Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím, potřebovala bych radu jaké boty zvolit k těmto šatům k příležitosti jako host na promoce. Šaty mám bez té černé mašle. Doma mám černé lodičky, ale nevím jestli by se to hodilo, kdybych si vzala ještě černou kabelku a černé hodinky. Nebo úplně jiné? Páskové? Otevřené nebo se zavřenou špičkou? Prosím radu
@oxana1980 Krásné šaty, mě se ta mašle líbí…bez ní bych černé boty a kabelku nedávala.
Boty uzavrene, lodicky. Mohla by sis k tomu vzit klidne i barevne doplnky, treba pastelove aby to tak nekricelo. Cerna mi.k.tomu prijde mozna nudna
Univerzální lodičky jsou béžové s uzavřenou špičkou, takové boty unosíš ke všemu nejen k těmto šatům. Jsou moc pěkné.
Šaty jsou krásné
černobílá kombinace je klasika, ale nuda
šla bych do jiné barvy… červenou, modrou, žlutou… lodčiky, korále, náramek, náušnice, kabelku…
Jo a kabelku bych se nebála zkombinovat nějakou jemne pastelovou barvu, zelenkavou, žlutavou… Nebo béžovou k botám, tím nic nezkazíš. Ovšem barvou celý outfit pěkně ozvláštníš a nebudeš tak urputně sladěná.
Ja bych si vzala cerne lodicky s otevrenou spickou a psanicko cerny(ne klasicky, spolecensky-to hedvabny).Doplnky uz decentni, nic vyrazneho, velkeho(klidne nausnicky s perlou).Hodinky bych zvolila v barve sperku, ne cerny pasek. Trochu mi vadi, ze mas ty saty bez pasku, asi ti nevynikne pas
.Nemas do pasu jiny pasek, cim bys ty saty vyzvedla?
@wildcherry píše:
Ja bych si vzala cerne lodicky s otevrenou spickou a psanicko cerny(ne klasicky, spolecensky-to hedvabny).Doplnky uz decentni, nic vyrazneho, velkeho(klidne nausnicky s perlou).Hodinky bych zvolila v barve sperku, ne cerny pasek. Trochu mi vadi, ze mas ty saty bez pasku, asi ti nevynikne pas.Nemas do pasu jiny pasek, cim bys ty saty vyzvedla?
Jsou krásné! Ale pokud tam nemáš tu mašli, tak bych černé doplňky nebrala. Záleží, jaké máš možnosti.. Já bych si vzala klidně nějaké červené doplňky:)
Chtělo by to tu mašli nebo alespoň nějaký pásek. Ony ty šaty se tím dostávají do úplně jiné dimenze.
Na promoci určitě zavřené lodičky. Já bych dala boty + kabelka ve stejné barvě; pásek + korálky/náušnice ve stejné barvě (ale jiné než boty a kabelka). Lak na nehty takovej, aby ladil s doplňkama. Juuuuuu ![]()
@subsomi píše: Šaty jsou krásnéčernobílá kombinace je klasika, ale nuda
šla bych do jiné barvy… červenou, modrou, žlutou… lodčiky, korále, náramek, náušnice, kabelku…
cerno-bila kombinace neni nuda, jen se to musi vysperkovat a zvolit slusive doplnky(boty, kabelka/psanicko).Jinak vypadaji cerne lodicky na jehle a mǎe platforme a jinak cerny lodicky se sirokym podpatkem a rozblajdlou spicou, ktery jsou priserny.
@oxana1980 píše:
Pásek právě nemám, ale mohu se ještě po nějakém podívat. Šlo mi hlavně o to, jestli nebudou blbý ty černý lodičky, že bych finančně ušetřila a nemusela kupovat nové boty.
nechces hodit fotku boticek a kabelky
?po tom pasku bych se fakt mrkla, pokud ti bez pasku nedelaji satky takovy ten vytvarovany vzhled.
@wildcherry
jenže tady nejde o večerní společenskou akci, ale o promoce, takže bych raději šla do barev
teda taky nevíme, kolek let je zakladatelce
jestli jde jako přítelkyně studentka a je jí 22 nebo je jeho 17 letá sestra nebo 40 letá teta
pokud mladší, tak bych prostě radila barvy ![]()
@oxana1980
Máš šaty se kterýma se dá skvěle hrát, můžeš k nim vzít jakou barvu chceš, stačí jenom přemýšlet a koupit hezký doplňky. Já mám třeba teď období modrý - takže bych vzala modrý doplňky, ale nevypadá špatně ani červeno/bílá kombinace, pokud nechceš utrácet tak vem černý lodičky na jehle s uzavřenou špičkou, černý psaníčko, hodinky, naúšnice/náhrdelník a máš skvělou kombinaci, která nestárne, ale chce si to pohrát s každým komponentem aby to pak tvořilo vyvážený celek ![]()
K bílé se přece hodí všechno
Černou bych ale nevolila - podle mně je to nuda. Hezké by byly pastelové barvy, decentní stříbrné šperky > případně jemné naušnice s perlou by vypadaly pěkně ![]()