Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nenajde se mezi vámi nějaká mamina samoživitelka? Olomouc a okolí.
Kamarádky bývají o víkendu s manželem a my se synem nemáme s kým vyrazit na výlet… Taky mi občas přijde, že o některých věcech se dá prostě lépe popovídat s holkama, co jsou na tom stejně jako já.
Dobrý den, samoživitelka sice nejsem, ale často si tak připadám
Ráda se seznámím s jinou maminečkou
Kolik je malýmu?
Přeji krásný den ![]()
@Marletta píše:
Ahoj, nenajde se mezi vámi nějaká mamina samoživitelka? Olomouc a okolí.
Kamarádky bývají o víkendu s manželem a my se synem nemáme s kým vyrazit na výlet… Taky mi občas přijde, že o některých věcech se dá prostě lépe popovídat s holkama, co jsou na tom stejně jako já.
Ahojky ja uz se taky řadím mezi samoživitelky a jsem z Olomouce ![]()
Ahojte…našla by se tu maminka, co by se mnou 4 letou dcerkou občas zašla na procházky atd. Zůstaly jsme samy a hledáme neěkoho v podobné situaci ![]()
Já jsem z Grygova a pracuju v Olomouci. Ty jsi přímo z olmika?
@LenaNell Kde pracujes? ja bydlim taky kousek od Olomouce cca 6km na vesnici, ve městě jsem porad ![]()
V šantovce…spodní prádlo. Je pravda, že když mám volno, tak moc do města nezavítám, člověk když je v práci tak je pak rád, že mlže v klidu posedět doma ![]()
@Vanilla.e Bohužel ne, jsem pět měsíců od chlapa a zatím na to nemám, tak žiji u rodičů. Ty ano?
@LenaNell Byla jsi vdana? ja bydlim taky u rodičů, jsem tu spokojena, budu bez alimentu takze jsem rada ze mam kde zadarmo bydlet
uvidim jak to bude dal, budu chodit do práce 2× tydne tak budu rada i za hlídání ![]()
@Vanilla.e Byla jsem vdaná..pět let a pořád jsem, ještě nepožádala o rozvod. Tak to máš fajn, já bych se bez rodičů taky neobešla, jak v hlídání, tak v bydlení. ale stejně bych chtěla něco svého.
To máš špatny, že nebudeš mít ani alimenty a o to těžší.
@LenaNell Nebudeš se rozvádět? třeba to dáte ještě dohromady, kam chodíte na procházky?