Jaké boty a doplňky k šatům?

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
71
17.6.14 10:16

Jaké boty a doplňky k šatům

Zdravím, potřebovala bych radu jaké boty zvolit k těmto šatům k příležitosti jako host na promoce. Šaty mám bez té černé mašle. Doma mám černé lodičky, ale nevím jestli by se to hodilo, kdybych si vzala ještě černou kabelku a černé hodinky. Nebo úplně jiné? Páskové? Otevřené nebo se zavřenou špičkou? Prosím radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
17.6.14 10:18

@oxana1980 Krásné šaty, mě se ta mašle líbí…bez ní bych černé boty a kabelku nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35697
17.6.14 10:19

Boty uzavrene, lodicky. Mohla by sis k tomu vzit klidne i barevne doplnky, treba pastelove aby to tak nekricelo. Cerna mi.k.tomu prijde mozna nudna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
17.6.14 10:19

Univerzální lodičky jsou béžové s uzavřenou špičkou, takové boty unosíš ke všemu nejen k těmto šatům. Jsou moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
17.6.14 10:22

Šaty jsou krásné :palec: černobílá kombinace je klasika, ale nuda :? šla bych do jiné barvy… červenou, modrou, žlutou… lodčiky, korále, náramek, náušnice, kabelku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
17.6.14 10:24

Jo a kabelku bych se nebála zkombinovat nějakou jemne pastelovou barvu, zelenkavou, žlutavou… Nebo béžovou k botám, tím nic nezkazíš. Ovšem barvou celý outfit pěkně ozvláštníš a nebudeš tak urputně sladěná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.6.14 10:25

Ja bych si vzala cerne lodicky s otevrenou spickou a psanicko cerny(ne klasicky, spolecensky-to hedvabny).Doplnky uz decentni, nic vyrazneho, velkeho(klidne nausnicky s perlou).Hodinky bych zvolila v barve sperku, ne cerny pasek. Trochu mi vadi, ze mas ty saty bez pasku, asi ti nevynikne pas :think:.Nemas do pasu jiny pasek, cim bys ty saty vyzvedla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
17.6.14 10:28
Pásek právě nemám, ale mohu se ještě po nějakém podívat. Šlo mi hlavně o to, jestli nebudou blbý ty černý lodičky, že bych finančně ušetřila a nemusela kupovat nové boty.
@wildcherry píše:
Ja bych si vzala cerne lodicky s otevrenou spickou a psanicko cerny(ne klasicky, spolecensky-to hedvabny).Doplnky uz decentni, nic vyrazneho, velkeho(klidne nausnicky s perlou).Hodinky bych zvolila v barve sperku, ne cerny pasek. Trochu mi vadi, ze mas ty saty bez pasku, asi ti nevynikne pas :think:.Nemas do pasu jiny pasek, cim bys ty saty vyzvedla?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.6.14 10:29

Jsou krásné! Ale pokud tam nemáš tu mašli, tak bych černé doplňky nebrala. Záleží, jaké máš možnosti.. Já bych si vzala klidně nějaké červené doplňky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
17.6.14 10:29

Chtělo by to tu mašli nebo alespoň nějaký pásek. Ony ty šaty se tím dostávají do úplně jiné dimenze. :palec: Na promoci určitě zavřené lodičky. Já bych dala boty + kabelka ve stejné barvě; pásek + korálky/náušnice ve stejné barvě (ale jiné než boty a kabelka). Lak na nehty takovej, aby ladil s doplňkama. Juuuuuu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.6.14 10:30
@subsomi píše: Šaty jsou krásné :palec: černobílá kombinace je klasika, ale nuda :? šla bych do jiné barvy… červenou, modrou, žlutou… lodčiky, korále, náramek, náušnice, kabelku…

cerno-bila kombinace neni nuda, jen se to musi vysperkovat a zvolit slusive doplnky(boty, kabelka/psanicko).Jinak vypadaji cerne lodicky na jehle a mǎe platforme a jinak cerny lodicky se sirokym podpatkem a rozblajdlou spicou, ktery jsou priserny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.6.14 10:33
@oxana1980 píše:
Pásek právě nemám, ale mohu se ještě po nějakém podívat. Šlo mi hlavně o to, jestli nebudou blbý ty černý lodičky, že bych finančně ušetřila a nemusela kupovat nové boty.

nechces hodit fotku boticek a kabelky :)?po tom pasku bych se fakt mrkla, pokud ti bez pasku nedelaji satky takovy ten vytvarovany vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
17.6.14 10:36

@wildcherry
jenže tady nejde o večerní společenskou akci, ale o promoce, takže bych raději šla do barev :think: teda taky nevíme, kolek let je zakladatelce :think: jestli jde jako přítelkyně studentka a je jí 22 nebo je jeho 17 letá sestra nebo 40 letá teta :think: pokud mladší, tak bych prostě radila barvy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
17.6.14 10:39

@oxana1980
Máš šaty se kterýma se dá skvěle hrát, můžeš k nim vzít jakou barvu chceš, stačí jenom přemýšlet a koupit hezký doplňky. Já mám třeba teď období modrý - takže bych vzala modrý doplňky, ale nevypadá špatně ani červeno/bílá kombinace, pokud nechceš utrácet tak vem černý lodičky na jehle s uzavřenou špičkou, černý psaníčko, hodinky, naúšnice/náhrdelník a máš skvělou kombinaci, která nestárne, ale chce si to pohrát s každým komponentem aby to pak tvořilo vyvážený celek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
17.6.14 10:40

K bílé se přece hodí všechno :) Černou bych ale nevolila - podle mně je to nuda. Hezké by byly pastelové barvy, decentní stříbrné šperky > případně jemné naušnice s perlou by vypadaly pěkně :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková