Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, my chodíme do Človíčkova na Budějovickou a občas i do Koala Café, ale to je až v Hostivaři. Každopádně nějaké typy také ráda přivítám
![]()
Jeste se daji Krouzky na Vltave, ale tam nedoporucuju obedvat, vari dobre, ale porce byla jaksi mala, ani byvala modelka se tam nenajedla ![]()
@Luciiia píše:
Jeste se daji Krouzky na Vltave, ale tam nedoporucuju obedvat, vari dobre, ale porce byla jaksi mala, ani byvala modelka se tam nenajedla
Ano, Kroužky jsou taky dobré, ale přije mi to tam lepší venku, než vevnitř, což teď moc nejde
![]()
@stesie ja to znam jen vevnitr, kdyz jsem tam byla naposled, tak malej byl lezak, tedka uz by si to vic uzil, jak leze…
Děkuji, kroužky na Vltavě znám. Ta budějárna vypadá taky pěkně, ale je to dost z ruky, neříkejte mi, že v celých Hodkovičkách není nic
. Jsem z toho lehce konsternována, protože v malých prdelkách bývá center i několik
Pak mě ještě napadá MC Balónek. Ale ten zatím vyzkoušený nemáme ![]()
Ahojte. Hladam maminku na spolocne prechadzky a pokec v okoli Hodkovciek, Branika, Novodvorskej Plazy. Mam 3 mesacnu dcerku a rada by som spoznala nejaku mamicku s podobne starym dietatom.
Zdravím a hledám radu
. Může mi tu někdo ze zkušenějších maminek poradit, kam s ročním dítětem zajít za „zábavou“ přes zimu. Do teď oblézáme hřiště, protože se v bytě nudí, ale prostě na netu jsem nebyla schopna najít něco, kam se dá schovat pod střechu