Maminky kecalky

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.1.11 11:40

maminky kecalky

ahojky holky…
zakládám tuto diskusi ,jen tak na pobavení..
Co a jak která doma děláte?
Jakej máte život?
Prostě aby sme se tu tolik nenudily..
Tak dnešní téma třeba:(co mmáte nebo by ste chtěli mít na hlavě? :mrgreen: jo ,možná bude odpověd „jedno velký h…“ :mrgreen:
Né ale tak já třeba,mám na vlasek melírek,zebru a podklad Matrik barvičku,hnědou…je to moc pěkné,,přikládám fotku.no ale málokterá kadeřnice se najde,co to umí…hlavně tady u nás žádná :pocitac:
tak když jedu k mamce 64km do pryč,tak tam zajdu k té mé :lol: no je to na palici,takhle mít kadeřnici daleko…ono jich moc schopných není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.1.11 11:46

jee to se mi líbí já mám na hlavě fakt to hov*o musím si konečně zavolat kadeřnici domů páč s 5 měsíčním prckem do kadeřnictví ne e chci to zkrátit a zesvětlit jsem přemýšlela že bych si hodila blond :mrgreen: ale takovou bílou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.1.11 11:49

Ahoj,tak ja taky mam na hlave h..vno,nechala jsem si pred 8mesici udelat blondaty meliry a ted to mam strasne odrostli,ani na to nemuzu koukat,budu se muset objednat ke kadernici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.11 11:51

jj to se mi také líbí…bílá blond…ale to opravdu tak na zničení vlasů.
no záleží jak je mš kvalitní…
Já moc ne a tak je mám zničené i po tom melíru… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
20.1.11 11:51

cauky,
teda ten melir je fakt peknej :palec:
ja mam kadernici 150km daleko :mrgreen: chystam se tam na konci ledna, po zubakovi si pujdu spravit naladu :lol:
me se meliry vzdycky libily ale na me je tohle uz moc svetly, v tom vypadam jak tydyt :-)
ted mam promelirovanou ofinu a par prouzku po stranach u obliceje a jsem spokojena… akorat ja si davam barevnej ato je teda maso jak se to rychle vymejva…
jinak jsem taky zjistila ze jsem na kstici pekne prosedivela :pocitac: jojo uz to zacina tkz musim hodit barvu i na zbytek a tentokrat si asi necham dat nejakou zlatohnedou a meliri klasicky…teda tech par prouzku co mam :mrgreen:
foto dat nemuzu neb bych si nejdriv musela umejt tu mastnou kebuli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.11 11:52

no jinak fotečka je dělaná hned po kadeřnici :mrgreen:
takže na hlavě mám taky ted šílený odrosty…
kdybych mohla hned si to obarvim sama
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
20.1.11 11:53

mam tady ve skrini barvu uz asi 14dni, jenze se mi nechce obarvovat ty meliry :think: ji asi dam mamce a bude at me to nelaka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
20.1.11 11:53

Ahoj holky, tak já jsem zrovna dnes objednaná ke své kadeřnici :-) . Já si nechávám dělat ameriku. Nechává mi tam moje hnědé vlasy, do toho dá tmavě hnědou a blond melíry a na to jsem už zvyklá :-) . Mám doma měsíc a půl starou dcerku, tak bude muset tatínek 2 hodky hlídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.11 11:58
xaminka píše:
Ahoj holky, tak já jsem zrovna dnes objednaná ke své kadeřnici :-) . Já si nechávám dělat ameriku. Nechává mi tam moje hnědé vlasy, do toho dá tmavě hnědou a blond melíry a na to jsem už zvyklá :-) . Mám doma měsíc a půl starou dcerku, tak bude muset tatínek 2 hodky hlídat :lol:

to zvládne :palec: dáš sem foto??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
20.1.11 12:06

jj odpoledne ji přihodím :wink: . jen nevim jestli se nemám nechat udělat něco jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.11 12:07
xaminka píše:
jj odpoledne ji přihodím :wink: . jen nevim jestli se nemám nechat udělat něco jiného :think:
:mrgreen: něco nového?achjo jak já ti závidím že jdeš ke kadeřnici..mno budu muset počkat…už to mám šálené :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.1.11 12:13

Jůů, já už chci zase ke kadeřnici :-? jsem přirozeně blond, má kadeřnice mi vždycky podbarví vlasy tmavě hnědou a nahoru mi dá hnědé a blond melíry na střídačka - fakt pěkný :palec: Akorát když si udělám culík, tak vždycky říkám, že vypadám jak tchoř, jak mám půlku culíku zespoda hnědou a půlku blondatou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.1.11 12:37

Já si nechávám odrůst zničené vlasy po trvalé - vydržela 6 t a chci zpět dlouhéééé takže u mě je to o tom vydržet nechat odrůst to vrabčí hnízdo…

Moje maličkost s trvalou - svatební

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.1.11 12:38

A před trvalou :( jsem blbec blbec.. :zed: :zed: ale pozdě bycha honit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
20.1.11 13:34

Ahoj holky :mavam: ,tak já mám hnědou a do toho mi kadeřnice dává takový měděný melír ale on se stejně vymyje,tak je pak blondatý :mrgreen: .Já teda chodím každé dva měsíce,tatka v pohodě pohlídá :srdce: .Jinak mám to mikádo do potkovy,ale už to mám dlouho tak už přemýšlím co s tím :think: :think: .nechat si to narůst asi moc nepůjde protože mám fakt málo vlasů,přemýšlela jsem i o prodloužení,ale ted na RP to dost dobře asi nepůjde..a stejně můk chlap nemá moc r :think: ád dlouhý vlasy.tak nevím,nevím.Půj :think: du tak v půlce února,tak musím něco vymyslet,ale ono s krátkým mikádem toho moc nejde no :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí