Maminky po císaři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
218
17.12.10 20:13

maminky po císaři

Maminky, chtěla jsme se zeptat, která z vás rodila CS a je podruhé těhotná,co je pravdy na tom, že u druhého těho je bříško podstatně větší už na úplném začátku? A druhá otázka, je pravda ,že v případě čekání dvokčátek vyjde pozitvní těk.test podstatně dřív?(kvůli HCG),nebo to tak být nemusí? Bavily jsme se o tom s kamarádkama a máme různé názory, tak mě zajímá ten váš:-)moc a mc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5394
17.12.10 20:16

Ahojky, čekám druhé mimčo, první bylo cs- k bodu jedna…nechápu, kde to kdo vzal. Proč by mělo být bříško větší??? :nevim:
K bodu B, bohužel nevím, neslyšela jsem o tom, ale sama si myslím, že se to dřív neukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
17.12.10 20:18

no ono mozna nedje jen o CS, ale slysela jsem,ze celkove u druheho tehu roste brisko rychleji, jako ze je viditelnejsi hned.Ja jsme nejspis tehotna(asi 5 tyden) a pripada mi, ze mam bricho jako pri prvnim tehu v 5 mesici:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
17.12.10 20:19

je ja to popltela ,nechtela jme napsat vesti brisko(to je samozrejme individualni), ale ze je drive viditelnejsi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.12.10 20:20

Bříško není větší kvuli SC. Spíš možná proto, že je to druhé těhu, ale zase jak u koho.
Já ho větší měla. Od pátého měsíce, kdo nevěděl termín, si myslel, že jsem před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
17.12.10 20:21

K bodu jedna - při druhém těhu jsem měla bříško stejné, ne-li menší než při prvním. Dítko přitom bylo o půl kila větší, než první. Obě děti byly císařem.

K bodu dva - nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
17.12.10 20:23

Ještě dodám, viditelnější u mě určitě není, je to asi nastejno jako u prvního :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
17.12.10 20:25

Ahoj, já rodila CS, při prvním těhotenství jsem potřebovala těhu kalhoty asi od 20tt, při druhém jsem je nosila od 11tt. Ale jestli to nějak souvisí :nevim: . Spíš si myslím, že u druhého těhotenství roste bříško dřív. S tím testem nevím :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
17.12.10 20:54

Ahojky :mavam: asi na tom něco bude,protože při prvnim těhu sem přibívala až skoro ke konci a u druhýho sem už ze začátku přibívala a bylo to už brzy na mě vidět.Asi to bude tím,že ta děloha je už vytáhlá po tom prvnim těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
17.12.10 21:01

No já nevím, ale prý se po porodu děloha postupně dostane do původního stavu :think: . Spíš jestli to není tím, že bříško už není tak pevné? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.12.10 21:01

Ahoj tak já u prvního neměla bříško vidět skoro do 6 měsíce a teď už jsem si v 12 tt kupovala těhu kalhoty..od 8 tt už mě v normálních kalhotách tlačil pupík :nevim: možná na tom něco bude- ale je to nejspíš taky individuální :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
17.12.10 21:09

Mě přijde že to mám stejný a přibírám pomaleji,alespon se mi to tak zdá.Asi je to hodně individuelní.Já jsem stejná před i po těhotenství,bříško se mi nevytahalo ani nepopraskalo.....a zatím to vypadá slibně i tentokrát.Jsem 26tt a mám asi 5 kg navrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
17.12.10 21:11

no prave, mozna je to tim, ze treba ja,ac jsme hubena jsem po prvnim necvicila a brisko mam samo o sobe, ale ted jsme se docela zdesila, mela bych byt asi 5 tyden(u doktora jsme jeste nebyla) a vypadam jako s malym tak v 5 mesici:-(,no neda se nic delat, pri druhem porodu se bude muset vice cvicit:-), honi se mi toho hlavou hodne, jsem z dvojcat, tak jsem uz uvazovala i o nich:-),ale asi je to hloupost.Moc dekuji za vase komentare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
18.12.10 02:09

Ahojky, k otazce cislo dve, je pravda, ze hladina HCG u dvojcat je vyssi, tudiz tehotevstvi na testu vidis i driv-já nekolik dni pred ocekavanou MS.
A k otazce jedna, nevim,jak je to s rychlosti rostouciho briska, ale na me to s dvojcaty nebylo videt tusim az do 5.mesice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.12.10 06:29

Ahoj,tak ja jsem mela prvni tehu ukoncene sc a ted druhe me vykouklo teda hodne pozde,na me asi do 6 mesice nebylo nic videt a i ted ,kdyz jsem v 30 tydnu je takove malusenke :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí