Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, je deštivé ráno, noc byla s prvním synkem dlouhá a já nad hrncem kafe přemýšlím co by kdyby
Tak jedno téma pro odlehčení ![]()
Takže v červenci čekáme další miminko a pohlaví jsme si určit nenechali. U prvního se mi tušení potvrdilo a byl to kluk.. teď tuším holčičku ale na to si ještě počkáme.
No a mě by zajímalo na kolik je pravda, že Maminky to prostě ví!
Kolik z vás mělo tušení co se nakonec potvrdilo?
Já u prvního jasně věděla holku, byla jsem si jistá na sto procent.. No a kluk jako buk
u druhýho jsem „doufala“ v holčičku, no mám jí, ale prý jenom protože taťka prý ví co dělá ![]()
Já to od začátku „věděla“, holku jsem si vůbec nepřipouštěla (přesto, že by mi rozhodně nevadila), od začátku jsem o dítěti mluvila jako o klukovi. Dokonce jsme ani moc neřešili holčičí jméno, protože jsme najednou nemohli přijít na to pravé. Kluka mi potvrdili až ve 30tt.
Já jsem byla ze začátku docela přesvědčená že budeme mít chlapečka. Teď tu vedle mě leží Natálka ![]()
@evick2 mě se to zatím plní, teda pokud nakonec ultrazvuk neukáže něco jiného
Hned od začátku těhotenství jsem říkala že to bude kluk, holka mě vubec ani nenapadla a je to tak
Takže něco na tom pravdy bude ![]()
Já věděla, že budu mít na 100% kluka vlastě všichni mi to říkali a taky že ho mama. I když sem tiše doufala, že tam bude holčička tak ted sem štastná, že je to kluk.. ![]()
Ahoj tak mě vyšlo první a druhé těhotenství, přála jsem si syna i jsem si přes pupík povídala s mimi jako k synu a byl to syn.
U druhého jsem tajně doufala holčičku, ale všichni kolem mi plánovaly kluka i doktor a nakonec se mé přání splnilo a opravdu holčička
No a poslední dítko bylo kluk až do 9měs- a z Daniela je Eliška ![]()
My se taky nechávali překvapit, přála jsem si kluka, ale tušení jsem neměla absolutně žádný. Jak někdo říká, že to cítil, tak tady ty senzitivní vlohy mě nějak minuly
na konci těhotenství jsem pro jistotu na břicho mluvila jako na holku, abych nebyla zklamaná, kdyby to ten kluk nebyl. Ale byl
Druhý už je mi jedno, kluka jsem si splnila, ale teď chce zas pro změnu manžel holku, tož ať jí tam pošle, že ![]()
Taky jsem si to nenechala říct… a měla jsem tušení, jak kdy, až někdy chvíli po půlce jsem měla ve snu holčičku a od té doby jsem si tajně myslela, že je to asi holčička a je ![]()
U prvního jsem věděla, že to bude kluk. ve 13tt mi to řekl i doktor a kluk to je. teď tuším holčičku, ale mám to jako ty. pohlaví znát nechci takže si počkám ještě do října
Od první chvíle jsem tušila holčičku…nějak me ani nenapadlo že by to byl kluk
a je to holka, mám jí potvrzenou i z plodovky
ale i kdyby to byl kluk tak to nevadí, ale jde o ten vnitřní pocit a já to tak cítila ![]()
U prvniho jsem citila jasnou holcicku…no byl to kluk. U druheho jsem si radeji nic nepredstavovala, jen tajne touzila po holcicce, no a bude to opravdu holcicka
Ja osobne si myslim, ze to „tuseni pohlavi“ je hodne subjektivne ovlivneno tim, co si za pohlavi prejeme ![]()
@borkas já si právě nepřeju nic, je nám to jedno.. už jsem to někde psala tímhle mě znechutila kdysi jedna kamarádka na vysoký.. chtěla holčičku a když se dozvěděla že to bude kluk tři dny s ní nebyla kloudná řeč a mě to tak znechutilo že jsem si řekla že v životě tohle nedopustím abych byla naštvaná za to jaké pohlaví bude mít moje miminko
@evick2 souhlasím, mě takhle strašila známá, že jsme blázni, že si nenecháme říct pohlaví. Že její kamarádka to taky nevěděla, přála si ale moc holčičku a byl to kluk, na sále jim prý řekla, že ho nechce a až asi 3.den si ho pochovala
každopádně takováhle historka je to právé pro vyjukanou prvorodičku ![]()
Příspěvek upraven 14.05.13 v 08:04