Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj ![]()
syn jde v pátek k zápisu do první třídy. Ráda bych si popovídala a sdílela rady a zážitky ze zápisu, z přípravy do školy, z nakupování pomůcek, prvních dnů ve škole, úkolů apod.
Pokud máte také někdo chuť tak se přidejte
Hanka
My jdeme v úterý a koukala jsem, že ty batohy nějak podražily ![]()
@Any11 vím o skupině loňských prvňáčků, ta mě právě inspirovala
@lucenka u nás v Brně jsou zápisy na dvou školách pondělí, úterý a na škole kam přihlašuji syna tak je pátek a sobota. Takže budeš mít informace dřív než já, můžeme pak srovnat jestli to vás bylo stejné jako u nás.
@boball já už batoh mám
koupila jsem ho když byl v akci na podzim aktovka cool mini za 500kč v Sevtu, sháněla jsem ergonomickou a co nejlehčí
@HankaHK určitě napíšu naše dojmy.
My batoh a výbavu zatím nasháníme. U nás to bude v tomhle směru celkem komplikovaný a mozná ani žádný mít nebude.
Já se též přidám, pokud můžu
už i nám to vypukne. malá jde k zápisu až 25.dubna
jinak teda teď bojuji jakou tašku pro malou. jestli batoh, nebo taška. kde cenově dostupné, no je toho mraky
ani nevím pořádně jaký oblečení pro ni, sme na vesnici a do školky měla běžně tepláky, triko a mikču a hurá ![]()
@HankaHK Já ted objevila jeden batoh za 599.Nicméně, jak znám manžela, stejně mu dá vybrat a koupí to, co se bude líbit. Jen mne překvapily ty pálky,2000 ![]()
@Zlobísek:)) píše:
Já se též přidám, pokud můžuuž i nám to vypukne. malá jde k zápisu až 25.dubna
jinak teda teď bojuji jakou tašku pro malou. jestli batoh, nebo taška. kde cenově dostupné, no je toho mraky
ani nevím pořádně jaký oblečení pro ni, sme na vesnici a do školky měla běžně tepláky, triko a mikču a hurá
Víš, že jsem ted přemýšlela jestli se mu bude dobře zapínat zip a knoflík na džínách a zda nemám koupit raději nějaké džíny na gumu. Nicméně nejhorší je u těch malých zima, člověk neví co by na ně navlekl ![]()
@lucenka tak to je fajn, máš jistotu, že ti toho po cestě půlku nevytrousí ![]()
@Jahru píše:
Dítko čeká zápis v sobotu a moc se těší. Já o dost méně
Checheche. Já mám srdce sevřené už týden a to ještě nikam nejde.