Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahojky holky…
zakládám tuto diskusi ,jen tak na pobavení..
Co a jak která doma děláte?
Jakej máte život?
Prostě aby sme se tu tolik nenudily..
Tak dnešní téma třeba:(co mmáte nebo by ste chtěli mít na hlavě?
jo ,možná bude odpověd „jedno velký h…“ ![]()
Né ale tak já třeba,mám na vlasek melírek,zebru a podklad Matrik barvičku,hnědou…je to moc pěkné,,přikládám fotku.no ale málokterá kadeřnice se najde,co to umí…hlavně tady u nás žádná ![]()
tak když jedu k mamce 64km do pryč,tak tam zajdu k té mé
no je to na palici,takhle mít kadeřnici daleko…ono jich moc schopných není ![]()
jee to se mi líbí já mám na hlavě fakt to hov*o musím si konečně zavolat kadeřnici domů páč s 5 měsíčním prckem do kadeřnictví ne e chci to zkrátit a zesvětlit jsem přemýšlela že bych si hodila blond
ale takovou bílou
Ahoj,tak ja taky mam na hlave h..vno,nechala jsem si pred 8mesici udelat blondaty meliry a ted to mam strasne odrostli,ani na to nemuzu koukat,budu se muset objednat ke kadernici
jj to se mi také líbí…bílá blond…ale to opravdu tak na zničení vlasů.
no záleží jak je mš kvalitní…
Já moc ne a tak je mám zničené i po tom melíru… ![]()
cauky,
teda ten melir je fakt peknej ![]()
ja mam kadernici 150km daleko
chystam se tam na konci ledna, po zubakovi si pujdu spravit naladu ![]()
me se meliry vzdycky libily ale na me je tohle uz moc svetly, v tom vypadam jak tydyt ![]()
ted mam promelirovanou ofinu a par prouzku po stranach u obliceje a jsem spokojena… akorat ja si davam barevnej ato je teda maso jak se to rychle vymejva…
jinak jsem taky zjistila ze jsem na kstici pekne prosedivela
jojo uz to zacina tkz musim hodit barvu i na zbytek a tentokrat si asi necham dat nejakou zlatohnedou a meliri klasicky…teda tech par prouzku co mam ![]()
foto dat nemuzu neb bych si nejdriv musela umejt tu mastnou kebuli ![]()
no jinak fotečka je dělaná hned po kadeřnici ![]()
takže na hlavě mám taky ted šílený odrosty…
kdybych mohla hned si to obarvim sama
![]()
mam tady ve skrini barvu uz asi 14dni, jenze se mi nechce obarvovat ty meliry
ji asi dam mamce a bude at me to nelaka:)
Ahoj holky, tak já jsem zrovna dnes objednaná ke své kadeřnici
. Já si nechávám dělat ameriku. Nechává mi tam moje hnědé vlasy, do toho dá tmavě hnědou a blond melíry a na to jsem už zvyklá
. Mám doma měsíc a půl starou dcerku, tak bude muset tatínek 2 hodky hlídat ![]()
xaminka píše:
Ahoj holky, tak já jsem zrovna dnes objednaná ke své kadeřnici. Já si nechávám dělat ameriku. Nechává mi tam moje hnědé vlasy, do toho dá tmavě hnědou a blond melíry a na to jsem už zvyklá
. Mám doma měsíc a půl starou dcerku, tak bude muset tatínek 2 hodky hlídat
to zvládne
dáš sem foto??
jj odpoledne ji přihodím
. jen nevim jestli se nemám nechat udělat něco jiného ![]()
xaminka píše:
jj odpoledne ji přihodím. jen nevim jestli se nemám nechat udělat něco jiného
Jůů, já už chci zase ke kadeřnici
jsem přirozeně blond, má kadeřnice mi vždycky podbarví vlasy tmavě hnědou a nahoru mi dá hnědé a blond melíry na střídačka - fakt pěkný
Akorát když si udělám culík, tak vždycky říkám, že vypadám jak tchoř, jak mám půlku culíku zespoda hnědou a půlku blondatou ![]()
Já si nechávám odrůst zničené vlasy po trvalé - vydržela 6 t a chci zpět dlouhéééé takže u mě je to o tom vydržet nechat odrůst to vrabčí hnízdo…
Moje maličkost s trvalou - svatební
Ahoj holky
,tak já mám hnědou a do toho mi kadeřnice dává takový měděný melír ale on se stejně vymyje,tak je pak blondatý
.Já teda chodím každé dva měsíce,tatka v pohodě pohlídá
.Jinak mám to mikádo do potkovy,ale už to mám dlouho tak už přemýšlím co s tím
.nechat si to narůst asi moc nepůjde protože mám fakt málo vlasů,přemýšlela jsem i o prodloužení,ale ted na RP to dost dobře asi nepůjde..a stejně můk chlap nemá moc r
ád dlouhý vlasy.tak nevím,nevím.Půj
du tak v půlce února,tak musím něco vymyslet,ale ono s krátkým mikádem toho moc nejde no
![]()