Maminky Litovel, Uničov, Šternberk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
219
13.6.12 14:33

Maminky Litovel, Uničov, Šternberk

Ahoj maminky. Hledám kamarádku na trávení společného času s dětičkama. Je mi skoro 30 a mám roční dračici. Přistěhovali jsme se do Uničova a nikoho tu nemáme, tak by bylo ideální někde poblíž, ale nebráním se ani Olomouci. Rády trávíme čas venku a jezdíme po výletech a na kole. Ahoj Šárka a Sašenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
385
13.6.12 22:38

Ahojky, já jsem taky z Uničova, je mi 27 a mám 21měsíčního čertíka. Taky jsem se tu přistěhovala, takže tu víceméně nikoho nemám. Rádi uvítáme parťáky na společné procházky a hraní na pískovišti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.6.12 07:53

Jéé to je super, tak kdy vyrazíme na pískoviště? Zítra už by prý mělo být hezky, tak jestli budete mít čas, tak se můžem potkat. A kde přesně bydlíte? My kousek od kina. Kontakty si pak můžem napsat do zprávy.. Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
14.6.12 22:32

Ahoj holky, zdravím Uničov :) tady Lucie 32let :mavam: @monulda chci se zeptat jestli tvůj čertík chodí už bez plenek. Já mám 2 letou holčičku, sice na wc a nočník chodí, ale když jdeme ven ještě jí plenku dávám, už mám trochu obavy, nebod si myslím, že už bychom plenkám mohly dát sbohem :roll: :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
14.6.12 22:45

Ahojky bibixx, u nás na tom ještě tak dobře jako vy nejsme, prcek sice chodí na nočník, ale za předpokladu, že ho tam dám já, protože moc nemluví a ještě si nějak neumí říct, že na ten nočník chce, někdy jen když má kakání, tak si tahá za plínua dobývá se na záchod. Takže bez plín to ještě nezvládáme ani doma. U nás to je asi ještě běh na dlouho trať, chtěla bych ho taky naučit být bez plín, ale nějak to jde pomalu. Nevím, jestli by nepomohli jednorázový tréninkový kalhotky, který by se mu líp sundávali a mohl by to zkoušet i sám. Máš s nimi zkušenost? Slipy mu zatím dávat nechci, protože to by bylo ze začátku havárek jak něco. Sice ví, že se do nočníku čurá a kaká, jenže do plíny to dělá taky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
14.6.12 22:58

@monulda nemám zkušenosti, ale tak tomu necháme ješte chvilku čas. Každej prcek je jinej a třeba nás ty naše malé ratolesti překvapí ze dne na den :D?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
14.6.12 23:02
@bibixx píše:
@monulda nemám zkušenosti, ale tak tomu necháme ješte chvilku čas. Každej prcek je jinej a třeba nás ty naše malé ratolesti překvapí ze dne na den :D?!

Taky si to říkám, sice tomu někdy přestávám věřit, když vidím, jak má nacucanou plínu, ale i zázraky se dějí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
14.6.12 23:13

@monulda A jak ti prcek spinká, tedy hlavně večer??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
14.6.12 23:20

@bibixx Spinkat chodí mezi 7 a 8, spí sám v pokojíčku ve velké posteli, před spaním si v posteli dá flašku sunaru a já si musím lehnout s ním, jinak by neusnul, vybrečet ho nechci nechat (několikrát jsem to zkoušeli, ale vždycky se nám po pár minutách brečení pozvrací). Jakmile usne, tak se vypařím a když jdu pak spát já do ložnice, tak mu otevřu dveře a rozsvítím malé orientační světýlko v kuchyni, protože se nám v noci neustále budí, buď přijde za náma do ložnice a spí s námi až do rána nebo s ním usnu já v jeho posteli a spím s ním do rána v pokojíčku. Snad už se časem přestane v noci budit a bude spát celou noc. Zrovna dnes vydržel spát do 5 do rána, tak to byl po dlouhé době zázrak :dance:. A jak spinká malá tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
14.6.12 23:24

@monulda My máme 2pokokoják, takže spí snáma v ložnici a až ted jsme se dokopali koupit pro ni postel :roll:.Já si sní lehnu v náší posteli a až usne, také se vypařím. Vím, že bychom ji neměli navykat, aby spala snáma v posteli, tak doufám, až příjde postel, že si na ní zvykne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
14.6.12 23:31

@bibixx Taky jsem si říkala, že nikdy nebudu navykat svoje dítě na naši postel a jak jsem dopadla :-). U nás to začalo tím, že byl nemocnej, tak s náma párkrát spinkal a už mu to zůstalo. Ale tak co, snad ho to do 18 přejde :D Jedni známí říkali, že jejich obě děti s něma spávali v posteli a pak je to časem samo přešlo, až nastal ten správnej čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
14.6.12 23:40

No já jen doufám, že až příjde ta postel, tak to nebudou zbytečně vyhozené peníze. Nakonec v ní budu spát já :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
24.7.12 19:18

Zdravím Uničovačky i ostatní :mavam: Děvčata, nějaký dobrý tip na cvičení v uničově by jste neměly??Nějak na té MD kynu a né a né to dát dolůůůůůů :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.7.12 19:58

Nebydlim sice v Unicove, ale znam to tam, mam kousek od tama babicku…slysela jsem o HEATu, fakt paradni na spalovani a tvarovani postavy :palec:

http://heatunicov.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová