Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jihlavské maminky.
Jste na mateřské a chcete probrat různá témata ohledně dětí, popovídat si postěžovat, zajít na kafe nebo jen zjistit kde je co v Jihlavě pro děti? tak honem sem ![]()
Ahoj, ja miminko teprve cekam, ale uz taky patram po „kolegynkach“. Existuje tady skupina Jihlavacky, ale tam nikdo neprispiva. Kolik je tvemu detatku?
Jihlavské maminky mají svoji skupinku. Myslím, že uzavřenou tak se s nimi spojte
![]()
@katral Ahoj Katral, pokud už seš maminka, tak ti opravdu doporučuji tu uzavřenou skupinu Jihlavačky. Já jsem teprve budoucí maminka, takže ta témata zatím s nimi sdílet nemůžu:)
Vyzívam všechny mlade maminky 18-27 ktere sou na mateřské a nemaji žadne hlidaní a jsou na to sami hledam mateřskou kamaradku
se kterou nekam zajdem, proberem neco, vzajemne si pohlidame třeba deti, proste kamaradka jak se patři
naoplatku dam to same.jen abys byla z jihlavy.se staršími maminkamy si nemam co řict sem jeste spiše holka a hledam mlade maminky co jsou na tom podobne co jsou sice maminkami ale jsou jeste pořad holkami který sou živelny a mužou byt i prastený jde to těžko vysvetlit
těším se na tebe
ps:umím být dobra kamaradka a verna pokud je to vzajemne.je tu maminka ktera ¨hleda totéž? ![]()
@katral Nevím,jestli je to nejsnatší cesta, ale šla jsem tudy: Skupiny - pak Uzavřené skupiny a jela jsem dolů, až jsem našla Jihlavačky a klikla na Vstoupit
Hodně štěstí.
Ahoj maminy, taky jsem z Jihlavy:-)6.8.by se nám měl narodit druhý klouček, prvnímu budou teď 3 roky:-)