Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, mám chlapečka a končíme šestinedělí. Kdybyste některá chtěla, mohly bysme sem tam zajít na procházku, zaběhat nebo na brusle
.
@kunstjana ahoj jsem z mecholup na haje cca 10 min busem. Na prochazky chodime porad mam desetimesicniho syna. Kdybys jeste chtela muzeme nekam zajit
Ahoj. Nevím zda to pořád plati. My jsme z Chodova. Teda kousek od Opatova. A sem tam prochazka by nam prospela… ted nam je pres pul roku.
@cadcanka Ahoj, bydlím na Hájích a mám skoro ročního chlapečka. Jak je zima, tak mě samotnou procházky moc nebaví, tak kdybys chtěla, můžeme to někdy zkusit spolu.
Ahoj maminky, mám tříměsíční holčičku a taky bych uvítala někoho na procházku vězně samotnou měl to nebaví. Bydlíme na Hájích.
Ahoj maminky:-) Bydlíme na hájích a hledáme společnost na procházky, hřiště atd:-)
Mám rok a půl starého chlapečka a už samotný nechceme chodit:-( Budeme se těšit na zprávičky:-)
@evcajanu pridej se na FB k nam do skupinky Maminky z Jiznaku https://www.facebook.com/…72750139360/ (Háje, Chodov, Opatov…) Urcite tam nejakou maminku sezenes ![]()
Nemám fb:-) přijde mi to jako zbytečnost
ale děkuji za radu
snad seženu i tady ![]()
@evcajanu píše:
Nemám fb:-) přijde mi to jako zbytečnostale děkuji za radu
snad seženu i tady
Ahoj. Nám bude rok. Na hriště ještě nechodíme, ale kočárkovat jo. Tak se můžeš klidně přidat.
Dobrý den, ráda bych poznala maminku z Prahy Jižního Města - Háje a okolí na procházky. Mám 3 měsičního synka, který miluje procházky za každého počasí. Budeme rádi, když se nějaká maminka ozve. ![]()
Ahoj, mám ročního chlapečka a starší dcerku, hledám společnost na procházky, hřiště, výlety. Bydlíme na Hájích. ![]()
Ahoj, taky se přidávám. Mám skoro rok a půl starého chlapečka. Nejsme teda z Hájů, ale z Měcholup a přes Háje občas jezdíme.