Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Mar__tanka1983 a mají vůbec u vietnamců větší velikost než 37? ![]()
@Gonyosoma však jo, proto sem psala, že nechci rýt
a proto jsem nabídla jako solidní alternativu ty spol. kalhoty za tři kila od vietnamců, ke kterým může oblíct jak boty, tak i jednu z těch tří halen.
@Teruna000 šmankot, se v těch kalhotových velikostech tak docela nevyznám. Nicméně já měla vel. cca 50 a vždy sem ty prachobyčejné černé společenské kalhoty sehnala.
@Mar__tanka1983 Upřímně, mně ty halenky přijdou hodně obyčejné, a jestli to má být slavnostní událost, pak by vypadala jak stará-mladá (já teda nevim, jestli je stará nebo mladá
). Přijde mi to takový babkovský prostě.
@Gonyosoma hlásím, že jsem mladá
teda pokud je 25 ještě mládí ![]()
@Teruna000 Výborně. Pak na společenské kalhoty zapomeň a na haleny taky.
@Teruna000
Mluví o tom, ze ty haleny jsou pro tebe takový ja nevim jak to napsat, proste bych v nim videla mamu jako starší zenu nez mladou holku.
Takze saty a basta, ty jsou sexy
@Teruna000 ajooo ![]()
@Gonyosoma mě taky, ale zase když Teruna píše, že utrácet nemůže, tak asi není mnoho jiných možností.
@Mazlucha no tak dle váhy bych se zase já bála vyjít ve stříbrných mini
a proč by 25 letá holka nemohla jít na rodinnou oslavu narozenin ve společenských kalhotech?
Každopádně Teruno, asi sme moc nepomohly, že?
Kdy tu akci máš?
Jo a ještě, jo, sehnat boty u vietnamců ve vel. 41-42 není žádná prča, ale já je sehnala zrovna včera ![]()
Ještě mě napadlo proletět sekáče, někdy se tam dají objevit hezké věci za pár kaček. Já si taky myslím, že ty šaty nejsou pro tebe to pravé - promiň.
@Mar__tanka1983 kouknu se a uvidím
jinak to máme příští víkend, ale boty musím prošlápnout
s @Gonyosoma jsme to trochu probraly a myslím, že to půjde ![]()
hele, ony na postavě nevypadaly tak blbě ![]()
@Mazlucha já vím, ale chtěla abych na ně zapomněla
tak už jsem o nich nevěděla ![]()
holky, opravdu vám moc děkuji
nemám se s kým jiným poradit.
Výsledný outfit samozřejmě zveřejním ![]()