Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LadyTommy
taky mám princeznu narozenou 31.7. ![]()
Holky neporadíte mi prosím na který UP mám jít vyřídit rodičák. Nevim kam Zličín spadá ![]()
@Pinkielink Praha 6, kousek za kulaťákem směrem k Suchdolu, asi 2. nebo 3. zastávka tramvaje, teď si ale za živýho boha nevzpomenu název ulice, jo myslím že Jugoslávských partyzánů?
@Malinkasom Chodíváme tak kolem 11 a před 13 zpátky domů na oběd.
@Pinkielink píše:
@LadyTommytaky mám princeznu narozenou 31.7.
Holky neporadíte mi prosím na který UP mám jít vyřídit rodičák. Nevim kam Zličín spadá
taky tento rok? ![]()
@Pinkielink píše:
@Sarka83 děkuju@LadyTommy jj, taky
jeee, tak to je dobrý a kde jsi rodila? Já v Podolí
Ahoj holky, ja jsem ze Stodulek a mam 9ti mesicni holcicku.Tak kdyby nekdo sel na prochazku do central parku, radi se pridame ![]()
@Sarka83 hmm skoda tak to mi mala akorat spi a je to jediny cas kdy muzu neco udelat doma, tak mozna se potkame nekdy na hristi
@pet.k ja nekdy chodim do central parku ale to je na dlouho a v tomhle pocasi jsem lina jit az tam se musim priznat ale kdyz nekdy pujdu dam vedet
jinak holky chodite nekdo k dr. slepickove? ja nechci davat to ockovani priorixem a jsem zvedava co na to rekne. Odkladali jste nekdo nebo odmitli?
Nechodite nekdo do panske zahrady u Mlejna?
@Malinkasom k te dr. nechodime, ale priorix jsem odkladala, donutit te nemuze - rekni, ze neni udana horni hranice kdy ockovat. Nejspis bude chtit podepsat papir o odsunuti ![]()
@Malinkasom my k ní chodíme, ale malá je prcek, takže máme zatim jen jedno očkování. Ale minule mi nabízela nepovinné na pneumokoky jestli budeme chtít a když jsem řekla, že né, tak jen řikala, že akorát bude chtít něco podepsat. Takže si myslim, že by s ní mohla být domluva ![]()
@Malinkasom Ja odkladala ockovani priorix, nechala jsem ho dcerce dat az ve 20ti mesicich a byla bez reakce ![]()