla, ale teda to bylo neco na moje nervy
uz nikdy jedine pres net ![]()
Do nedele na netu od stredy nebudu ale aspon vas holky zabavim povidanim z dovci ![]()
Kasna děkujime Verunce takyyy
Ja už se na tu svoji prdelku tak těším ![]()
Příspěvek upraven 07.08.12 v 23:39
No proto tam jde můj, já se vždy jen rozbrečím tak at ma za me kdo mluvit
![]()
A děkujiii, budu se t
těšit na přísti týden
![]()