Vysvětlí mi, prosím, někdo tyto hodnoty?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4248
7.2.22 16:59

Vysvetli prosim nekdo hodnoty?

Ahoj vysvetli mi prosim. nekdo ty hodnoty? Proc jsou 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
357
7.2.22 17:15

Jsi pozitivni ve dvou genech( mistech na Geneticke informaci viru). Detekuji se tri, ty jsi pozitivni ve dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41763
7.2.22 17:19
@dupejj00 píše:
Jsi pozitivni ve dvou genech( mistech na Geneticke informaci viru). Detekuji se tri, ty jsi pozitivni ve dvou.

Jak kde, někde 2, někde 3. Ty dvě jsou dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
7.2.22 18:02

@dupejj00 promin asi jsem fakt tupa, ale co to laicky znamena? Je to test dcery. A jestli tomu teda rozumis, tak ty hodnoty jsou vysoky nebo nizky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41763
7.2.22 18:09
@Ivana 85 píše:
@dupejj00 promin asi jsem fakt tupa, ale co to laicky znamena? Je to test dcery. A jestli tomu teda rozumis, tak ty hodnoty jsou vysoky nebo nizky?

Je to hodnota cyklu, ve kterém došlo k pozitivitě testu. Čím je ten cyklus nižší, tím je vyšší virová nálož (tím dříve se namnoží). Tohle je spíš nižší, ale stále významná, virová nálož. Ta ale závisí i na kvalitě odběru a době, od kdy došlo k infekci osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
7.2.22 18:22

@Havlova dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 21:14

Byla jsem na PCR testu z krku. Přišly mi vysledky - hodnota testu Ct je 28,4. Kdo rozumí tem hodnotám? Co to znamená? Jak dlouho to můžu mít v sobě - začínám nebo už končím? Dá se to takhle vůbec říct?

• Citovat
  • Upravit
15457
14.2.22 17:15

Omlouvám se za příspěvek. Čtu něco a do toho mi přišla zpráva - chtěla jsem si ji přečíst, ale jak jsem na to klikla, tak jsem omylem sem poslala příspěvek a vymazat to nejde. Asi se to stává jen mne.

Pokud někdo rozumí hodnotám, tak by mě to zajímalo.
Jaké hodnoty se objevují, pokud je pozitivní test, které dny od kontaktu vychazi pozitivní test? Jaké hodnoty jsou dostatečná imunita - pokud si někdo nechá udělat test na protilátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí