Maminky kolem 190cm a kočárek

7008
1.10.11 11:09

maminky kolem 190cm a kočárek

Ahoj maminy, prosím o radu, byla jsem se juknout na kočárky, projela jsem se snad s dvaceti, co měli vystavnené a začínám být zoufalá, všechny jsem okopala, ke každému jsem se skláněla…pro představu, mám nohy dlouhé 125cm, to že nemůžu koupit jeansy jsem si zvykla, ale kořárek mě fakt nenapadl:-( Je tu nějaká máma, co má zkušenost s konkrétním modelem, který by vyhovoval?

Díky moc za radu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26890
1.10.11 11:15

Ahoj, ja jsem sice mala, ale napada me- zkouselas Gesslein? Mam ho a jde u nej dat madlo docela vysoko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
1.10.11 11:32

Emmaljunga. Svédský kocárek pro vysoké svédky. Mají ho sice málokde, ale vyplatí se hledat a vyzkouset. Nakonec jsme si ho objednali v Polsku, kde vysel skoro na polovinu co tu. Navíc má hodne velkou korbicku, takze pro vetsí díte ideální. Nám se do nej veslo v pohode dítko se zimním fusakem jeste v dobe, kdy vsechny kamarádky uz presedlaly z nouze na sporták. Ten nás má i zateplenou korbu, takze na zimu ideální (svédi ví, co je zima :-) Jsou dost lehké (tehdy nejlehcí v obchode) a skvele se s nimi manipuluje, jede skoro sám.
Dalsí plus jsou nepromokavá látka, takze jsem nepotrebovali plástenku a integrovaná mosytiéra.
My ho kupovali hlavne kvuli velké korbicce, madlo mne tolik nezajímalo, ale i pri výsce 185 cm je v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
1.10.11 11:36
Majdula83 píše:
Ahoj, ja jsem sice mala, ale napada me- zkouselas Gesslein? Mam ho a jde u nej dat madlo docela vysoko…

No to moc nevím:-)Názvy si nepamatuju, vím jen, že v Chiccu měli asi 30 kočárků a ty, co se jim dá zvednout madlo nahoru jsou pro mě moc nízko (teda ta korbička), moc se k nim ohýbám a kopu do koleček:-( potřebuju kočárek, který bude sám o sobě výš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
1.10.11 11:40
Madla82 píše:
Majdula83 píše:
No to moc nevím:-)Názvy si nepamatuju, vím jen, že v Chiccu měli asi 30 kočárků a ty, co se jim dá zvednout madlo nahoru jsou pro mě moc nízko (teda ta korbička), moc se k nim ohýbám a kopu do koleček:-( potřebuju kočárek, který bude sám o sobě výš…

Ok, beru :-) Jak rikam, ja jsem mala :-) Jen mi to tak prislo… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
1.10.11 12:00
Majdula83 píše:
Madla82 píše:
Majdula83 píše:
No to moc nevím:-)Názvy si nepamatuju, vím jen, že v Chiccu měli asi 30 kočárků a ty, co se jim dá zvednout madlo nahoru jsou pro mě moc nízko (teda ta korbička), moc se k nim ohýbám a kopu do koleček:-( potřebuju kočárek, který bude sám o sobě výš…
Ok, beru :-) Jak rikam, ja jsem mala :-) Jen mi to tak prislo… :oops:

:-) děkuju za snahu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
1.10.11 12:22

Já mám 180cm, délku nohou teda nevím :-D, ale měla jsem Inglesinu magnum a dobrý, madlo v nejvyšší poloze bylo akorát a do košíku jsem nekopala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
1.10.11 12:22

A co Mutsy? Madlo jde vysunout hodně nahoru a celkově je podvozek vyšší. Manžel ma 195 cm, já pomalu 180 cm a nízké to pro nás nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
1.10.11 12:24

ahoj
mame icoo a ma tu vyhodu, ze muzes zvednout korbicku, takze se nemusis k miminu shybat. manzel ma 195 a v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
1.10.11 12:28

Já jsem měla V-travel a při mé výšce 180 cm byl úplně perfektní. Korbička akorát vysoko, madlo se dalo polohovat.
Teď mám sporťák Babydesign sprint a je na mou výšku taky úplně super.I pro vyšší maminku by byl akorát.Sice nemá polohovací madlo, ale právě při mé výšce to vůbec nevadí. Koupila jsem ho od kamarádky, která má tak 170cm a říkala, že to na ni bylo moc vysoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
1.10.11 12:35

Já měla Teutonii (model už nevím) a byla super. Jsem taky vysoká a manža má skoro 190 cm a v pohodě. A nezapomeň, že když jsi vysoká, bude i mimi pravděpodobně růst. Takže já kupovala kočárek aby měl co největší ložnou plochu pro mimi uvnitř kočárku a ta Teutonie měla nejvyšší a sice metr. Takže naše dlouhá Terezka se do něj vešla i v zimě, kdy tam měla fusak. Mrkni i na tenhle údaj, ať pak nemusíš kupovat další kočárek až vám mimi poporoste. :pankac: Kamarádky to tak měly. Koupili kočárek s korbičkou (malou) a když přišla zima nebo jedné mimísek poprostl musela tenhle prodat a koupit si „normální“ kočárek s velkou korbičkou a lodičkou na ležení. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.10.11 12:59

Teutonia Elegance. Je hodně vysoká a i uvnitř prostorná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
1.10.11 14:39

Easy Walker, tam do podvozku nekopu, jsem taky žirafa a madlo se dá zvednout hodně vysoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.10.11 15:31

Baby jogger elite, opravdu luxusně vysoko, v nejvyšší pozici měla rukoje´t cca 130cm, i korba je super vysoko nasazená, to nemá žádný jiný, že se člověk nemusel ohýbat. Já mám sice jen cca 173cm, ale byl to jediný kočár který mi stačil, a to jsem měla rukojeT ještě v kloubu jakoby stočenou dolů. ložná plocha sporťáku kolem metru, obří ale fakt obří prostor pro mimi. Jinak jané, peg perego, teutonie mají tak max 110cm. :-)
Elite je k tomu perfektně odpružený a řídí se jednou rukou. Když tak nakoukni do diskuse sporťáky baby jogger elite. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.10.11 15:37
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie