Maminky Praha 4 - Hodkovičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lucrezia2
24.10.12 19:48

Maminky - Praha 4 - Hodkovičky

Zdravím a hledám radu :). Může mi tu někdo ze zkušenějších maminek poradit, kam s ročním dítětem zajít za „zábavou“ přes zimu. Do teď oblézáme hřiště, protože se v bytě nudí, ale prostě na netu jsem nebyla schopna najít něco, kam se dá schovat pod střechu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
560
24.10.12 20:01

Ahojky, my chodíme do Človíčkova na Budějovickou a občas i do Koala Café, ale to je až v Hostivaři. Každopádně nějaké typy také ráda přivítám :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
24.10.12 20:18

Jeste se daji Krouzky na Vltave, ale tam nedoporucuju obedvat, vari dobre, ale porce byla jaksi mala, ani byvala modelka se tam nenajedla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
24.10.12 20:26
@Luciiia píše:
Jeste se daji Krouzky na Vltave, ale tam nedoporucuju obedvat, vari dobre, ale porce byla jaksi mala, ani byvala modelka se tam nenajedla :mrgreen:

Ano, Kroužky jsou taky dobré, ale přije mi to tam lepší venku, než vevnitř, což teď moc nejde :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
24.10.12 20:58

@stesie ja to znam jen vevnitr, kdyz jsem tam byla naposled, tak malej byl lezak, tedka uz by si to vic uzil, jak leze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucrezia2
25.10.12 18:52

Děkuji, kroužky na Vltavě znám. Ta budějárna vypadá taky pěkně, ale je to dost z ruky, neříkejte mi, že v celých Hodkovičkách není nic 8o. Jsem z toho lehce konsternována, protože v malých prdelkách bývá center i několik

• Citovat
  • Upravit
560
25.10.12 19:49

Pak mě ještě napadá MC Balónek. Ale ten zatím vyzkoušený nemáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.18 16:34

Ahojte. Hladam maminku na spolocne prechadzky a pokec v okoli Hodkovciek, Branika, Novodvorskej Plazy. Mam 3 mesacnu dcerku a rada by som spoznala nejaku mamicku s podobne starym dietatom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová