Maminky koňařky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
28.1.12 21:11

Tak moje hříbě to tenkrát taky zkoušelo na kravku,co stála vedle ní :lol: .Ale neměla jsem místo,abych hříbě odstavila tak chlastala do 3let a pak se sama odstavila,ale když je kobča březí,tak to je něco jinýho…Já bych vysokýho koně asi nechtěla,mě stačí těch 145cm v kohoutku co mám doma…všude se vejde,je skladnej,moc toho nesežere… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
28.1.12 21:26

mě manžel tvrdí že ta moje mrcha prý sežere nejvíc a přitom není moc užitečná :( já jeho názor nesdílím..
Holky a jakpak vám dětičky spinkají v noci? A chcete aby vaše děti jezdili na koni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
28.1.12 21:33

Teda se přiznám,ta moje kobča je tlustá jako prase,z toho jak furt žere…Veverunko…můj manžel má ůplně stejný názor :mrgreen: ..Tak ten můj skřet už od mala spí hezky a celou noc,jen se teď naučil chodit spát k nám,tak se moc nevyspím…A na koni už jezdí,se mnou,nebo ho vodím…Chtěla jsem sem dát fotku,tý mojí blondýny a nějak mi to nejde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
28.1.12 21:42

a copak máš za kobylku? To je hrozný jaký sou ty chlapi všichni stejný.. :( a vy máte nějaké větší hospodářství? To je škoda, že ti nejde dat fotka.. :( já sem dám něco až budu na pc. Teď sem na mobilu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
28.1.12 21:54

Mám takovou blonďatou nestandartní huculu,jsem její hrdá majitelka už 16let…Větší hospodářství má táta,kravku,prasata…a další havěť…Já mám jen kobču a stádečko kamerunských ovcí,slepice,kachny…Měla jsem kobču u našich,ale je to tam samý kopec a ona si tenkrát natrhla vazy v noze,tak jsem si jí vzala k sobě na rovinu a tady mi i zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
28.1.12 22:08

pěkná konička :) a jakpak se jmenuje? A odkud jsi? 16 let to už je taky pár pátků. A jak často jezdiš? Já sem od porodu na kobyle nesedela a docela mě to mrzi… Jenže není hlidáni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
28.1.12 22:12

Jmenuje se Santa…ale je pravým opakem svého jména…Jsem od Mělníka.Já na ní po porodu sedla taky až skoro po roce,nějak jsem se necejtila jezdit dřív…Teď přes zimu moc nejezdím,i když mám hlídání…ale všude je jen bahno a je to o hubu…Jinak jezdím tak 1krát,přes léto i vícekrát v týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
28.1.12 22:20

hezké jméno.. :) a plánujete další mimčo?
To sem ráda, že nejsem sama s tím ježděním nejezděním… Mám kámošku co jezdí mnohem víc.. I po porodu a cítím se jako flákac :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
28.1.12 22:27

Další mimčo neplánujem…pořídíme si místo toho hříbátko :lol: :lol: :lol: . Určitě nejsi flákač,kobča to pochopí.Já když nejezdím,tak se snažím ji brát aspoň obden na lonž,protáhnout jí,a aby trošku schodila…ale ona tloustne i ze vzduchu :cert: .A to dostává jen seno a mrkev,a řepu a vitamíny na klouby,jinak žádný granule nic nedostává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
28.1.12 22:32

hříbátko? Necháte Santu připustit? A nebo nějaké cizí?? :)
Ta naše je taky tlusťoch.. :) a to taky moc nežere.. Ona hlavně nikdy nemá dost. U jedněch majitelů zažila bídu a od té doby by žrala dokud nepraskne :(:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.1.12 11:12

Právě,že s dvojčaty je to těžké když spí jden druhý řádí a obráácene. Koníka bych měla doma. Už mmám stájičku s dvěma boxy. Tchýně by hlídala,ale nechce se mi jí je moc svěřovat,bojímse,že do nich bude rvát sladké horem,dolem. Holky já vás asi trumfnu já na koni neseděla pět let. Předtím jsem jezdila parkury,ale jen nízké. Máme,teda spíš budeme mít taky hospodářství-krávu,prasata,koně,drůbež,psy,kočky,. Jednoho koníka jsem už měla,ale musela jsem mu najít novou majitelku což se povedlo a má se skvěle. Kobylka je moc hezké. Ještě bych chtěla vidět tu noričku. Chladnokrevníky mám moc ráda. Pět let jsem se starala o noričku v oddíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
30.1.12 13:02

Tak co nového koňařky?Veverunko,chci jí nechat připustit…jen nevím ještě kdy.V dubnu jdu už do práce,tak nevím,jak bych to stíhala.To já mám kobču od hříbátka,táhne jí už na 17tý rok,ale temperamentu má jak mladice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
30.1.12 21:20

my už máme definitivně odstaveno :)
Takže sme odjeli s Tomíkem až do středy k babičce.. Jeee jak já sem rada že si odpočineme.. :) ale dneska mi louplo v zádech a nevím co s tím. Nemůžu si vzít žádnej prášek :( protože kojim.. Ale máma mi to trochu promasírovala, tak je to trochu lepší.. Bych se teď ani na kobylu nevyškrábala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
31.1.12 12:34

Tak to mě chytla záda před 14dni,přesně v kříži…no děsná bolest.Normálně jsem seděla na zemi u topení a nahřívala si je a pak mi manža koupil Voltaren Emulgel a za 2 dny mazání to bylo ok,ale jestli to můžeš při kojení,to nevím.Já teď stejně nejezdím,zem je tvrdá jako kámen a to je jako bychom chodili po silnici,tak má kobča prázdniny..Ale přes poledne venku na sluníčku je moooc pěkně.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
4.2.12 20:29

černá je maminka Fešanda a hříbátko Nellinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie