Těhulky, maminky z Poděbrad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.5.13 10:42

Těhulky, maminky z Poděbrad

Ahojky, nenajde se v Poděbradech nějaká těhulka na procházky, plavání apod.? Bydlím tu zhruba 3/4 roku a nikoho tu neznám :(, jsem v 26+6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26833
20.5.13 19:37

@Pavlinka.cuflik ahoj, jsi tu ještě? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.13 10:39

Ahoj, jee to mám radost, že se někdo ozval, jsem tu :). Ty jsi z okolí Poděbrad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
21.5.13 14:03

@Pavlinka.cuflik Ahoj :mavam: No, ještě ne, ale budeme se tam stěhovat a přes prázdniny mám už v plánu se tam navézt a chodit tam někam na těhu plavání a tak a snad v říjnu se budeme stěhovat se vším všudy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.13 20:12

To je škoda, že až v říjnu :), jinač tady je odkaz na těhu plavání, které je přímo v Poděbradech - http://www.aquabella.cz/. Je to sice malý bazének, ale je to moc fajn. A kdypak máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
21.5.13 20:29

@Pavlinka.cuflik koukala jsem na to a už jsem i slyšela, že je to tam nic moc a že prý se plave i s porodní asistentkou někde v lázních :think: Což by mi přišlo mnohem lepší. Jinak termín mám v říjnu, ale doma už mám 13m rošťáka. Jinak teď mě čekají státnice, pak přijímačky, pak dovča a hned po ní = začátek července si balím saky paky a vyrážím směr Poděbrady, doufám, že už napořád :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.13 20:41

Aha, já na tomhle plavání byla dvakrát dobrý :), nemám teda ale žádné srovnání s jiným. O tom plávání v lázních nic nevím, ale je to možné. No, koukám, že to máš pěkně nabité :). To já mám termín už začátek srpna, nějak to letí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
21.5.13 20:47

@Pavlinka.cuflik jojo, koukala jsem, že si napřed než já :pankac: Já na to aquabella narazila, když jsem hledala plavání pro mimča, chci s klukem chodit i dál a pak i s druhátkem, ale ty jejich ceny mě pěkně posadily na zadek takže nakonec budeme jezdit jinam :mrgreen: A slyšela jsem, že prej nic moc…ale fakt nevím. Říkala jsem si, že to tam okouknu na tom plavání těhulí, to má přiměřenou cenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 11:55

Tak já jsem asi nenáročná :D, jinač o tom plavání v lázních slyším poprvé, nemáš na to nějaký odkaz? Je pravda, že tam to stojí 120kč, což není úplně málo.. s mimčem bych pak taky chtěla chodit plavat (i s tatínkem :)), ale to asi pak někam jinam, možná Kolín, ale to je ještě za dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.5.13 14:04

@Pavlinka.cuflik já jsem se pro plavání s prckem taky rozhodla pro kolín, ta mají cenu, na kterou jsme zvyklá :mrgreen: Na to plavání v lázních odkaz nemám, říkala mi jedna paní, že tam chodila, tak je možné, že už to ani nefunguje :nevim: Ale chci se starším začít chodit do MC, tak se tam pak hned chci optat, jak to tam s tím plaváním pro těhule je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 20:51

Aha, tak kdo ví, tak kdyby ses něco dozvěděla, tak dej vědět ;). Na MC jsem tu taky narazila a mám plánu se tam mrknout :), jen mě mrzí, že tu nikoho neznám, to je tak když se někdo odstěhuje 80 km daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.5.13 20:55

@Pavlinka.cuflik my se budeme stěhovat 40km, no…takže tam taky nikoho neznám :mrgreen: Ale doufám, že poznám, tady u nás jsou lidi nic moc, tak se těším na změnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 21:00

No, tak uvidíš, já budu každopádně ráda, když se pak ozveš ;), kdybych aspoň měla pořádně prořízlou pusu, abych se s někým jen tak seznámila :D, možná někdy na pískovišti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.5.13 21:05

@Pavlinka.cuflik taky se neumím jentak seznamovat. Plánovala jsem to i tady se synem a prd. Buď mají maminy už i starší děti, takže se mezi sebou znají přes ně, nebo mají sice jedno dítě, ale plno kamarádek s dětma k tomu. V mojí věkové kategorii tu nikdo takový není…pochybuju, že jinde bude, ale pevně věřím v nějakou maminu s podobně starým prckem, která bude „sama“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 21:23

To já taky stále doufám :) a kolikpak ti je, smím-li se zeptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová