Maminky Praha 9 - Střížkov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4704
19.10.12 22:55

Ahaaa :) Tak určite nekam muzeme teda pokud neva ze uz mam holcicku starsi a druhe na ceste :D kdyztak pojd s nama holkama c se ted domlouvame na pondeli jestli ams cas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.10.12 23:09

@nymphy
Jo, určitě bych ráda šla…:-) Myslím, že se domlouvám na stejný den v jiné diskuzi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.11.12 10:53

Ahojte.. :) můžu se k vám přidat? Jsem z prahy 9 střížkov :) mám doma syna 3,5 roku a měsíční dceru.. :) rádi by jsme si našli kamarády v blízkosti domova.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
26.11.12 11:42

Už jsme se dlouho na ničem nedomlouvaly, určitě se můžu přidat každý:-). Mrkni do diskuze-přesný název si nepamatuju-Hledám kamarádku-Praha Prosek. Tam se většinou domlouváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lluucc
7.12.12 15:58

Ahoj, chodí někderá z vás k MUDr. Holé a chtěli jste posunout očkování? Zajímá mě, jaký má k tomu postoj

• Citovat
  • Upravit
150
7.12.12 20:57
@lluucc píše:
Ahoj, chodí někderá z vás k MUDr. Holé a chtěli jste posunout očkování? Zajímá mě, jaký má k tomu postoj

Ahoj, my chodíme k MuDr. Holé, ale bohužel jsme s očkováním zatím žádné změny neprováděli, tak netuším, ale myslím si, že by neměl být problém, je velmi otevřená ke změnám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
31.1.13 11:06

Ahoj :) zakládáme skupinu pro maminky, které mají miminko a k tomu starší dítko :) pokud by jste se někdo chtěl přidat, probírat podobné starosti, třeba se sejít tak vás rádi uvidíme..

http://www.facebook.com/…09712821498/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
1.6.13 12:45

Haloooo je tu neekdo???
Copak deláte kdyz je venku takhle??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
3.6.13 11:16

Ahojky, jak se máte??? pořád bydlíte na proseku??? další dětátko je kluk???
já doma odčerpávám vodu ze sklepa… co vy???

@nymphy píše:
Haloooo je tu neekdo???
Copak deláte kdyz je venku takhle??? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
4.6.13 21:56
@Culie píše:
Ahojky, jak se máte??? pořád bydlíte na proseku??? další dětátko je kluk???
já doma odčerpávám vodu ze sklepa… co vy???

Jejda chudino :(
No my bydlime v bytovce a na novym proseku tady voda neni.
Je mi lito vsech co jsou povodni postizeny. Pokud by nekdo potreboval pohlidat deticky, klidne at se na me obrati. Vic nabidnout nemuzu :(
Ano mame chlapecka:Tobiasek,17.4.2013,49cm,3220g, ma teda rozstep mekkeho patra, ale jdeme zitra do vinohrad k dr. jsem zvedava kdy nas ceka operace, ale jinak krasny zdravy kluk :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
5.6.13 13:48
Tak to doufám, že se zase někdy potkáme…držíme palce at máte brzo operaci za sebou, asi se mu blbě papá, co??? co Valinka???
@nymphy píše:
Jejda chudino :(
No my bydlime v bytovce a na novym proseku tady voda neni.
Je mi lito vsech co jsou povodni postizeny. Pokud by nekdo potreboval pohlidat deticky, klidne at se na me obrati. Vic nabidnout nemuzu :(
Ano mame chlapecka:Tobiasek,17.4.2013,49cm,3220g, ma teda rozstep mekkeho patra, ale jdeme zitra do vinohrad k dr. jsem zvedava kdy nas ceka operace, ale jinak krasny zdravy kluk :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
6.6.13 08:21
@Culie píše:
Tak to doufám, že se zase někdy potkáme…držíme palce at máte brzo operaci za sebou, asi se mu blbě papá, co??? co Valinka???

Tak to taky doufám :pankac:
No kojení nejde, ale odstrikávám a podávám lahvickou s vetsi dirkou. Valca roste pred ocima, prave mi pomáhala ho krmit :hug:
A Sofince se dari? Leti to co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
29.8.13 08:13

Holky máte na dnešní odpoledne plány? Má být zase pěkně tak co se sejít???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
20.9.13 11:59

Haloooo holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
20.9.13 11:59

Haloooo holky :)