Maminky Olmík

• Otevřená skupina

Caute, piste vsechny maminy z Olomouce, pokecame:-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

213
17.1.13 22:32

maminky Olmík

Halóóóó, je tu někdo - Velký Týnec, ev. pokec OC Olympia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doktorečka
13.2.13 16:46

Ahoj kdy

Ahoj,
Zdravím z Ol. Jsem maminka s 2,5 měsíčním miminkem, první :) a moc lidi tady neznam, rada pokecám…

• Citovat
  • Upravit
1345
18.2.13 15:39

Ahoj, jsem taky z Ol. a mám půlroční holčičku :)
Doktorečko, ty máš holčičku nebo chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doktorečka
18.2.13 17:54

Ahoj Nettinka,
Ta tvoje je moc hezká princezna. To my na foceni u paní fotografky jsme nedali ani jeden usmev :(
Mám chlapečka, cvalika…
A těším se, když mu bude už pul rok:)
Hezky den,

• Citovat
  • Upravit
1345
18.2.13 21:00

Děkuji za chválu :)
Tak vy jste ještě maličcí na takové pózy a úsměvy :) My byli fotit právě až v skoro pěti měsících, aby už i něco málo předvedla ;)
Utíká to hrozně rychle, tak užívej, dokud je bobánek ještě malinký a většinu času ti prospinká. Jak se jmenuje a kolik měl porodní váhu? Naty měla 3520g a 50cm.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doktorečka
19.2.13 09:57

Mas pravdu, taky bych volila už pozdější období.
Bobešek je Martínek, měli jsme přesně 3 000g a 49cm. Ale je to papačik, tak ma teď asi 6 kg :)
Nestíhám měnit oblečeni pro něho, roste jako tráva v lete:)
Moc se už těším na leto jak budeme moct byt více venku.
Jak trávíte dny s Princeznou?
Měj hezky den
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
1345
19.2.13 11:18

Tak na chlapečka bych řekla, že je váha v pohodě 8) Hlavní je, že mu chutná a hezky prospívá.
Na jaro, léto se taky hrozně moc těším :dance: To už bude malá lozit a snad i ťapkat, tak bude srandy kopec :)
Tak dny jsou celkem stereotypní a hrozně rychlé… Papkáme, spinkáme, chodíme na prochajdy, sem tam nějaká ta návštěva… Teď poslední dva dny je malá nějaká nevrlá a přes den dělá ofrky se spaním. Dřív jsem jí vždy jen položila, dala dudel a spala. Teď vyžaduje mou přítomnost a je podrážděná… že by zoubek? :nevim: No, snad je to jen přechodná záležitost a bude zase hodná :) Naštěstí to nedělá i večer, to hezky usne.
Co Martínek? Spinká ti v noci hezky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doktorečka
19.2.13 20:00

Ono je asi vždy něco, viď? Nejprve prsa a kojení, prdiky, režim, spaní, zoubky… Ajaj:)
Náš Martínek je hodně miminko, dneska byl trochu uplakanej, ale asi to tak byva.
Spinká v noci dobře, už delší dobu cca od 20hod, na kojení výstavám cca o 1:30-2:00hod, potom v 5:00 nebo par krát až k 6hod, tj. 1× kojeni za noc, co je paráda:) ale taky hraně občas " dudlikovou story"- v noci po kojeni je občas živý, tak usina s nim a on mu vypadává, tak mrči a já opakovaně vstávají a nasazují zpátky - někdy i hodinu:)

Dnes řeším moc, ze se zacal prohýbat v luk na jednu stranu se zákonem hlavy, tak jsem z toho rozhozená. Vím, ze to děti dělají, ale…
Vy už papate příkrmy? Jak to jde?

• Citovat
  • Upravit
1345
19.2.13 22:08

Jo, Naty taky spinkala do čtyř měsíců krásně celou noc, až teďkom kojím v noci tak 2×. Jinak malá měla trochu šišatou hlavičku, jak upřednostovala ve spaní levou stranu.. tak chodíme na rehabilitace. Už to máme dobrý, ale chodíme tam dál a baví nás to :) Však se zeptej vašeho pediatra, kdyby tě to prohýbání moc trápilo a on ti řekne co a jak, popř. vás pošle taky na rehabku.
Jj, na oběd dávám zeleninku a už i maso, a na večer kaši. Malá je jedlík a tak jí to nedělá vůbec žádný problém. Papká hezky všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny