Maminky Praha 9 - Střížkov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
6.7.12 10:30

Ahojky, tak mi tak přijde, že jsem vás možná i viděla na lavičce:-) Jedna dívčina blond vlasy středně dlouhé a druhá kratší hnědé? Tu blondýnku si pamatuji, jelikož se ptala i na dotaz cvičení v parku prosek, to jsme zrovna cvičily:-) Pokud jsem se opravdu strefila, tak je to vtipne:-) Mam dojem, ze si vas i pamatuji z pripravneho kurzu na Bulovce. Kazdopadne, pokud jste ještě někdo v Praze příští týden, tak budu ráda za další srazík někdy odpoledne. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
7.7.12 14:43

Ahojte :) Nemužu najit zadnou kamaradku :( Tak jsem nasla tuhle diskuzi. Nejsem tedy ze střížkova, ale hend vedle z proseku :) Myslite ze se k vam muzu pripojit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
7.7.12 17:25

Já tu budu celý týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.7.12 23:26

Holky tak já už jsem taky doma. Ráda se s někým zase sejdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.7.12 21:24

Ahoj holky,

taky bych se k Vám rada přidala a zašla někam na procházku, nebo kafíčko. Mám 15 měsíčního kluka. Budu ráda až se některá z Vás ozve. Staňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.7.12 10:22
@happy-nka píše:
Ahoj holky,taky bych se k Vám rada přidala a zašla někam na procházku, nebo kafíčko. Mám 15 měsíčního kluka. Budu ráda až se některá z Vás ozve. Staňa

ráda se sejdu. Mám 8 měsíčního Kubíka. tak stačí napsat kdy máš čas. Já většinou chodím na procházku kolem 1 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.7.12 10:23

Holky hledám pro malého doktora, tady někde na Proseku. Doporučíte mi nějakého dobrého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
11.7.12 12:41

@andiine já chodím na Prosek na polikliniku k Mudr. Holé a opravdu jí mohu doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
11.7.12 12:42
@andiine píše:
ráda se sejdu. Mám 8 měsíčního Kubíka. tak stačí napsat kdy máš čas. Já většinou chodím na procházku kolem 1 hodiny.

ráda se k vám přidám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.7.12 13:12

@Lucili co takhle se sejít zítra??? Zatím nic nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.7.12 11:20
@andiine píše:

Já tenhle týden už nemůžu, ale v pondělí by to šlo. Na procházky chodíme tak kolem 13:30, záleží kdy se prcek vzbudí 
Navštěvujeme doc. Bartůškovu, je to velmi dobrá doktorka, takže můžu jenom doporučit. Můžeš se mrknout na její web. stránky www.mudrbartuskova.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.7.12 11:45

Ahoj holky,

já píšu trošku z jinýho soudku :) Bude mi 19, takže mimi ještě nějak nepřichází v úvahu, ale děti miluju :).. Tak kdybyste chtěly zajít na kafčo nebo mít chvilku volno, a chtěly drobky pohlídat tak se mi ozvěte, byla bych hrozně ráda :). Hlídam občas tříletou holčičku, od jejího roku, ale její mamka a moje se nějak až moc scukly takže spíš je u nás malá i s maminkou :)Jsem z Letňan :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
22.7.12 21:16

Ahoj holčiny jsem moc ráda, že píšete do této diskuze. Kdo bude mít čas tento týden? út / pa / so / ne?
 K&V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
23.7.12 17:33

:) Ale nemám tu malou :( Dnes mi odjela na 14 dní k tatinkovi na moravu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
23.7.12 21:39

@nymphy to neva :)
pokud nepohrdneš setkání bez malé, tak se můžeme domluvit a zajít třeba na kafčo. Verunku ale budu muset vzít asi sebou. Jak máš velkou holčičku?
 K&V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová