Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
najdou se tady nějaké maminky z Prahy 10?.Je mi 19 a nedávno se mi narodil chlapeček. Žádnou maminku tady neznám tak bych byla ráda kdyby se nějaká našla, popovídat si o starostech a radostech popř. na procházky. ![]()
Ahoj, já jsem z prahy 10, ze skalky. Je mi 23 a mám 10ti měsíčního Matýska. Na procházky bych klidně někam zašla ![]()
Ja jsem z Malesic, mam rocni dceru a maminky v okoli taky zadne neznam.
Ahojky,
já jsem z Vršovic. Mám 14měsíční holčičku. Strašnice jsou tady za rohem. Když budeš chtít si popovídat nebo zajít na procházku, tak napiš
.
Ahoj, ja jsem z Hostivare. Je mi 26, mam 8 tydenni holcicku a na prochazky chodime casto tady u nas do lesoparku ![]()
Ahoj, mě je 26 a jsem ze Strašnic. Mám 4 a půl měsíčního synka ![]()
Ahoj, taky bydlíme nedaleko hostivařského lesoparku, chodíme tam často, Mám holčičku - 6 měsíců a ještě jednu straší - ta už chodí do školky. Hledám kamarádku na společné venčení kočárku ![]()
Ahoj holky, mám 7mi tydenni holčičku. Denne chodím ven s kocarkem a rada bych našla někoho, kdo by se přidal. V okruhu svých známých nemám zádné maminky a rada bych si popovídala s někým, kdo ma podobne radosti i starosti. Je mi 31 a bydlím ve Strasnicich
Ahojky, jsem z Vršovic, je mi 30 let a mám 3 měsíční holčičku. Na procházky taky chodím většinou sama a uvítala bych společnost.
Ahoj maminky, my se sice ukážeme svetu až za tyden(snad uz se mu bude chtít ven)ale radi bychom se pak take připojili k nejaké ma mince na kočárkování)) Je mi 26 a bydlíme na Jarove..
Take Vrsovice, je mi 32 let a mam dve holky 3 roky a 10 mesicu