Maminky to prostě ví (pohlaví)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3540
14.5.13 07:14

Maminky to prostě ví (pohlaví)

Dobrý den, je deštivé ráno, noc byla s prvním synkem dlouhá a já nad hrncem kafe přemýšlím co by kdyby :mrgreen: Tak jedno téma pro odlehčení :)
Takže v červenci čekáme další miminko a pohlaví jsme si určit nenechali. U prvního se mi tušení potvrdilo a byl to kluk.. teď tuším holčičku ale na to si ještě počkáme.
No a mě by zajímalo na kolik je pravda, že Maminky to prostě ví!
Kolik z vás mělo tušení co se nakonec potvrdilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
266
14.5.13 07:19

Já u prvního jasně věděla holku, byla jsem si jistá na sto procent.. No a kluk jako buk :mrgreen: u druhýho jsem „doufala“ v holčičku, no mám jí, ale prý jenom protože taťka prý ví co dělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960

Já to od začátku „věděla“, holku jsem si vůbec nepřipouštěla (přesto, že by mi rozhodně nevadila), od začátku jsem o dítěti mluvila jako o klukovi. Dokonce jsme ani moc neřešili holčičí jméno, protože jsme najednou nemohli přijít na to pravé. Kluka mi potvrdili až ve 30tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429

Já jsem byla ze začátku docela přesvědčená že budeme mít chlapečka. Teď tu vedle mě leží Natálka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
14.5.13 07:20

@evick2 mě se to zatím plní, teda pokud nakonec ultrazvuk neukáže něco jiného :-) Hned od začátku těhotenství jsem říkala že to bude kluk, holka mě vubec ani nenapadla a je to tak :mrgreen: Takže něco na tom pravdy bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.5.13 07:21

„tušila“ jsme obě děti, ale obě špatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.13 07:22

Já věděla, že budu mít na 100% kluka vlastě všichni mi to říkali a taky že ho mama. I když sem tiše doufala, že tam bude holčička tak ted sem štastná, že je to kluk.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
14.5.13 07:24

Ahoj tak mě vyšlo první a druhé těhotenství, přála jsem si syna i jsem si přes pupík povídala s mimi jako k synu a byl to syn. :lol: U druhého jsem tajně doufala holčičku, ale všichni kolem mi plánovaly kluka i doktor a nakonec se mé přání splnilo a opravdu holčička :lol: No a poslední dítko bylo kluk až do 9měs- a z Daniela je Eliška :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
14.5.13 07:30

My se taky nechávali překvapit, přála jsem si kluka, ale tušení jsem neměla absolutně žádný. Jak někdo říká, že to cítil, tak tady ty senzitivní vlohy mě nějak minuly :lol: na konci těhotenství jsem pro jistotu na břicho mluvila jako na holku, abych nebyla zklamaná, kdyby to ten kluk nebyl. Ale byl :palec: Druhý už je mi jedno, kluka jsem si splnila, ale teď chce zas pro změnu manžel holku, tož ať jí tam pošle, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.5.13 07:31

Taky jsem si to nenechala říct… a měla jsem tušení, jak kdy, až někdy chvíli po půlce jsem měla ve snu holčičku a od té doby jsem si tajně myslela, že je to asi holčička a je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.5.13 07:32

U prvního jsem věděla, že to bude kluk. ve 13tt mi to řekl i doktor a kluk to je. teď tuším holčičku, ale mám to jako ty. pohlaví znát nechci takže si počkám ještě do října

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
14.5.13 07:33

Od první chvíle jsem tušila holčičku…nějak me ani nenapadlo že by to byl kluk :mrgreen: a je to holka, mám jí potvrzenou i z plodovky :) ale i kdyby to byl kluk tak to nevadí, ale jde o ten vnitřní pocit a já to tak cítila :dance:

• Citovat
  • Upravit
5832
14.5.13 07:42

U prvniho jsem citila jasnou holcicku…no byl to kluk. U druheho jsem si radeji nic nepredstavovala, jen tajne touzila po holcicce, no a bude to opravdu holcicka :srdce: Ja osobne si myslim, ze to „tuseni pohlavi“ je hodne subjektivne ovlivneno tim, co si za pohlavi prejeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
14.5.13 07:45

@borkas já si právě nepřeju nic, je nám to jedno.. už jsem to někde psala tímhle mě znechutila kdysi jedna kamarádka na vysoký.. chtěla holčičku a když se dozvěděla že to bude kluk tři dny s ní nebyla kloudná řeč a mě to tak znechutilo že jsem si řekla že v životě tohle nedopustím abych byla naštvaná za to jaké pohlaví bude mít moje miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
14.5.13 07:51

@evick2 souhlasím, mě takhle strašila známá, že jsme blázni, že si nenecháme říct pohlaví. Že její kamarádka to taky nevěděla, přála si ale moc holčičku a byl to kluk, na sále jim prý řekla, že ho nechce a až asi 3.den si ho pochovala :zed: :zed: každopádně takováhle historka je to právé pro vyjukanou prvorodičku :roll:

Příspěvek upraven 14.05.13 v 08:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová