Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám maminky ze Zličína na procházky a pokec. Mám chlapečka 15 měsíců ![]()
My jste tedy z Řep, ale mám taky 15m chlapečka, a k tomu 3letýho ![]()
Jééé, dvě holky z Řep, já jsem taky. Zajímalo by mě, jestli se třeba známe od vidění
Kam s dětmi v Řepích chodíte? Já mám 14ti měsíčního syna, chodíme často na hřiště, jak jsou doktorky (Borůvková, Holečková), když je hnusně, tak do Baby café na Slánskou a jinak tak různě courat, teď jsme ale asi fakt nejčastěji na tom hřišti.
Tohle jsme my
(v Metropoli na Zličíně
) Jinak jezdím s červeným kočárem Baby jogger… Co vy? Třeba se fakt potkáváme na hřišti… ![]()
My bydlíme dole u Billy, podle fotky tě neznám
v baby café jsme byli jen párkrát. yt doktorky nevím, kde jsou, já mám dr. pro staršího a pro sebe na Butovicích, kde jsme dřív bydlela, a pro mladšího v Bráníku, takže doktory tady neznám..jen vím, dke je poliklinika. JInak já většinou nosím mladšího v zeleným šátku, myslím že jsme dost nepřehlédnutelní, možná budeš znát od vidění ![]()
A máte tam aspoň ňáký pořádný hřiště? U nás na Zličíně nic moc.
@SonyM píše:
A máte tam aspoň ňáký pořádný hřiště? U nás na Zličíně nic moc.
tady je hřišť celkem hodně, sice takový obyčejný, žádný extra atrakce, na který by jezdila celá Praha, ale pěkný ![]()
@Fialka84 na tom hřišti jsem byla cca asi 3krát a to když tam bylo málo lidí
a to bydlím skoro hned vedle něj ale nemám ráda když je někde tolik lidí ![]()
Ahoj jedna diskuze uz tady je Maminky Praha-Zlicin, zkus napsat i tam… ja jsem taky ze zlicina, mam mimco 5.mes
Ahoj holky, přidávám se taky ze Zličína, zatím ještě bez prcka. ![]()