Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, nenajde se v Poděbradech nějaká těhulka na procházky, plavání apod.? Bydlím tu zhruba 3/4 roku a nikoho tu neznám
, jsem v 26+6.
Ahoj, jee to mám radost, že se někdo ozval, jsem tu
. Ty jsi z okolí Poděbrad?
@Pavlinka.cuflik Ahoj
No, ještě ne, ale budeme se tam stěhovat a přes prázdniny mám už v plánu se tam navézt a chodit tam někam na těhu plavání a tak a snad v říjnu se budeme stěhovat se vším všudy ![]()
To je škoda, že až v říjnu
, jinač tady je odkaz na těhu plavání, které je přímo v Poděbradech - http://www.aquabella.cz/. Je to sice malý bazének, ale je to moc fajn. A kdypak máš termín?
@Pavlinka.cuflik koukala jsem na to a už jsem i slyšela, že je to tam nic moc a že prý se plave i s porodní asistentkou někde v lázních
Což by mi přišlo mnohem lepší. Jinak termín mám v říjnu, ale doma už mám 13m rošťáka. Jinak teď mě čekají státnice, pak přijímačky, pak dovča a hned po ní = začátek července si balím saky paky a vyrážím směr Poděbrady, doufám, že už napořád ![]()
Aha, já na tomhle plavání byla dvakrát dobrý
, nemám teda ale žádné srovnání s jiným. O tom plávání v lázních nic nevím, ale je to možné. No, koukám, že to máš pěkně nabité
. To já mám termín už začátek srpna, nějak to letí ![]()
@Pavlinka.cuflik jojo, koukala jsem, že si napřed než já
Já na to aquabella narazila, když jsem hledala plavání pro mimča, chci s klukem chodit i dál a pak i s druhátkem, ale ty jejich ceny mě pěkně posadily na zadek takže nakonec budeme jezdit jinam
A slyšela jsem, že prej nic moc…ale fakt nevím. Říkala jsem si, že to tam okouknu na tom plavání těhulí, to má přiměřenou cenu ![]()
Tak já jsem asi nenáročná
, jinač o tom plavání v lázních slyším poprvé, nemáš na to nějaký odkaz? Je pravda, že tam to stojí 120kč, což není úplně málo.. s mimčem bych pak taky chtěla chodit plavat (i s tatínkem
, ale to asi pak někam jinam, možná Kolín, ale to je ještě za dlouho ![]()
@Pavlinka.cuflik já jsem se pro plavání s prckem taky rozhodla pro kolín, ta mají cenu, na kterou jsme zvyklá
Na to plavání v lázních odkaz nemám, říkala mi jedna paní, že tam chodila, tak je možné, že už to ani nefunguje
Ale chci se starším začít chodit do MC, tak se tam pak hned chci optat, jak to tam s tím plaváním pro těhule je.
Aha, tak kdo ví, tak kdyby ses něco dozvěděla, tak dej vědět
. Na MC jsem tu taky narazila a mám plánu se tam mrknout
, jen mě mrzí, že tu nikoho neznám, to je tak když se někdo odstěhuje 80 km daleko..
@Pavlinka.cuflik my se budeme stěhovat 40km, no…takže tam taky nikoho neznám
Ale doufám, že poznám, tady u nás jsou lidi nic moc, tak se těším na změnu…
No, tak uvidíš, já budu každopádně ráda, když se pak ozveš
, kdybych aspoň měla pořádně prořízlou pusu, abych se s někým jen tak seznámila
, možná někdy na pískovišti ![]()
@Pavlinka.cuflik taky se neumím jentak seznamovat. Plánovala jsem to i tady se synem a prd. Buď mají maminy už i starší děti, takže se mezi sebou znají přes ně, nebo mají sice jedno dítě, ale plno kamarádek s dětma k tomu. V mojí věkové kategorii tu nikdo takový není…pochybuju, že jinde bude, ale pevně věřím v nějakou maminu s podobně starým prckem, která bude „sama“ ![]()
To já taky stále doufám
a kolikpak ti je, smím-li se zeptat? ![]()