Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj já mám velikost 46 a taky toto dilema řeším viděla jsem v tchibu krásný s řasením mají ubírat kilča tak uvidíme co holk
y ještě poradí
Podobny problem nemam, ale videla jsem hezke plavky, ktere stahuji bricho a zakryvaji toho fakt hodne. ![]()
Nad tim jsem taky přemýšlela, ale nohy stejně nezakryju v ničem
![]()
Hele jsem tlustá taky 46 mě zas děsí ty vyzáblinky v ťitěrnych plaveckach
tak je vyděs taky
prď na ne užij si koupání se svým synem ![]()
![]()
super plavky maj v Bonprixu a i Mega velikosti kamarádky XXL si je tam objednávají a velikostne sedí ![]()
![]()
drzim palce ![]()
![]()
![]()
hezké léto ![]()
Příspěvek upraven 19.06.14 v 22:36
@Anonymní píše:
Nad tim jsem taky přemýšlela, ale nohy stejně nezakryju v ničem![]()
![]()
To ne no. Jedine se hybat, dobre jist a pristi leto to zkusit znovu a lepe. ![]()
Já osobně mám tyhle, mám teda velikost M, ale mám tlustý stehna a fuj břicho
a myslím si že je to dobrá volba pro všechny baculky
http://www.zbozi.cz/…dies-ruzova/ http://www.zbozi.cz/…-saty-cerne/ v jiných bych ani nevylezla mezi lidi ![]()
Neopren a přes to ještě pláštěnku ![]()
Ne vážně, plavky, jsou prostě plavky, myslím, že střihem se dají řešit nějaké menší nedostatky, ale určitě se do nich nelze schovat.
Tohle si musíš prostě sama srovnat v hlavě. Na koupalištích je spousty ženských XXL. Škoda, aby prcek přišel o letní radovánky kvůli tvé postavě
![]()
Příspěvek upraven 19.06.14 v 22:38
V plavkách postavu stejně naschováš ať jsou jakekoli, na Tvém místě bych vybrala spíš plavky vcelku tmavší barvy bez zbytečných vzorů kytek apod. Okolní plavce neřeš, málokdo je dokonalý ![]()
Souhlasim s tím názorem, ze velikost 52 je jedno zda mas plavky či šaty či něco jiného
ty kila neschováš
jde o to před kým se schováváš
jestli třeba sama před sebou tak to ti nepomůže nic
někdo je tlustej a má se rad a je spokojenej a jde na koupaliště kdykoli je vedro a někdo se rad nemá a pak nejde dva roky na koupaliště no ![]()
![]()
změň i trochu přístup k sobe bez schabet pkavky od hlavy k pate
Příspěvek upraven 19.06.14 v 22:41
@1Luca No moc ne, abych řekla pravdu
Já toho ve výstřihu fakt moc nemám a musim to dost hlídat a upravovat. I když to plavkotričko se ještě docela dá, na doma mám i ten obyčejnej plavkovej vrchní díl a to je teda katastrofa, to tričko to přece jen trochu přidrží, ale mě jsou velký i podprsenky A ![]()
@celipipka54 takže díky za radu, mně se ty plavky líbily, že jsou takové „ženské“ a né jak ty moje pro děti ![]()
Ahoj holky, omluva za anonym, ale řeším dilema…mám dvouletého chlapečka a ještě nikdy jsem s ním nebyla na žádném koupálku, ani v bazénu na cvičení a potřebuju poradit…letos jsem se to rozhodla změnit…jsem opravdu hooodně silná, mám velikost 52 a řeším plavky, ve kterých bych co nejméně vyděsila ostatní plavce
Máte někdo podobný problém? Budu ráda za jakoukoliv radu…Děkuju