Jihlavské maminky sem :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
10.5.13 16:38

Jihlavské maminky sem :-)

Ahoj jihlavské maminky.
Jste na mateřské a chcete probrat různá témata ohledně dětí, popovídat si postěžovat, zajít na kafe nebo jen zjistit kde je co v Jihlavě pro děti? tak honem sem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1090
10.5.13 17:30

Ahoj, ja miminko teprve cekam, ale uz taky patram po „kolegynkach“. Existuje tady skupina Jihlavacky, ale tam nikdo neprispiva. Kolik je tvemu detatku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
10.5.13 17:31

Jihlavské maminky mají svoji skupinku. Myslím, že uzavřenou tak se s nimi spojte :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13
21.5.13 08:37

ahoj jihlavske maminky

:) je tu mlada maminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
21.5.13 08:40

@katral Ahoj Katral, pokud už seš maminka, tak ti opravdu doporučuji tu uzavřenou skupinu Jihlavačky. Já jsem teprve budoucí maminka, takže ta témata zatím s nimi sdílet nemůžu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.5.13 09:01

ahoj luca

A kde to je :-) prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.5.13 09:02

tak podte podte

:D nikdo tu není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.5.13 09:18

Vyzívam všechny mlade maminky 18-27 ktere sou na mateřské a nemaji žadne hlidaní a jsou na to sami hledam mateřskou kamaradku :-) se kterou nekam zajdem, proberem neco, vzajemne si pohlidame třeba deti, proste kamaradka jak se patři :D naoplatku dam to same.jen abys byla z jihlavy.se staršími maminkamy si nemam co řict sem jeste spiše holka a hledam mlade maminky co jsou na tom podobne co jsou sice maminkami ale jsou jeste pořad holkami který sou živelny a mužou byt i prastený jde to těžko vysvetlit :D těším se na tebe :-) ps:umím být dobra kamaradka a verna pokud je to vzajemne.je tu maminka ktera ¨hleda totéž? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
21.5.13 10:02

@katral Nevím,jestli je to nejsnatší cesta, ale šla jsem tudy: Skupiny - pak Uzavřené skupiny a jela jsem dolů, až jsem našla Jihlavačky a klikla na Vstoupit :) Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.5.13 12:30

luce

Díky skusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.13 19:59

Ahoj maminy, taky jsem z Jihlavy:-)6.8.by se nám měl narodit druhý klouček, prvnímu budou teď 3 roky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová