Maminky Praha 11 - Háje

5
18.6.14 11:09

maminky praha 11 - háje

Ahoj maminky, mám chlapečka a končíme šestinedělí. Kdybyste některá chtěla, mohly bysme sem tam zajít na procházku, zaběhat nebo na brusle :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
159
9.3.15 09:33

@kunstjana ahoj jsem z mecholup na haje cca 10 min busem. Na prochazky chodime porad mam desetimesicniho syna. Kdybys jeste chtela muzeme nekam zajit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.1.16 08:14

Ahoj. Nevím zda to pořád plati. My jsme z Chodova. Teda kousek od Opatova. A sem tam prochazka by nam prospela… ted nam je pres pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
18.1.16 08:15

@cadcanka Ahoj, bydlím na Hájích a mám skoro ročního chlapečka. Jak je zima, tak mě samotnou procházky moc nebaví, tak kdybys chtěla, můžeme to někdy zkusit spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.2.16 20:02

Ahoj holky, chtela bych se pridat, jsem z Haju jsem v 15tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.3.16 17:01

Ahoj maminky, mám tříměsíční holčičku a taky bych uvítala někoho na procházku vězně samotnou měl to nebaví. Bydlíme na Hájích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.6.16 08:36

Ahoj maminky:-) Bydlíme na hájích a hledáme společnost na procházky, hřiště atd:-)
Mám rok a půl starého chlapečka a už samotný nechceme chodit:-( Budeme se těšit na zprávičky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
1.6.16 08:47

@evcajanu pridej se na FB k nam do skupinky Maminky z Jiznaku https://www.facebook.com/…72750139360/ (Háje, Chodov, Opatov…) Urcite tam nejakou maminku sezenes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.6.16 08:58

Nemám fb:-) přijde mi to jako zbytečnost :nevim: ale děkuji za radu :kytka: snad seženu i tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
1.6.16 10:10
Aho
@evcajanu píše:
Nemám fb:-) přijde mi to jako zbytečnost :nevim: ale děkuji za radu :kytka: snad seženu i tady :D

Ahoj. Nám bude rok. Na hriště ještě nechodíme, ale kočárkovat jo. Tak se můžeš klidně přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
9.1.19 22:34

Dobrý den, ráda bych poznala maminku z Prahy Jižního Města - Háje a okolí na procházky. Mám 3 měsičního synka, který miluje procházky za každého počasí. Budeme rádi, když se nějaká maminka ozve. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.3.21 07:40

Ahoj, mám ročního chlapečka a starší dcerku, hledám společnost na procházky, hřiště, výlety. Bydlíme na Hájích. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.3.21 14:43

Ahoj, taky se přidávám. Mám skoro rok a půl starého chlapečka. Nejsme teda z Hájů, ale z Měcholup a přes Háje občas jezdíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová