Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je mi to moc líto
Na FB je skupina určená pouze pro rodiče onkologických dětí. Třeba by nebylo od věci přidat se tam.
Moc ti přeji, aby všechno dobře dopadlo a aby se tvoje malé dítě brzy uzdravilo. Tohle jsem prožívala před lety, už je to pryč. Zpětně to bylo sice peklo, ale do dalšího mého života mi to hodně dalo. Prostě konec dobrý, všechno dobré. Díky bohu je úroveň našeho zdravotnictví v péči o onkologicky nemocné děti na špičkové úrovni a šance na úplně uzdravení u dětí je vysoká. Hodně štěstí. ![]()
@Pears206 píše:
Je mi to moc lítoNa FB je skupina určená pouze pro rodiče onkologických dětí. Třeba by nebylo od věci přidat se tam.
A jaka to je stranka? Nic jsem prave nenasla
@hanka.br. píše:
Moc ti přeji, aby všechno dobře dopadlo a aby se tvoje malé dítě brzy uzdravilo. Tohle jsem prožívala před lety, už je to pryč. Zpětně to bylo sice peklo, ale do dalšího mého života mi to hodně dalo. Prostě konec dobrý, všechno dobré. Díky bohu je úroveň našeho zdravotnictví v péči o onkologicky nemocné děti na špičkové úrovni a šance na úplně uzdravení u dětí je vysoká. Hodně štěstí.
Dekuju, vim, ze vse pokrocilo, ale stejne tomu clovek obcas podlehne a nepremysli zrovna moc optimisticky ![]()
@Zandaok píše:
A jaka to je stranka? Nic jsem prave nenasla
Onkoláčci a jiné vážné onemocnění, skupina je soukromá a má jen 173 členů, chtějí tam jen rodiče, nechtějí zvát ostatní příbuzné atd.
Ano necelý rok jsme to prožívali.. Z porodnice týden doma a pak Brno a už jsem tam byla skoro pořád..
Řekli nám, že jsem první co má tak malé dítě na chemoterapii.. KLukovi je ted 13 let.. Zatím, každý rok dobré od té doby, ale strach je každou prohlídku..
Jestli chceš můžeš napsat soukromou zprávu..
Moc ti držím pěsti ať léčba dopadne dobře. Mám holčičku po transplantaci kostní dřeně pro myeloblastický syndrom. Ty nervy během léčby byly hrozné, ale dopadlo to dobře, o to víc si teď vážíme zdraví a rodiny.
Troufnu si říct, že česká péče o dětské onkologické pacienty je absolutní evropská špička. Jste v těch nejlepších rukou a šance na vyléčení jsou opravdu vysoké. Za mě docela dobře fungovaly podpůrné skupinky rodičů/maminek, nevím, jestli ještě bývají, ale myslím, že pro maminky to bylo fajn. Zkuste navázat kontakty s maminkami přímo na oddělení nebo na ubytovně. Tohle je nepřenositelná zkušenost a je dobré sdílet s někým, kdo prožívá podobný „průšvih“.
Držím palce a přeju hodně štěstí! ![]()
Dobrý den,
předem se omlouvám, pokud můj příspěvek do skupiny úplně nepatří nebo někoho ruší. Obracím se na Vás s prosbou o pomoc.
Jsem studentka ergoterapie na Západočeské univerzitě v Plzni a v rámci bakalářské práce se věnuji tématu vlivu únavy na každodenní fungování dětí s onkologickým onemocněním. Hledám rodiče, kteří by byli ochotni sdílet své zkušenosti formou krátkého rozhovoru (cca 30–40 minut).
Rozhovor je zcela anonymní, dobrovolný a všechny informace budou použity pouze pro účely bakalářské práce.
Pokud by měl někdo zájem nebo věděl o někom, kdo by byl ochotný pomoci, budu velmi vděčná za soukromou zprávu nebo kontakt na e-mail p. **********************
Moc děkuji za Váš čas a přeji všem hodně sil. 🌷
Upraveno a smazán kontakt adminem
Ahoj, najdou se zde nejake maminky, jejichz deti se leci s rakovinou? Mam male dite, ma nador, pobyvame hodne casu v nemocnici a obcas mi uz dochazi sily a rada bych nasla nekoho, kdo ma podobny nebo stejny problem. Potrebovala bych nejake povzbuzeni, rady, apod… 🙂